Н У Х Т

Онлайн-лекторій від випускниці з Польщі для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

21 вересня 2021

Онлайн-лекторій від випускниці з Польщі для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

За сприяння завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександри Нєміріч та асистенток Владлени Михайленко і Марини Гулеватої для магістрів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» в межах вивчення дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» відбувся онлайн-лекторій від випускниці 2019 року освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Олени Голік, яка наразі проживає і працює в Польщі.

Олена закінчила курси з дієтології і працює технологинею в компанії м. Вроцлава. У лекції «Інноваційні технології спеціального (дієтичного) споживання» фахівчиня поділилася зі здобувачами знаннями щодо дієтичного харчування, особливо порушення обміну речовин залежно від віку людини і дотримання збалансованості раціону, розповіла про напрямки розвитку ресторанної індустрії в Польщі, акцентувала увагу на тому, що сфера обслуговування в нашій державі розвинута, як і в країнах Європейського Союзу. Проте, інноваційні технології харчової продукції дієтичного споживання в Україні є більш поширеними і дозволяють забезпечити вимоги споживачів із різним порушеннями аліментарного характеру.

Наприкінці лекторію Олена запевнила наших магістрантів, що Національний університет харчових технологій дає ґрунтовну базу знань, рівень освіти нашого університету нічим не поступається польським навчальним закладам, а ставлення до студентів лояльніше в нашій державі. Сподіваємось, що магістранти дослухаються порад нашої випускниці щодо створення продукції спеціального (дієтичного) споживання. Олені бажаємо успіху та творчого й швидкого кар’єрного зростання.

Опублікований: 21-09-2021
Читайте також:
Кріогенні технології для студентів кафедри технології консервування від фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

За доброю багаторічною традицією старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська провела лабораторне заняття з дисципліни «Основи кріогенних технологій» для студентів групи ТК-3-9 ск на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Асистент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Юрій Гришуков детально розповів студента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кріогенні технології для студентів кафедри технології консервування від фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 07 травня 2019

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу

Триває третій місяць повномасштабного вторгнення агресора в Україну. Третій місяць, як герої та героїні ризикують своїм життям, захищаючи нас і все, що ми любимо. 2 травня Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) та факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) виступили з ініціативою проведення спільного челенджа серед св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу 13 травня 2022

Нові цифрові компетенції

Покращення якості дистанційної освіти в сучасних умовах можливе через отримання освітянами нових цифрових компетенцій. Доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко опановує курс «Цифрові інструменти GOOGLE для освіти», орієнтований на підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної серед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові цифрові компетенції 03 січня 2023

З'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката НМТ

На сайті ЄДЕБО з'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката національного мультипредметного тесту. Відповідний сервіс доступний за посиланням. Для пошуку треба зазначити номер та рік сертифіката, а також прізвище та ім'я його власника. Доступ до сервісу насамперед дуже важливий для працівників приймальних комісій, адже цього року бага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката НМТ 11 серпня 2022