Н У Х Т

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи організувала майстер-клас для учнів київської гімназії

07 травня 2018

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи організувала майстер-клас для учнів київської гімназії

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Сильчук організувала майстер-клас зі складання серветок для учнів у рамках святкування Дня гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва. Допомагали викладачу студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Марусяк (група ГС-2-8) з першокурсницями Анною Кім, Яною Бородавко, Юлією Киричко, Єлизаветою Кобелянською, Анастасією Москаленко, Іриною Ченчик (група ГС-1-8).

Наші студентки завітали, як до учнів 9-11 класів, які вже зовсім скоро стануть абітурієнтами, так і до учнів 3 класу, в яких такий інтерактивний майстер-клас викликав яскраві емоції. Школярі з ентузіазмом опановували способи складання серветок «лілія», «королівська мантія», «свічка», «тіара», «колона», які використовують у закладах ресторанного господарства. Під час майстер-класу студенти поділилися враженнями від навчання на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також можливістю для творчої і особистої реалізації у культурно-масовому, спортивному, громадському житті університету. Тетяна Сильчук розповіла учням випускових класів про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка, а також особливості цьогорічної вступної кампанії.

Школярам, які дуже відповідально поставилися до майстер-класу, вдалося опанувати навички складання серветок, що є важливим елементом тематичного оформлення столу у закладах ресторанного господарства. Сподіваємося, вони зможуть застосувати набуті знання для креативного оформлення святкового столу у домашніх умовах і здивують своїх рідних і близьких, а інформація щодо умов вступу і навчання допоможе гімназистам визначитися з вибором вищого закладу освіти. 

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

Вийшов друком новий навчальний посібник «Лабораторний практикум із інновацій в ресторанному бізнесі» науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи (авторки – професорка Тетяна Сильчук, доцентки Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Тетяна Іщенко, Оксана Кирпіченкова, Ольга Пушка, Ірина Дітріх, старша викладачка Олена Тищенко, асист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка 24 квітня 2024

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти

Складна епідеміологічна ситуація в країні та оголошення карантину торкнулися усіх сфер життєдіяльності людини. Усі роботодавці, працівники, здобувачі освіти, учні шкіл та їх батьки в умовах карантину зіштовхнулися із проблемою невизначеності стосовно умов і графіка роботи дистанційно. За підтримки голови Європейського співтовариства з охорони прац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти 30 вересня 2020

Напередодні Дня вступника…

Готуючись до Дня вступника НУХТ, викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідали низку навчальних закладів середньої освіти, адже профорієнтація є важливим етапом у формуванні майбутнього молоді та їхньої успішності в житті. Старша викладачка кафедри Ольга Никитенко взяла участь у батьківських зборах Гімназії №178 м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Напередодні Дня вступника… 20 вересня 2024

Випускники навідують Альма матер

До університету завітали випускники 1973 року. Тоді їх випускова кафедра називалася – спеціального обладнання, факультет – механічним, а навчальний заклад – Київський технологічний інститут харчової промисловості. Спливли роки, у Альма матер багато чого змінилося, по-іншому називаються кафедри, факультет виріс у навчально-науковий інститут, а Київс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники навідують Альма матер 02 серпня 2018