Н У Х Т

Онлайн-лекторій від випускниці з Польщі для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

21 вересня 2021

Онлайн-лекторій від випускниці з Польщі для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

За сприяння завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександри Нєміріч та асистенток Владлени Михайленко і Марини Гулеватої для магістрів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» в межах вивчення дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» відбувся онлайн-лекторій від випускниці 2019 року освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Олени Голік, яка наразі проживає і працює в Польщі.

Олена закінчила курси з дієтології і працює технологинею в компанії м. Вроцлава. У лекції «Інноваційні технології спеціального (дієтичного) споживання» фахівчиня поділилася зі здобувачами знаннями щодо дієтичного харчування, особливо порушення обміну речовин залежно від віку людини і дотримання збалансованості раціону, розповіла про напрямки розвитку ресторанної індустрії в Польщі, акцентувала увагу на тому, що сфера обслуговування в нашій державі розвинута, як і в країнах Європейського Союзу. Проте, інноваційні технології харчової продукції дієтичного споживання в Україні є більш поширеними і дозволяють забезпечити вимоги споживачів із різним порушеннями аліментарного характеру.

Наприкінці лекторію Олена запевнила наших магістрантів, що Національний університет харчових технологій дає ґрунтовну базу знань, рівень освіти нашого університету нічим не поступається польським навчальним закладам, а ставлення до студентів лояльніше в нашій державі. Сподіваємось, що магістранти дослухаються порад нашої випускниці щодо створення продукції спеціального (дієтичного) споживання. Олені бажаємо успіху та творчого й швидкого кар’єрного зростання.

Опублікований: 21-09-2021
Читайте також:
Вироби науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – переможці конкурсу новітніх розробок

Викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали Міжнародну виставку «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021», яка працювала в рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021. За сприяння об’єднань підприємств хлібопекарської промисловості під час Форуму відбулася Міжнародн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вироби науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – переможці конкурсу новітніх розробок 07 червня 2021

Стартувала реєстрація е-кабінетів вступників до магістратури

Шановні вступники до магістратури у 2024 році! Час реєструвати свої електронні кабінети настав! Хутчіш заходьте на https://cabinet.edbo.gov.ua/login та вказуйте адресу електронної пошти (надалі це буде логін для входу до кабінету). Пам'ятаємо, що електронні адреси заблокованих в Україні сервісів на кшталт mail.ru не використовуємо! Реєструючи сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала реєстрація е-кабінетів вступників до магістратури 01 липня 2024

Вступники на контракт зможуть претендувати на гранти від держави

Кабінет міністрів України ухвалив рішення, згідно з яким цьогорічні вступники на бакалавра на контракт зможуть отримати гранти для покриття частини вартості навчання протягом усієї освітньої програми. Подати заявку й претендувати на грант І рівня (15 тисяч гривень) зможуть вступники, які будуть зараховані на контракт на денну або дуальну форму нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники на контракт зможуть претендувати на гранти від держави 26 липня 2024

Цифрова економіка та майбутнє ринку праці: виклики і можливості для менеджерів персоналу

5 листопада 2024 року відбулася відкрита лекція «Вплив цифрової економіки на ринок праці», яку доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник прочитала для студентів групи МП-4-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу». На лекції були присутні викладачі кафедри, а також запрошені представники академічної спільноти, зокре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цифрова економіка та майбутнє ринку праці: виклики і можливості для менеджерів персоналу 06 листопада 2024