Н У Х Т

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації

29 червня 2023

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже стало традицією проводити наукові семінари з тренеркою-консультанткою ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікованою фахівчинею з ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001; аудиторкою систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародних органів сертифікації DQS GmbH, TGS International Certification, TÜV International Certification Світланою Березовою наприкінці навчального року.

На щастя, складні часи сьогодення не завадили 26 червня 2023 року провести науково-практичний семінар на актуальну тему «Останні зміни законодавства щодо безпечності харчових продуктів».

Були розглянуті основні зміни законодавства щодо безпечності харчових продуктів, зокрема нововведені накази МОЗ, Мінагрополітики, закони цієї сфери. Фахівчиня також звернула увагу на актуальні зміни та доповнення в чинних законах, зокрема мова велась безпосередньо про ЗУ «Про основні принципи та вимоги щодо безпечності та якості харчових продуктів», ЗУ «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», ЗУ «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Варто відзначити важливість та актуальність таких зустрічей та обміну інформацією, які дозволяють викладачам кафедри своєчасно реагувати на зміни та враховувати це при викладанні дисциплін студентам. Адже рівень викладання та якість матеріалів, що надаються здобувачам освіти мають безпосередній вплив на формування їх компентностей і програмних результатів навчання.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вдячний Світлані Березовій за висвітлення актуальних змін у національному законодавстві щодо харчової безпеки та постійну участь у заходах кафедри, а також у навчальному процесі.

Опублікований: 29-06-2023
Читайте також:
Курс на підтримку європейського рівня надання освітніх послуг тримає колектив кафедри економіки праці та менеджменту

Організація освітнього процесу згідно з європейськими практиками – один із ключових напрямків роботи команди кафедри економіки праці та менеджменту. Задля цього її студенти спеціальностей «Менеджмент» і «Управління персоналом та економіка праці» вже мають можливість вивчати дисципліни, що викладаються на аналогічних спеціальностях у європейських ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс на підтримку європейського рівня надання освітніх послуг тримає колектив кафедри економіки праці та менеджменту 25 жовтня 2018

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Друге заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на базі кафедри технології молока і молочних продуктів. Студенти ознайомилися з технологією м’якого морозива, яке користується значним попитом у гостей закладів ресторанного господарства, технологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Морозиво власного виробництва від слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 02 квітня 2018

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ

Здобувачі-бакалаври спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію завідувача кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету, д.т.н., професора Ігоря Дударєва. Захід відбувся за ініціативи професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ 24 квітня 2025

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ

Вінницький коледж нашого університету урочисто відсвяткував 13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва. Документи про освіту отримали 41 випускник спеціальності «Харчові технології», з них: 24 за освітньою програмою «Виробництво жирів і жирозамінників», 17 – «Виробництво харчової продукції» та 19 – спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ 12 лютого 2020