Н У Х Т

Відзнака від WPO – черговий здобуток нашої магістрантки

09 february 2023

Відзнака від WPO – черговий здобуток нашої магістрантки

Скарбничка нагород кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв поповнилася ще однією відзнакою – Certificate of Recognition WPO, який магістрантка Ольга Степанова отримала за свою розробку конструкції та технології виготовлення картонної упаковки  для стаканчиків із йогуртом з навчальною функцією (наукова керівниця – доцентка кафедри Наталія Кулик) від Всесвітньої організації упаковки.

World Global Packaging Award Student – глобальний конкурс організований Всесвітньою організацією упаковки (WPO). Цього року на конкурс були представлені 272 успішні роботи з 30 країн (Китай, Австрія, Японія, Іспанія, США, Німеччина та Україна). Топ-3 роботи, що набрали найбільшу кількість балів, отримали золото, срібло та бронзу. Сертифікатом визнання (certificate of recognition) нагороджені роботи, які, на думку журі, відповідають світовим стандартам досконалості упаковки.

Відзнака нашої магістрантки – потужний внесок у створення іміджу України на глобальному рівні! Вітаємо!

Published on: 09-02-2023
Read also:
Професор кафедри іноземних мов професійного спрямування виступила офіційним опонентом дисертанта КНУ імені Тараса Шевченка

Відгук офіційного опонента на дисертацію, його виступ на засіданні спеціалізованої вченої ради є необхідними елементами творчих дебатів на захисті дисертації, формою атестації наукових кадрів та ознайомлення академічної спільноти з новітніми здобутками науковців. Від ретельності експертизи, аргументованості й повноти висновків опонента великою міро...

READ YOURSELF

Професор кафедри іноземних мов професійного спрямування виступила офіційним опонентом дисертанта КНУ імені Тараса Шевченка 23 may 2019

Один день із життя сервісного відділу…

Лідер ринку лабораторного обладнання ТОВ «Хімлаборреактив» запросив наших студентів на свої виробничі потужності, де вони занурилися у роботу сервісного відділу. Роботу обладнання та його налагодження демонстрували наші ж магістранти, які успішно поєднують роботу у компанії та навчання в університеті за освітнтіми програмами «Інжиніринг харчових ви...

READ YOURSELF

Один день із життя сервісного відділу… 27 march 2024

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

READ YOURSELF

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 april 2019

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща). Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції на...

READ YOURSELF

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі 28 december 2023