Н У Х Т

Викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці вивчали тренди HR 2017

27 грудня 2017

Викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці вивчали тренди HR 2017

Викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці Олена Безпалько і Юлія Гринюк досліджували глобальні HR-тренди 2017, які кожного року визначаються за результатами досліджень міжнародної компанії Deloitte в 140 країнах, у тому числі в Україні.   

Експерти Deloitte поділились із учасниками – HR-спеціалістами та представниками бізнесу – історіями з життя їх українського офісу, що відповідають світовим тенденціям. Очільник напрямку консультаційних послуг в управлінні персоналом Андрій Булах розповів про принципи роботи «бірюзових» компаній, досвід впровадження корпоративних цінностей та їх поширення серед співробітників (тренд №1. Організація майбутнього). Керівник напрямку інновацій (Deloitte Garage) Павло Пластовець наголосив на необхідності використання в HR методу дизайн-мислення та безперервного навчання персоналу (тренд №2. Кар’єра і навчання). Ангела Поддубна, керівник департаменту розвитку талантів, описала, як її команда формує систему EVP для співробітників (тренд №3. Залучення талантів і тренд №4. Досвід працівників). Фахівці із корпоративної соціальної відповідальності і сталого розвитку Катерина Юрченко та Ольга Чернігевич презентували тренд № 9. Різноманіття та рівні можливості на прикладі однієї з численних соціальних ініціатив Deloitte – корпоративного акселератора соціальних стратапів Up2Start, а старший спеціаліст із розвитку бренду роботодавця Анастасія Овчаренко представила тренд №10. Майбутнє роботи з огляду на власний досвід роботи зі студентами та редизайн робочих місць, враховуючи активне впровадження робототехніки і штучного інтелекту. 

Колектив управлінців персоналом НУХТ вдячний компанії Deloitte за традиційно зразковий рівень організації ділових зустрічей та велику кількість практичних кейсів, які будуть використані в навчальному процесі для студентів-ейчарів.   

Опублікований: 27-12-2017
Читайте також:
Гостьова лекція від власниці господарства «Бринзарня»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу в межах вивчення дисциплін «Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів» (міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі») і «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» (освітньо-професійна програма «Туризм») відбулася гост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від власниці господарства «Бринзарня» 23 листопада 2023

Бізнес-гра у позанавчальний час

Здобувачі четвертого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» розвивають свої професійні навички разом із доценткою Ольгою Ткаченко через гру CashFlow. Бізнес-гра вчить фінансової грамотності, вона націлена на розвиток підприємницького мислення, концентрації і витримки. Гра триває 5-6 годин, і кож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-гра у позанавчальний час 23 листопада 2023

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ»

До університету завітала знімальна група ТРК «Телекомпанія «Київ», щоб розповісти своїм глядачам про вибір безпечного та якісного вершкового масла у рамках рубрики «Якісне життя». Її сюжет має на меті розповісти глядачам, на що варто звертати увагу при виборі масла. Журналісти звернулися до експертки з технології молочних продуктів, в.о. завідувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ» 31 січня 2025

Як відповідність стандартам відкриває нові ринки для органічної продукції дізналися наші викладачки

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Бобель взяли участь у вебінарі з серії вебінарів щодо створення продукції з доданою вартістю в органічному секторі, які проходять у рамках програми WEOS Confirmation. Вебінар «Органічна продукція та її безпечність: як відповідність стандартам відкриває нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відповідність стандартам відкриває нові ринки для органічної продукції дізналися наші викладачки 21 березня 2025