Н У Х Т

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення

17 березня 2018

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води, завідувач кафедри Наталія Гусятинська та асистент Ярослав Барашовець (генеральний директор ТОВ «Системи чистої води») взяли участь у семінарі «Сучасні методи децентралізованих водопідготовки та водоочищення. Використання інноваційної інформації в освітньому процесі», що працював з 12 по 14 березня у Національному технічному університету України «КПІ ім. Ігоря Сікорського». У рамках семінару доповідали декан хіміко-технологічного факультету КПІ Ігор Астрелін, викладач Норвезького університету природничих наук Захар Малецький, президент ГО «Всеукраїнське водне товариство WaterNet» Тетяна Мітченко та інші представники наукової спільноти водної галузі.

Одним із пріоритетних питань семінару була актуалізація підготовки фахівців з водопідготовки та водоочищення в Україні. З доповіддю про основні аспекти підготовки фахівців водної галузі виступив декан хіміко-технологічного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського. В ході обговорення учасники семінару ділилися досвідом формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі підготовки води в різних ВНЗ. Завідувач кафедри  Наталія Гусятинська представила основні пріоритети щодо підготовки бакалаврів з напряму «Харчові технології та інженерія» та магістрів за спеціалізацією  «Технологія питної води та водопідготовки харчових виробництв» на кафедрі технології цукру і підготовки води НУХТ.

Обговорення актуальних питань щодо якості води продовжили в лабораторіях КПІ ім. Ігоря Сікорського,  на виробництві ТОВ «НВО Екософт», ТЕЦ-6. 

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
Відбувся День відкритих ноутбуків з НУХТ

Незважаючи на карантинні обмеження, колектив університету робить усе можливе, щоб цього року вступники теж змогли більше дізнатися про наш навчальний заклад, поспілкувавшись із викладачами та студентами. Тож 13 червня відбувся онлайн-вебінар «День відкритих ноутбуків з Національним університетом харчових технологій». Метою такого незвичного формату...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся День відкритих ноутбуків з НУХТ 15 червня 2020

Викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь у конференції «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика»

23-24 листопада 2023 року на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася IIІ Міжнародна науково-практична конференція «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика», у якій взяли участь викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу – завідувачка кафедри, доцентка Ірина Мельник і професорка Іри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь у конференції «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика» 28 листопада 2023

Як ставити перед собою омріяні цілі і досягати спортивних перемог

Щоб стати спортсменом потрібно наполегливо працювати, удосконалювати свою фізичну форму, витрачати багато часу на тренування, стежити за повноцінним харчуванням, але не менш важливо мати моральну підготовку і витривалість. Яскравий приклад, того, як ставити перед собою омріяні цілі, невпинно тренуватися та досягати спортивних перемог, щоразу демон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як ставити перед собою омріяні цілі і досягати спортивних перемог 19 квітня 2023

Вчені кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – члени наукової організації «Центр українсько-наукового європейського співробітництва»

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Андрій Мурзін, Марія Омельченко, Володимир Польовик, Наталія Стукальська протягом останніх років увійшли до складу наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС), що відкриває нові перспективи розвитку їх наукової діяльності та ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчені кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – члени наукової організації «Центр українсько-наукового європейського співробітництва» 08 листопада 2024