Н У Х Т

Викладач НУХТ у міжнародній освітній співпраці: досвід Фінляндії та Естонії

24 березня 2025

Викладач НУХТ у міжнародній освітній співпраці: досвід Фінляндії та Естонії

З 9 по 15 березня 2025 року в рамках програми «Багаторічна програма стійкості для України» завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професор Микола Якимчук у складі української делегації відвідав провідні освітні заклади Фінляндії та Естонії. Метою візиту було ознайомлення з європейськими підходами до забезпечення якості освіти.

Професор Микола Якимчук залучений до програми як експерт у сфері освіти. Під час візиту він ознайомився зі сучасними методиками викладання, організаційними підходами до створення освітнього простору, а також із впровадженням інноваційних технологій у навчальний процес.

Набутий досвід української делегації планується використати для розроблення нових освітніх стандартів, які Міністерство освіти і науки України за фінансової підтримки Фонду ЮНІСЕФ «Education Cannot Wait» має намір упровадити в освітню систему.

Викладач висловлює подяку громадській організації «Фундація Проджектор» за організацію візиту та сприяння в обміні досвідом із провідними освітніми закладами Фінляндії та Естонії.

Опублікований: 24-03-2025
Читайте також:
Горизонти взаємовигідної міжнародної співпраці у нашому університеті розширюються

Днями на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася зустріч із делегацією вчених Берлінського університету прикладних наук, яку очолював професор Стефан Юнге. У зустрічі взяли участь директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого Сергій Блаженко, завідувач кафедри машин і апаратів харчових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Горизонти взаємовигідної міжнародної співпраці у нашому університеті розширюються 16 вересня 2019

Наші на Ukraine Cheese Awards Day 2021

2 жовтня 2021 року у виставковому центрі ВДНГ у рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» відбувся фестиваль сиру Ukraine Cheese Awards Day 2021.  Такий цікавий захід, звичайно, не залишився без уваги студентів, які вивчають харчові технології, готельно-ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші на Ukraine Cheese Awards Day 2021 05 жовтня 2021

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко представила свою бізнес-ідею яку планує розвивати, успішно подолала етап відбору і стала учасницею проєкту «Початок» від Дія. Бізнес. Освітньо-грантову програму «Початок» мережа центрів підтримки підприємців Дія....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес 08 грудня 2023

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів в режимі онлайн відбувся науковий семінар «Практичні засади реалізації ДСТУ ISO 17025:2017 у випробувальних лабораторіях». Захід був проведений спільно з фахівцями Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс» у рамках договору про співпрацю Із презентаційною доповіддю виступила завіду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн 17 березня 2021