Н У Х Т

Лайфхаки, подарунки і майстер-класи: у НУХТ відбувся День відкритих дверей

02 березня 2019

Лайфхаки, подарунки і майстер-класи: у НУХТ відбувся День відкритих дверей

2 березня всі охочі могли завітати на гостину до нашого університету, адже цього дня відбувся традиційний весняний День відкритих дверей НУХТ.

У нашому навчальному закладі завжди раді гостям, а до таких заходів готуються особливо старанно – все найкраще й найцікавіше презентують кафедри, факультети й навчально-наукові інститути, а Приймальна комісія старанно систематизує всі новації вступу, аби майбутні вступники знали й розуміли всі нюанси, що чекатимуть на них при реєстрації та роботі з електронними кабінетами, могли уникнути типових помилок при виборі пріоритетів, не втратили шанс скористатися можливістю вступити на бюджетну форму навчання чи пільгами.  

Варто згадати, що останні кілька днів відкритих дверей організовує Центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, і формат заходу змінився на більш динамічний й інтерактивний.

Після огляду виставки досягнень і матеріально-технічної бази наших структурних підрозділів та спілкування з їх керівництвом, викладачами і студентами, гості університету могли долучитися до лайфхаку «Краще зроблю завтра (ні)» від голови студентської ради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Дмитра Шемідька. У дотепній формі він розповів про студентське життя, прийняття рішень і вибір. Далі серед майбутніх вступників відбувся розіграш подарунків із символікою НУХТ, після якого заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Олександр Данькевич представив лайфхак «Як вступити до НУХТ? Корисні поради для вступника» для учнів шкіл, гімназій, ліцеїв, а начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Олена Подобій надала аналогічні рекомендації старшокурсникам коледжів і технікумів. Крім того, вони дізналися про широкий спектр роботодавців, з якими співпрацює наш університет і були запрошені на традиційний Ярмарок вакансій – НУХТ весна, який відбудеться 13 березня. Інформація про компанії-партнери університету, де вони зможуть проходити практику, стажування та працевлаштуватися, отримавши диплом НУХТ, дуже зацікавила випускників коледжів і технікумів.

Ну і наостанок – найцікавіше – кейс майбутніх професій у формі майстер-класів та тренінги. Тут на наших гостей чекав широкий вибір – випускові кафедри постаралися якомога яскравіше представити свої спеціальності. Тут були – «Запрограмуй мікропроцесорний захист», «Запрограмуй модель роботизованої платформи на ардуїно», «Комп’ютерне моделювання природних та штучних процесів», «Від заготовки до виробу»,  «Відверто про гроші, податки та страхування: чи знаєте Ви, що…?», «Професійний бухгалтер в бізнес-середовищі», «Мій START-UP», «Тест-драйв з HR», «Вершина ковбасного мистецтва», «Виявлення фальсифікації меду», «Казкові солодощі: капкейки», «Молочна майстерня», «Приготування нутелли з різними смаками», «Як розробити власний індивідуальний аромат», «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» «Сучасні iнформацiйно-телекомунiкацiйнi технології та Internet речей в розвитку суспільства», «Вода – екооснова життя», «Оптичні явища навколо нас», «Масляна – традиції та сучасність», а ще тренінги з фізики, математики, «Склади ЗНО з біології на всі 200!».

Пропоновані заходи могли задовольнити найвибагливіший смак, а головною родзинкою більшості з них було те, що активними помічниками у їх проведенні були студенти-старшокурсники, а подекуди вони й самі їх проводили, як наприклад на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. На технологічних кафедрах, результати своєї роботи учасники майстер-класів могли продегустувати. За чаюванням зі смаколиками, та ще й власноруч виготовленими, жваво спілкувалися про навчання, студентське життя, перспективи працевлаштування, програми академічної мобільності, мрії й сподівання.

Сповнені враженнями й емоціями, з корисною інформацією і відповідями на свої питання гості НУХТ неохоче розходилися. Зацікавленість, яку вони проявили, дає підстави сподіватися, що ця зустріч, якщо і перша, то далеко не остання. Тепер їм залишилося лише зробити вибір між великим спектром наших спеціальностей. А значить, гостина – вдалася! 

Опублікований: 02-03-2019
Читайте також:
Педагоги кафедри туристичного та готельного бізнесу діляться викладацьким досвідом

20 березня 2018 року відбулася відкрита лекція «Аналіз фінансового стану підприємств туризму» к.е.н., доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Наталії Погуди з дисципліни «Економіка підприємства (Аналіз діяльності підприємств туризму)» для студентів 4 курсу напряму підготовки «Туризм». Основними питаннями, розглянутими під час лекції, бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагоги кафедри туристичного та готельного бізнесу діляться викладацьким досвідом 21 березня 2018

Поширюємо інформацію про університет серед наших стейхолдерів

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко зустрілася з керівним менеджментом компанії «Yednist’ Group» й ознайомила зі спеціальностями, освітніми програмами, умовами вступу та навчання в університеті. «Yednist’ Group» – об'єднання низки підприємств, що спеціалізуються на різних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поширюємо інформацію про університет серед наших стейхолдерів 09 травня 2024

Своїм досвідом методики навчання іноземної мови поділилася доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування

3 грудня 2021 року в Університеті Григорія Сковороди у Переяславі відбулася IІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні методики навчання іноземної мови і перекладу в Україні та за її межами», у якій взяла участь докторка філософських наук, доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування Ольга Нежива, та на пленарному за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїм досвідом методики навчання іноземної мови поділилася доцентка кафедри іноземної мови професійного спрямування 07 грудня 2021

Тенденції розвитку галузі з’ясовували бакалаври і викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

31 жовтня 2024 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами третього та четвертого курсів освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали 27 Міжнародну виставку продуктів харчування і напоїв і виставку технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії «Agro2Food»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції розвитку галузі з’ясовували бакалаври і викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 листопада 2024