Н У Х Т

Успішний останній бакалаврський іспит на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 червня 2020

Успішний останній бакалаврський іспит на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 та 17 червня 2020 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося незвичне проведення Єдиного державного атестаційного іспиту для студентів 4-го та 2-го скороченого курсів спеціальності «Технології харчування» денної форми навчання.

Здобувачі за крок до бажаного диплому бакалавра здавали онлайн-тестування за чотирма профільними дисциплінами: «Технологія продукції ресторанного господарства»; «Устаткування закладів ресторанного господарства»; «Організація ресторанного господарства»; «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства».

На початку іспитів завідувачка кафедри Олександра Нєміріч разом із членами комісії, доцентами Андрієм Гавришем, Оленою Павлюченко та Вірою Зуйко привітали студентів із цією довгоочікуваною подією та побажали натхнення і успіху. Далі секретар Екзаменаційної комісії Тетяна Роман детально ознайомила здобувачів із процедурою та регламентом, після чого розпочалися хвилюючі 100 хвилин тестування.

Вітаємо студентів-технологів із успішним складанням останнього бакалаврського іспиту й щиро бажаємо здоров’я і натхнення, та, звісно, успіху при складанні ЄВІ та вступних іспитів при вступі до магістратури!

Опублікований: 18-06-2020
Читайте також:
Вічна пам'ять Борису Патону

19 серпня пішов із життя легендарний українець, інженер, науковець, академік, президент Національної академії наук України, Герой України Борис Євгенович Патон. Його колосальний внесок у розвиток науки переоцінити неможливо. Він завжди активно підтримував і українську освіту, всебічно сприяв підготовці висококваліфікованих фахівців, освічених особ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вічна пам'ять Борису Патону 20 серпня 2020

Інтерактивним діловим іграм – «так»!

Останнє заняття з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів» здобувачів групи ФБ-1-2М відбулося у незвичному форматі. Лекторка дисципліни, доцентка Вікторія Красінько запропонувала закріпити уже здобуті протягом семестру знання шляхом ділової гри, присвяченої проєктуванню виробництва нового косметичного засобу. У ході роботи «було орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивним діловим іграм – «так»! 12 червня 2023

Практичні кейси з аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів здобувачам-експертам від фахівця-практика міжнародної компанії

Кафедра експертизи харчових продуктів продовжує активно залучати зовнішніх стейкхолдерів до проведення аудиторних занять для здобувачів вищої освіти. 4 березня 2024 р. за ініціативи гарантки бакалаврської освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», доцентки кафедри і лекторки навчальної дисципліни Світлани Усатюк ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси з аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів здобувачам-експертам від фахівця-практика міжнародної компанії 04 березня 2024