Н У Х Т

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів

02 лютого 2018

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів

Викладачі кафедри фізики взяли участь у семінарі «Визначення автентичності, фальсифікації і фізико-хімічного складу вин, соків, меду та інших харчових продуктів за допомогою методу Ядерного Магнітного Резонансу», який відбувся на базі Державного НДІ лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за участю представника компанії Bruker BioSpin, Dr. Markus Link.

Нагадаємо, що компанія Bruker BioSpin вже понад 55 років працює над забезпеченням найкращих технологічних рішень для аналітичних завдань. Продукція Bruker дає змогу вченим робити відкриття та розробляти нові програми, які підвищують якість життя людей. Високопродуктивні наукові прилади Bruker і високоякісні аналітичні та діагностичні рішення дозволяють вченим вивчати життя та матеріали на молекулярному, клітинному та мікроскопічному рівнях. У тісному співробітництві зі своїми клієнтами компанія Bruker забезпечує інновації, продуктивність та успіх у молекулярному дослідженні біологічних наук, у прикладних і фармацевтичних додатках, а також у мікроскопії, наноаналізі та промислових застосуваннях. В останні роки Bruker також став постачальником високопродуктивних систем для клітинної біології, доклінічної діагностики, клінічної феноменії та досліджень протеоміки, клінічної мікробіології й досліджень молекулярної патології.

Отримана під час семінару інформація стане в нагоді у навчальному процесі, при ознайомленні студентів із останніми інноваціями.

 

Опублікований: 02-02-2018
Читайте також:
Студентка спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представила НУХТ на міжнародній конференції у Львові

На базі Львівського інституту економіки і туризму відбулася міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах», у якій взяла участь студентка третього курсу спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Мар’яна Мазур із допо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представила НУХТ на міжнародній конференції у Львові 21 травня 2018

Викладачі Сумського коледжу НУХТ – автори кращих електронних освітніх матеріалів і ресурсів!

З радістю повідомляємо, що викладачі Сумського фахового коледжу НУХТ здобули призові місця у Всеукраїнському конкурсі педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти на кращий електронний освітній матеріал або ресурс, організованому Інститутом професійної освіти НАПН України за підтримки Директорату...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі Сумського коледжу НУХТ – автори кращих електронних освітніх матеріалів і ресурсів! 25 листопада 2024

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи – це нові гостьові візити та виїзні івенти з майстер-класами та інтерактивними квізами в освітніх закладах, заходи на базі підприємств гостинності для школярів, посилена робота у рамках договорів про співробітництво. У постійному фокусі випускової кафедри – пошук нових ефективних форм і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи 24 грудня 2024

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 травня 2024 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик провели профорієнтаційну зустріч з 9-11-ми класами спеціалізованої школи №130м. Києва. Викладачі розповіли майбутнім вступникам про престижність здобуття вищої освіти та можливість побудови успішної кар’єри післ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 травня 2024