Враженнями першого місяця навчання поділилися студенти академічної групи TI-1-3 під час спілкування з наставницею, асистенткою кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяною Федоренко. Всі питання, пов’язані з навчанням і дозвіллям, студенти мають можливість обговорити під час кураторських годин, а також у онлайн-спілкуванні через месенджери.
Окрім навчального процесу, студенти-першокурсники активно долучаються до професійних і культурних заходів. Так, у вересні всі студенти групи відвідали виставку «Здоров’я та довголіття-2023». Частина з них продовжила ознайомлення з новинками в галузі перероблення та зберігання сільськогосподарської продукції, виробництва продуктів харчування і напоїв на виставці «ProStorEхро», що відбулася в одному з павільйонів ВДНГ.
Не лишають поза увагою здобувачі і мистецькі заходи. Зокрема, нещодавно відвідали виставку хризантем «Магічний сад», що відкрилась на території Печерського ландшафтного парку. Цікаво, що крім неймовірної естетичної насолоди від споглядання, квіти хризантеми мають застосування у фітотерапії та кулінарії, а чай із квіток хризантеми допомагає зміцнити імунну систему організму. Звичайно, в технології напоїв використовують спеціальний чайний сорт хризантеми, у Китаї такий напій називають Цзюй Хуа. Квіти хризантеми багаті вмістом вітамінів, мінеральних речовин, амінокислот, ефірних олій, тому в традиційній китайській медицині такий чай використовують для зміцнення імунітету, при стресі та безсонні, полегшенні станів організму при бронхітах, хворобах травної системи. Більш детальніше про фітопрепарати викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів знайомлять здобувачів освіти під час викладання дисциплін «Вступ до фаху», «Хімія та фармакогнозія рослин», «Технологія продуктів функціонального призначення», «Технологія харчових та дієтичних добавок». І першокурсники уже з нетерпінням чекають на це знайомство.