Н У Х Т

Викладачам університету присвоєні вчені звання професора і доцента

08 липня 2021

Викладачам університету присвоєні вчені звання професора і доцента

Наказом Міністерства освіти і науки України № 735 від 29 червня 2021 року затверджене рішення вчених рад закладів вищої освіти про присвоєння вченого звання.

По нашому університету присвоєні вчені звання:

Олександрі Нєміріч і Наталії Фроловій - професорок кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції
Вірі Зуйко та Ірині Силці – доценток кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції
Олександру Макаренку – доцента кафедри харчової хімії
Оксані Мельник – доцентки кафедри експертизи харчових продуктів
Віті Цирульніковій – доцентки кафедри готельно-ресторанної справи

Вітаємо наших викладачів! Бажаємо творчої наснаги й вагомих професійних здобутків! 

Опублікований: 08-07-2021
Читайте також:
Родзинки технологій італійських страв від відомого бренд-шефа для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся черговий майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова. Представив гостя декан факультету, професор Віктор Доценко. Цього разу фахівець презентував студентам кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки технологій італійських страв від відомого бренд-шефа для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 27 листопада 2018

«Elsevier» підтримує українських науковців

Видавнича компанія «Elsevier» засуджує вторгнення Росії в Україну та приєднується до заклику негайно припинити вогонь аби захистити мирне населення та відновити мир. «Ми підтримуємо народ України та прагнемо підтримувати наших колег і дослідницькі й медичні спільноти, які постраждали від гуманітарної кризи, що розгортається», – йдеться в заяві на о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Elsevier» підтримує українських науковців 28 березня 2022

Фініш – вдалий. Попереду нові звершення!

Кафедра технології оздоровчих продуктів востаннє зустрілася офіційно зі своїми магістрантами другого року навчання на засіданні екзаменаційної комісії для розгляду, обговорення та оцінювання їхніх магістерських робіт. Враження – виняткове. І у викладачів кафедри, які працювали зі здобувачами протягом півтора року, і в голови екзаменаційної комісії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш – вдалий. Попереду нові звершення! 20 лютого 2023

Тренером із ресурсоефективного ощадливого виробництва виступив викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

28 травня 2021 р. доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ Олексій Пилипенко виступив тренером у онлайн-тренінгу «Впровадження ресурсоефективного ощадливого виробництва в промисловості та HoReCa», що проводився Мережею центрів інформаційної підтримки бізнесу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренером із ресурсоефективного ощадливого виробництва виступив викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 31 травня 2021