Н У Х Т

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів

02 лютого 2018

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів

Викладачі кафедри фізики взяли участь у семінарі «Визначення автентичності, фальсифікації і фізико-хімічного складу вин, соків, меду та інших харчових продуктів за допомогою методу Ядерного Магнітного Резонансу», який відбувся на базі Державного НДІ лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за участю представника компанії Bruker BioSpin, Dr. Markus Link.

Нагадаємо, що компанія Bruker BioSpin вже понад 55 років працює над забезпеченням найкращих технологічних рішень для аналітичних завдань. Продукція Bruker дає змогу вченим робити відкриття та розробляти нові програми, які підвищують якість життя людей. Високопродуктивні наукові прилади Bruker і високоякісні аналітичні та діагностичні рішення дозволяють вченим вивчати життя та матеріали на молекулярному, клітинному та мікроскопічному рівнях. У тісному співробітництві зі своїми клієнтами компанія Bruker забезпечує інновації, продуктивність та успіх у молекулярному дослідженні біологічних наук, у прикладних і фармацевтичних додатках, а також у мікроскопії, наноаналізі та промислових застосуваннях. В останні роки Bruker також став постачальником високопродуктивних систем для клітинної біології, доклінічної діагностики, клінічної феноменії та досліджень протеоміки, клінічної мікробіології й досліджень молекулярної патології.

Отримана під час семінару інформація стане в нагоді у навчальному процесі, при ознайомленні студентів із останніми інноваціями.

 

Опублікований: 02-02-2018
Читайте також:
Ще одна сходинка у професійному зростанні

Протягом кількох тижнів березня-квітня поточного року викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходили підвищення кваліфікації у сертифікаційній компанії ТОВ «Органік Стандарт». «Органік Стандарт» забезпечує сертифікацію за основними, найбільш популярними та актуальними стандартами органічного виробництва. Це перший о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна сходинка у професійному зростанні 24 квітня 2024

Лайфхаки вступу на навчання від здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти кафедри електропостачання і енергоменеджменту. Студент групи ЕЛ-3-3 Олексій Фесенко провів профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями 11-го класу Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступ. №8 міста Шостки. Здобувач детально ознайомив учнів з освітньо-професійною програмою «Електротехніка та інф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки вступу на навчання від здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту 31 жовтня 2023

Інклюзивний джоб-портал менеджерок персоналу здобув першість на Всеукраїнському конкурсі бізнес-проєктів

Проєкт джоб-порталу для людей з інвалідністю, який поєднує функції сайту з пошуку роботи, навчання, ком’юніті та інклюзивного HR-консалтингу, створений командою здобувачок освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Альбіною Горобець, Даріною Капрізовою і Тетяною Федорчук під керівництвом старшої викладачки кафедри економіки праці та менед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інклюзивний джоб-портал менеджерок персоналу здобув першість на Всеукраїнському конкурсі бізнес-проєктів 07 травня 2025

Перемога у міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2023»!

27 березня закінчився Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black SeaScience 2023». Команда здобувачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування у складі Дмитра Данюка та Юрія Якимчука (науковий керівник – завідувач кафедри, професор Микола Якимчук) взяла участь у номінації «Інформаційні технології, автома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2023»! 28 березня 2023