Н У Х Т

Наші студенти – серед переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018»

22 грудня 2017

Наші студенти – серед переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018»

20-21 грудня на базі нашого університету відбувся фінал і закриття Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018», ініційованого благодійним Фондом Бориса Колеснікова. Відкриття конкурсу відбулося 10 листопада 2017 року, і він тривав півтора місяці.

Всього до участі в конкурсі зареєструвалися 800 учасників з усієї України. Конкурсанти пройшли два етапи відбору: в листопаді написали мотиваційні есе, а 20 грудня 73 фіналісти захистили власні проекти перед членами журі.

Виступи фіналістів та актуальність студентських проектів оцінювали: директор м'ясокомбінату компанії «АПК Інвест» Іван Башкирії, начальник виробничого відділу компанії «Конті» Тетяна Курчаєва, генеральний директор компанії «Артвайнері» Ігор Толкачов і директор з виробництва «Артвайнері» Людмила Поваляєва, директор благодійного Фонду Софія Мудрик.

У конкурсі взяли участь студенти з нашого університету, Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара, Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Одеської національної академії харчових технологій, Чернігівського національного технологічного університету, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Василенка, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

На розсуд журі були представлені різноманітні проекти, присвячені виробництву продуктів оздоровчого харчування, вегетаріанству, бізнес-проекти закладів харчування. Фіналісти охопили практично всі продукти харчування: кондитерські і хлібобулочні вироби, напої, продукти дитячого харчування, молочні коктейлі, сири, масляні суміші, продукти для діабетиків і вегетаріанців. Крім того, були ідеї по створенню їстівного посуду та упаковки, ідеї для ресторанного бізнесу і багато іншого.

21 грудня були оголошені імена 30 переможців. У актовій залі університету зібрались конкурсанти, студенти та викладачі університету. Фіналістів конкурсу та учасників привітали директор благодійного Фонду Софія Мудрик, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, члени журі Іван Башкирії, Тетяна Курчаєва та Людмила Поваляєва. А президент благодійного Фонду Борис Колесніков вручив дипломи 30 конкурсантам на відвідування кондитерської виставки ISM-2018 у Кельні.

До переможців увійшли 8 студентів Навчального-наукового інституту харчових технологій нашого університету: магістри Марія Грицевич, Софія Веремчук, Олеся Безушко, Марія Боярська, студенти – 2 курсу Аліна Вороніна, 3 курсу Олександр Висоцький і 4 курсу Карина Вікулова та Владислав Солошенко.

Уже в січні під час відвідування експозиції в Німеччині наші студенти ознайомляться зі світовими новинками кондитерської галузі.
Вітаємо переможців!
Запрошуємо й інших студентів брати участь у наукових проектах і конкурсах!

Опублікований: 22-12-2017
Читайте також:
Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт

В університеті тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти. Ще жодний навчальний рік не обходився без захисту бодай одного міжкафедрального дипломного проєкту. Суть полягає в тому, що здобувачі освіти різних освітньо-професійних програм виконують дослідження якоїсь спільної тематики, але кожний у розрізі своєї спеціальності чи ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт 19 лютого 2021

Відтепер усі здобувачі вищої освіти укладатимуть договори з вишами

Однією з новацій цьогорічної вступної кампанії стало обов’язкове укладення договору між закладом вищої освіти і вступником, як за контрактною формою навчання, так і за бюджетною. Прийом документів завершився 22 серпня, і наразі вступники отримують рекомендації до зарахування, після чого мають виконати вимоги до зарахування (подати оригінали докумен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відтепер усі здобувачі вищої освіти укладатимуть договори з вишами 25 серпня 2020

У Львівському коледжі НУХТ встановили меморіальну дошку на честь Героя

2 березня у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося встановлення меморіальної дошки на честь завідувача економіко-технологічного відділення Тараса Березюка, який від початку повномасштабного вторгнення агресора на територію України пішов захищати нашу землю від окупантів і загинув 24 серпня 2022 року. До поді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Львівському коледжі НУХТ встановили меморіальну дошку на честь Героя 03 березня 2023

Молодші спеціалісти випробовують НУХТ практикою

Професор кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Вячеслав Іващук провів профорієнтаційне лабораторне заняття з дисципліни «Технологічні вимірювання» зі здобувачами Київського коледжу міського господарства, що навчаються за спорідненою для харчових виробництв спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища»,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодші спеціалісти випробовують НУХТ практикою 13 листопада 2019