Н У Х Т

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації

29 червня 2023

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже стало традицією проводити наукові семінари з тренеркою-консультанткою ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікованою фахівчинею з ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001; аудиторкою систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародних органів сертифікації DQS GmbH, TGS International Certification, TÜV International Certification Світланою Березовою наприкінці навчального року.

На щастя, складні часи сьогодення не завадили 26 червня 2023 року провести науково-практичний семінар на актуальну тему «Останні зміни законодавства щодо безпечності харчових продуктів».

Були розглянуті основні зміни законодавства щодо безпечності харчових продуктів, зокрема нововведені накази МОЗ, Мінагрополітики, закони цієї сфери. Фахівчиня також звернула увагу на актуальні зміни та доповнення в чинних законах, зокрема мова велась безпосередньо про ЗУ «Про основні принципи та вимоги щодо безпечності та якості харчових продуктів», ЗУ «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», ЗУ «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Варто відзначити важливість та актуальність таких зустрічей та обміну інформацією, які дозволяють викладачам кафедри своєчасно реагувати на зміни та враховувати це при викладанні дисциплін студентам. Адже рівень викладання та якість матеріалів, що надаються здобувачам освіти мають безпосередній вплив на формування їх компентностей і програмних результатів навчання.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вдячний Світлані Березовій за висвітлення актуальних змін у національному законодавстві щодо харчової безпеки та постійну участь у заходах кафедри, а також у навчальному процесі.

Опублікований: 29-06-2023
Читайте також:
Неформальна освіта до Дня мікроорганізмів

Міжнародний день мікроорганізмів щороку відзначається 17 вересня, і наша кафедра біотехнології і мікробіології активно долучається до цієї події. Цього року здобувачі-біотехнологи вирішили відвідати цікавий науковий захід, приурочений до цього дня, тим самим отримуючи нові знання з галузі мікробіології. Всеукраїнська науково-практична конференція ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неформальна освіта до Дня мікроорганізмів 19 вересня 2024

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота»

4 листопада 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося засідання студентського наукового гуртка «Смакота», що працює під керівництвом доцентки кафедри Ірини Корецької. У засіданні взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота» 04 листопада 2022

Чергова гостьова лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завдяки співпраці зі Словацьким сільськогосподарським університетом у м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва, PhD Еви Іванісової. Тема лекції стосувалася одного з найпопулярніш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 листопада 2023

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман»

18 квітня 2018 р. розпочався курс лекцій від ТОВ «Торговий дім «Інкерман» у рамках договору про творчу співпрацю між НУХТ і цим підприємством. Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин та формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій. Лекції розраховані на студентів 3-4 курс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман» 19 квітня 2018