Н У Х Т

Приємне з корисним поєднали першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація»

30 травня 2025

Приємне з корисним поєднали першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація»

Першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація» провели незабутній день у «Мамаєвій Слободі». 29 травня разом зі своєю кураторкою, доценткою Тетяною Мірзодаєвою студентки групи ТУ-1-10 здійснили чудову поїздку до етнографічного музею під відкритим небом. Цей день став яскравою подією, наповненою позитивними емоціями та новими враженнями.

Учасниці екскурсії мали нагоду поринути в атмосферу козацької доби, ознайомитися з традиційним українським побутом, архітектурою та ремеслами. Прогулянка мальовничою територією «Мамаєвої Слободи» дозволила не лише відпочити від навчальних буднів, а й поглибити свої знання з історії та культури України.

Такі заходи дуже важливі для згуртування колективу та розширення кругозору здобувачів освіти. Поїздка до музею стала чудовим прикладом того, як можна поєднати приємне з корисним, організувавши незабутній культурний відпочинок для студентської молоді.

Опублікований: 30-05-2025
Читайте також:
Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету

У 2019 році наш університет відзначає 135-ту річницю з дня заснування. Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ започаткував флешмоб з цієї нагоди і закликає інші структурні підрозділи навчально-наукового комплексу НУХТ приєднатися до нього. https://www.youtube.com/watch?v=wJtgyu5cQqo&feature=youtu.be    

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету 04 жовтня 2019

Біотехнологи НУХТ на міжнародній арені

Нещодавно у Кракові (Польща) відбулася V міжнародна конференція «Strategies toward Green Deal Implementation Water, Raw Materials & Energy in Green Transition», присвячена обговоренню ключових аспектів реалізації європейського зеленого курсу (Green Deal), зокрема в таких сферах, як управління водними ресурсами, сталий видобуток сировини та пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ на міжнародній арені 09 грудня 2024

Готується до закінчення навчального семестру кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів у дистанційному режимі готується до закінчення навчального семестру та організації підсумкового контролю здобувачів освіти за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології». Ці питання були обговорені на черговому засіданні кафедри, проведеному у фо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до закінчення навчального семестру кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 15 травня 2020

Інтерактивні методи викладання на практичному занятті викладача кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

22 жовтня 2019 року старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Алла Щеглова провела відкрите заняття з англійської мови для студентів-маркетологів 3 курсу. Тема практичного заняття – «Functional areas of a business organisation». Мета заняття - активізація та закріплення лексичних одиниць по темі, розвиток монологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивні методи викладання на практичному занятті викладача кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 24 жовтня 2019