Н У Х Т

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі

22 лютого 2022

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі

21 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка спільно з Навчально-науковим інститутом харчових технологій відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології органічних харчових продуктів», «Технології рослинних олій, жирових і косметичних продуктів».

Згідно з наказом від 17 листопада 2021р. №168 до складу Екзаменаційної комісії увійшли: головний науковий співробітник Державної установи «Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва» Національної академії медичних наук України, д.м.н., професор Віталій Корзун (голова комісії), професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н. Юлія Камбулова, доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, к.т.н. Валерій Бабенко, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н.

Людмила Дейниченко, асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Березова (секретарка ЕК).

На захисті були присутні представниці інших кафедр – готельно-ресторанної справи, к.т.н., доцентка Ольга Коваль, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, д.т.н., професорка Тамара Носенко, здобувачі.

На розсуд комісії була представлена кваліфікаційна робота «Розроблення рецептур і удосконалення технологій інноваційних харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю», що складалася з трьох частин, які захищали Дар'яї Буряк (керівниця – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко), Ганна Ніколаєва (керівниця – професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова),  Ростислав Дмитренко (керівник – доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Валерій Бабенко).

Всі здобувачі захистили свої роботи на «відмінно», з оцінкою 100 А, й отримали рекомендації до вступу до аспірантури.

Опублікований: 22-02-2022
Читайте також:
Про НУХТ старшокласникам Вишгорода

Кафедри університету продовжують готуватися до Дня вступника, що відбудеться уже цієї суботи, 20 квітня, в офлайн-форматі. Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук відвідала 15 квітня чотири загальноосвітні заклади міста Вишгород Київської області. Викладачка побувала у Вишгородській районній гімназії «Інтелек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про НУХТ старшокласникам Вишгорода 16 квітня 2024

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся ще один гостьовий лекторій для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від роботодавців – кофаундерок мережі ресторанів «Fiji Group Restaurants». У прямому ефірі із студентами були спікерки – Олена Жигун-Журба і Альона Басецька з темою «Від офіціанта до співвласника. Коротко про історію успіху ресторанів Fiji...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія ресторанного успіху від роботодавців – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 01 листопада 2021

Вчена рада університету розглянула кадрові питання

20 грудня 2022 року у дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Уже кілька років поспіль наприкінці грудня наша вчена рада збирається двічі, і одне з цих засідань присвячується вирішенню кадрових питань – присвоєнню вчених звань та обранню на посади. Розпочав засідання ректор Олександр Шевченко, привітавши присутніх із Дне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету розглянула кадрові питання 20 грудня 2022

Свій науковий досвід збагачують викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

18 квітня старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко стала учасником грандіозної події для вчителів і викладачів англійської мови – «TEACHERtalks conference» у Києві, яка була організована та проведена видавництвом «National Geographic Learning» і компанією «Лінгвіст». У програмі конференції відбулис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свій науковий досвід збагачують викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 квітня 2019