Н У Х Т

Викладачам університету присвоєні вчені звання професора і доцента

08 липня 2021

Викладачам університету присвоєні вчені звання професора і доцента

Наказом Міністерства освіти і науки України № 735 від 29 червня 2021 року затверджене рішення вчених рад закладів вищої освіти про присвоєння вченого звання.

По нашому університету присвоєні вчені звання:

Олександрі Нєміріч і Наталії Фроловій - професорок кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції
Вірі Зуйко та Ірині Силці – доценток кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції
Олександру Макаренку – доцента кафедри харчової хімії
Оксані Мельник – доцентки кафедри експертизи харчових продуктів
Віті Цирульніковій – доцентки кафедри готельно-ресторанної справи

Вітаємо наших викладачів! Бажаємо творчої наснаги й вагомих професійних здобутків! 

Опублікований: 08-07-2021
Читайте також:
Відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулося на кафедрі гуманітарних дисциплін

8 листопада на кафедрі гуманітарних дисциплін відбулося відкриття XІII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Метою конкурсу є вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання студентської молоді до вивчення української мови. Важко переоцінити значення творчості Тарас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулося на кафедрі гуманітарних дисциплін 08 листопада 2022

Не навчанням єдиним: спортивні досягнення наших здобувачів

Не навчанням єдиним і новинами з фронту наповнене життя наших здобувачів освіти     – відбуваються і різноманітні події, притаманні мирному часу, зокрема, спортивні чемпіонати. Нещодавно Міністерство молоді та спорту України і Федерація спортивного орієнтування України змогли влаштувати безпечні умови для проведення Чемпіонату України зі спортивно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не навчанням єдиним: спортивні досягнення наших здобувачів 15 листопада 2022

Проєкт «Дуальна освіта» – серед кращих прикладів безбар’єрності на державному порталі «Дія. Бізнес»

Дуальна освіта – успішний кейс подолання бар’єрів у працевлаштуванні молоді та вирішення дефіциту кадрів виробничих спеціальностей. Проєкт із популяризації, адаптації та впровадження дуальної форми здобуття освіти реалізується в Україні, починаючи з 2014 року у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Українською асоціацією маркетингу та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєкт «Дуальна освіта» – серед кращих прикладів безбар’єрності на державному порталі «Дія. Бізнес» 16 серпня 2021

Технологія соковмісного безалкогольного напою на лабораторних занятях на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Незважаючи на дистанційне навчання, здобувачі груп ТІ-2-1 – ТІ-2-6, ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 успішно виконали перше лабораторне заняття «Технологія соковмісного безалкогольного напою тонізуючої дії та оцінка його якості» з дисципліни «Харчові технології. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». На лабораторному ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологія соковмісного безалкогольного напою на лабораторних занятях на кафедрі технології оздоровчих продуктів 23 лютого 2022