Н У Х Т

Відзнака від WPO – черговий здобуток нашої магістрантки

09 лютого 2023

Відзнака від WPO – черговий здобуток нашої магістрантки

Скарбничка нагород кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв поповнилася ще однією відзнакою – Certificate of Recognition WPO, який магістрантка Ольга Степанова отримала за свою розробку конструкції та технології виготовлення картонної упаковки  для стаканчиків із йогуртом з навчальною функцією (наукова керівниця – доцентка кафедри Наталія Кулик) від Всесвітньої організації упаковки.

World Global Packaging Award Student – глобальний конкурс організований Всесвітньою організацією упаковки (WPO). Цього року на конкурс були представлені 272 успішні роботи з 30 країн (Китай, Австрія, Японія, Іспанія, США, Німеччина та Україна). Топ-3 роботи, що набрали найбільшу кількість балів, отримали золото, срібло та бронзу. Сертифікатом визнання (certificate of recognition) нагороджені роботи, які, на думку журі, відповідають світовим стандартам досконалості упаковки.

Відзнака нашої магістрантки – потужний внесок у створення іміджу України на глобальному рівні! Вітаємо!

Опублікований: 09-02-2023
Читайте також:
У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 листопада 2020 р. доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь в онлайн-заході «ORGANIC INNOVATION DAYS 2020» (м. Брюссель, Бельгія). Дні органічних інновацій – це традиційний щорічний захід, що збирає різних учасників органічного руху з усього світу. Мета заходу – показати останні дослідження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 25 листопада 2020

Студенти спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили дипломні магістерські проекти

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. На розгляд Екзаменаційної комісії були представлені 25 дипломних магістерських проектів, тематикою яких були різні типи закладів ресторанного господарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили дипломні магістерські проекти 27 лютого 2017

Відзначаємо День української писемності та мови

Мова – коштовний скарб народу! Щороку в Україні відзначають державне свято – День української писемності та мови. До його святкування традиційно долучається і наш університет. Так, крім написання диктанту національної єдності, зі здобвачами різних інститутів, факультетів було проведено тематичні бесіди про історію, значення цього свята. Доцентка к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзначаємо День української писемності та мови 25 жовтня 2024

Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів

Асистентки кафедри експертизи харчових продуктів Катерина Золотоверх та Анастасія Божко в межах навчальної дисципліни «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» провели виїзне лабораторне заняття в умовах підприємства ТОВ «Сосновський Продукт» для здобувачів 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти знайомляться з виробництвом м’ясо-ковбасних виробів 27 листопада 2023