Н У Х Т

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації

29 червня 2023

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже стало традицією проводити наукові семінари з тренеркою-консультанткою ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікованою фахівчинею з ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001; аудиторкою систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародних органів сертифікації DQS GmbH, TGS International Certification, TÜV International Certification Світланою Березовою наприкінці навчального року.

На щастя, складні часи сьогодення не завадили 26 червня 2023 року провести науково-практичний семінар на актуальну тему «Останні зміни законодавства щодо безпечності харчових продуктів».

Були розглянуті основні зміни законодавства щодо безпечності харчових продуктів, зокрема нововведені накази МОЗ, Мінагрополітики, закони цієї сфери. Фахівчиня також звернула увагу на актуальні зміни та доповнення в чинних законах, зокрема мова велась безпосередньо про ЗУ «Про основні принципи та вимоги щодо безпечності та якості харчових продуктів», ЗУ «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», ЗУ «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Варто відзначити важливість та актуальність таких зустрічей та обміну інформацією, які дозволяють викладачам кафедри своєчасно реагувати на зміни та враховувати це при викладанні дисциплін студентам. Адже рівень викладання та якість матеріалів, що надаються здобувачам освіти мають безпосередній вплив на формування їх компентностей і програмних результатів навчання.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вдячний Світлані Березовій за висвітлення актуальних змін у національному законодавстві щодо харчової безпеки та постійну участь у заходах кафедри, а також у навчальному процесі.

Опублікований: 29-06-2023
Читайте також:
На старті виборчого процесу

11 лютого відбулося перше засідання Організаційного комітету з виборів ректора університету. У порядку денному були сім питань: обрання голови Оргкомітету, обрання заступників голови Оргкомітету, обрання секретаря Оргкомітету, обговорення наказу по університету про організацію виборів ректора, формування пакету положень, що стосуються виборчого про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На старті виборчого процесу 11 лютого 2020

Голокост: розіп’ята душа на хресті…

27 січня уся світова спільнота вшановує пам’ять жертв Голокосту. Такими чорними днями для України в роки Другої світової війни стали масові розстріли євреїв, циган, військовополонених у Бабиному Яру у Києві, Дробицькому Яру у Харкові, Жандармській Балці на Дніпропетровщині. Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту започаткований на офіційному рівн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голокост: розіп’ята душа на хресті… 27 січня 2021

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом

Нещодавно у межах вивчення нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася зустріч здобувачів освіти магістерської міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з Ph.D з економіки Університету Сандерленд (Великобританія), сертифікованим тренером Shingo Institute (США), експертом з ощадливого вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом 16 листопада 2023

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 03 жовтня 2023