Н У Х Т

Робочі групи аналізують результати громадського обговорення освітньо-професійних програм

22 квітня 2022

Робочі групи аналізують результати громадського обговорення освітньо-професійних програм

20 квітня 2022 року на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління в онлайн-форматі відбулася нарада робочої групи по обговоренню освітньої програми другого рівня вищої освіти «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління», проєкт якої попередньо був викладений на громадське обговорення у публічному доступі на сайті університету. Участь у нараді взяла більша частина робочої групи, за винятком стейкхолдера Андрія Старжинського та здобувача освіти Дмитра Сімака, з якими обговорення велося попередньо в режимі чату.

Робоча група проаналізувала зауваження та пропозиції членів групи й інших стейкхолдерів. За результатами обговорень група рекомендує для затвердження наступні зміни в освітньо-професійній програмі та в її компоненти:

- замінити дисципліну «Методологія наукових досліджень» на «Керування проєктами автоматизації складних об’єктів» та додати відповідні до неї ФК та ПРН: ФК12: «Здатність керувати проєктами створення та модернізації автоматизованих систем керування технологічними процесами та виробництвами відповідно до сучасних підходів», ПРН16: «Брати активну участь у процесах керування проєктами при розробленні та модернізації автоматизованих систем керування процесами та виробництвами»;

- дисципліну «Методологія наукових досліджень» перенести на рівень підготовки аспірантів;

- при розробленні робочих програм врахувати в дисциплінах «Мехатроніка і робототехніка» та «Проєктування комп’ютерно-інтегрованих систем керування» відповідні розділи функціональної безпеки;

- враховуючи важливість дисципліни «Промислові мережі», але відсутність її в обов’язкових компонентах при розробленні робочих програм, передбачити перенесення певних розділів до дисципліни «Технології індустрії 4.0»;

- врахувати зауваження щодо відсутності окремої ОК для керування технічним обслуговуванням і внести відповідні корективи до робочої програми дисципліни «Автоматизовані системи керування виробництвом (MES-рівень)».   

Опублікований: 22-04-2022
Читайте також:
Відкрите засідання гуртка соціального театру «Маска»

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася феєрична подія -  відкрите засідання гуртка соціального театру «Маска» під керівництвом викладача філософських дисциплін Ольги Стеблини. До уваги  гостей була представлена прем’єра «Один день з мого життя». Вистава мала глибокий психологічний  зміст. Актори грали без єдиного слова, саме том...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите засідання гуртка соціального театру «Маска» 23 травня 2018

Корисно

«Хто володіє інформацією, той володіє світом», – сказав колись засновник величезної банківської династії Ротшільдів Натан Ротшильд, і цей вислів відразу став «крилатим». У сучасному світі без інформації – різноманітної й оперативної – ніяк. Тож Науково-технічна бібліотека університету всіляко сприяє нашому колективові в її отриманні. Наразі фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисно 16 січня 2018

Студентки університету, члени збірної команди з чирлідингу «Kiev Rockets» – учасниці шоу фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2018

26 травня на київському стадіоні  НСК «Олімпійський» відбулася світова подія – фінал Ліги чемпіонів УЄФА 2018 року. Перед початком матчу між іспанським «Реалом» та англійським «Ліверпулом» виступила відома британська співачка Дуа Ліпа. У неперевершеному шоу під найвідоміші хіти співачки «Be the One» і «New Rules» взяли участь наші студентки Альона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки університету, члени збірної команди з чирлідингу «Kiev Rockets» – учасниці шоу фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2018 01 червня 2018

Інноваційні технології хлібобулочних виробів для ресторанних підприємств презентувала магістрантам науковиця і фахівчиня-практик

16 жовтня 2023 р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбувся лекторій «Інноваційні технології хлібобулочних виробів. Використання інгредієнтів INVENTIS TM для виготовлення хлібобулочних виробів у закладах ресторанног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології хлібобулочних виробів для ресторанних підприємств презентувала магістрантам науковиця і фахівчиня-практик 16 жовтня 2023