Н У Х Т

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи організувала майстер-клас для учнів київської гімназії

07 травня 2018

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи організувала майстер-клас для учнів київської гімназії

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Сильчук організувала майстер-клас зі складання серветок для учнів у рамках святкування Дня гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва. Допомагали викладачу студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Марусяк (група ГС-2-8) з першокурсницями Анною Кім, Яною Бородавко, Юлією Киричко, Єлизаветою Кобелянською, Анастасією Москаленко, Іриною Ченчик (група ГС-1-8).

Наші студентки завітали, як до учнів 9-11 класів, які вже зовсім скоро стануть абітурієнтами, так і до учнів 3 класу, в яких такий інтерактивний майстер-клас викликав яскраві емоції. Школярі з ентузіазмом опановували способи складання серветок «лілія», «королівська мантія», «свічка», «тіара», «колона», які використовують у закладах ресторанного господарства. Під час майстер-класу студенти поділилися враженнями від навчання на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також можливістю для творчої і особистої реалізації у культурно-масовому, спортивному, громадському житті університету. Тетяна Сильчук розповіла учням випускових класів про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка, а також особливості цьогорічної вступної кампанії.

Школярам, які дуже відповідально поставилися до майстер-класу, вдалося опанувати навички складання серветок, що є важливим елементом тематичного оформлення столу у закладах ресторанного господарства. Сподіваємося, вони зможуть застосувати набуті знання для креативного оформлення святкового столу у домашніх умовах і здивують своїх рідних і близьких, а інформація щодо умов вступу і навчання допоможе гімназистам визначитися з вибором вищого закладу освіти. 

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Технологія висококонцентрованих бражок з крохмалевмісної сировини». Доповідач – аспірант кафедри Світлана Ковальчук (керівник – Тетяна Мудрак) доповіла про особливості перероблення різних видів зернової сировини, а також вплив ступеня дисперсності зерна на процес розріджува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 28 лютого 2019

Уряд створив Національний фонд досліджень

В Україні створений Національний фонд досліджень, що вже з 2019 року має розпочати грантову підтримку наукових досліджень та розробок. Відповідна постанова затверджена на засіданні КМУ сьогодні, 4 липня 2018 року. Прийняте рішення передбачає не лише утворення Національного фонду досліджень, а й затвердження Положення про Фонд та визначення граничн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд створив Національний фонд досліджень 04 липня 2018

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології  новий шейкер-інкубатор

Нещодавно матеріально-технічна база кафедри біотехнології і мікробіології поповнилася новеньким унікальним обладнанням – шейкер-інкубатором, люб’язно подарованим Корпорацією «Артеріум». Обладнання призначене для використання в мікробіологічних і  технологічних лабораторіях. Шейкер використовують для культивування клітин мікроорганізмів, рослин і, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології новий шейкер-інкубатор 20 березня 2023

На відкритій онлайн-лекції професорки кафедри гуманітарних дисциплін студенти гортали сторінки минулого України

Відбулася відкрита онлайн-лекція завідувачки кафедри гуманітарних дисциплін Надії Левицької з дисципліни «Історія та культура України». Тема лекції – «Українські землі в XIV – XVIII ст.». Студенти разом із викладачкою захопливо гортали сторінки минулого України. Професорка розповіла про становище українських земель у складі Литви та Польщі, виникн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На відкритій онлайн-лекції професорки кафедри гуманітарних дисциплін студенти гортали сторінки минулого України 23 жовтня 2020