Н У Х Т

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі

22 лютого 2022

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі

21 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка спільно з Навчально-науковим інститутом харчових технологій відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології органічних харчових продуктів», «Технології рослинних олій, жирових і косметичних продуктів».

Згідно з наказом від 17 листопада 2021р. №168 до складу Екзаменаційної комісії увійшли: головний науковий співробітник Державної установи «Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва» Національної академії медичних наук України, д.м.н., професор Віталій Корзун (голова комісії), професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н. Юлія Камбулова, доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, к.т.н. Валерій Бабенко, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н.

Людмила Дейниченко, асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Березова (секретарка ЕК).

На захисті були присутні представниці інших кафедр – готельно-ресторанної справи, к.т.н., доцентка Ольга Коваль, технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, д.т.н., професорка Тамара Носенко, здобувачі.

На розсуд комісії була представлена кваліфікаційна робота «Розроблення рецептур і удосконалення технологій інноваційних харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю», що складалася з трьох частин, які захищали Дар'яї Буряк (керівниця – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко), Ганна Ніколаєва (керівниця – професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова),  Ростислав Дмитренко (керівник – доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Валерій Бабенко).

Всі здобувачі захистили свої роботи на «відмінно», з оцінкою 100 А, й отримали рекомендації до вступу до аспірантури.

Опублікований: 22-02-2022
Читайте також:
Великий пекарський турнір у Смілі

Завершенням навчальної практики студентів-технологів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ став конкурс фахової майстерності «Великий пекарський турнір». Традиційно, четвертий рік поспіль, студенти 3 курсу змагаються у виготовленні та оздобленні кондит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великий пекарський турнір у Смілі 27 квітня 2018

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів

Українці є найбільш освіченою нацією в світі, і наша держава входить до п’ятірки країн за кількістю громадян, що мають вищу освіту. Це і багато інших цікавих фактів дізналися здобувачі академічної групи ХЕ-3-12 разом із наставницею академічної групи, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою під час чергової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів 19 березня 2024

Про НУХТ старшокласникам Вишгорода

Кафедри університету продовжують готуватися до Дня вступника, що відбудеться уже цієї суботи, 20 квітня, в офлайн-форматі. Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук відвідала 15 квітня чотири загальноосвітні заклади міста Вишгород Київської області. Викладачка побувала у Вишгородській районній гімназії «Інтелек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про НУХТ старшокласникам Вишгорода 16 квітня 2024

Професійне зростання викладачів

Доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Ірина Болотіна та Ольга Кириченко пройшли міжнародне стажування в Краківському економічному університеті (Польща) за темою «Нові та інноваційні методи навчання». Викладачки ознайомилася з особливостями європейської та польської системи вищої освіти та науки, з новими та інноваційними методами навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне зростання викладачів 10 листопада 2023