Н У Х Т

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів

02 лютого 2018

Викладачі університету вивчають останні інновації у визначенні автентичності та фальсифікації харчових продуктів

Викладачі кафедри фізики взяли участь у семінарі «Визначення автентичності, фальсифікації і фізико-хімічного складу вин, соків, меду та інших харчових продуктів за допомогою методу Ядерного Магнітного Резонансу», який відбувся на базі Державного НДІ лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за участю представника компанії Bruker BioSpin, Dr. Markus Link.

Нагадаємо, що компанія Bruker BioSpin вже понад 55 років працює над забезпеченням найкращих технологічних рішень для аналітичних завдань. Продукція Bruker дає змогу вченим робити відкриття та розробляти нові програми, які підвищують якість життя людей. Високопродуктивні наукові прилади Bruker і високоякісні аналітичні та діагностичні рішення дозволяють вченим вивчати життя та матеріали на молекулярному, клітинному та мікроскопічному рівнях. У тісному співробітництві зі своїми клієнтами компанія Bruker забезпечує інновації, продуктивність та успіх у молекулярному дослідженні біологічних наук, у прикладних і фармацевтичних додатках, а також у мікроскопії, наноаналізі та промислових застосуваннях. В останні роки Bruker також став постачальником високопродуктивних систем для клітинної біології, доклінічної діагностики, клінічної феноменії та досліджень протеоміки, клінічної мікробіології й досліджень молекулярної патології.

Отримана під час семінару інформація стане в нагоді у навчальному процесі, при ознайомленні студентів із останніми інноваціями.

 

Опублікований: 02-02-2018
Читайте також:
Нові матеріали з наночастинок – уже не майбутнє, а реальність!

Вкотре здобувачі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» зустрілися з українським вченим, якого знають в усьому світі – професором Університету Дрекселя (США) Юрієм Гогоці , який є одним із відкривачів дивовижного матеріалу MXenes. Зустріч відбулася за підтримки освітньої платформи Ukraine Global Faculty, де наші магістранти освітньої програ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові матеріали з наночастинок – уже не майбутнє, а реальність! 06 травня 2024

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії

Для кожного освітянина й науковця важливим моментом кар’єри є визнання здобутків. Уже третій рік поспіль молоду, але прогресивну кафедру харчової хімії очолює доктор хімічних наук Світлана Бондаренко. Професор не тільки зберегла кращі науково-педагогічні традиції всіх хімічних кафедр НУХТ, але й зуміла надати новий імпульс розвитку досліджень, згур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії 01 листопада 2019

Точки взаємодії освіти та бізнесу для розв’язання кадрових проблем шукають викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту

Асистент кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доктор філософії Петро Зінькевич взяв участь у заході «Освіта та бізнес в енергетиці: точки взаємодії для розв’язання кадрових проблем», організованому Глобальним договором ООН в Україні в рамках Української енергетичної ініціативи за підтримки DTEK. Кадровий дефіцит в енергетиці – гостра про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Точки взаємодії освіти та бізнесу для розв’язання кадрових проблем шукають викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту 24 червня 2024

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019

6 квітня студенти групи МО-4-2 взяли участь у першому всеукраїнському хакатоні, організованому представником молочної галузі – компанією «Lactalis» в Україні. Студенти у командах вирішували поставлені підприємствами завдання, брали участь у брейн-штормах і працювали над бізнес-кейсами. Під кінець заходу студенти презентували учасникам і топ-менед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019 08 квітня 2019