Н У Х Т

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

15 лютого 2023

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання. До складу екзаменаційної комісії увійшли професори кафедри Марина Білько і Віталій Прибильський та доцент Микола Бондар.

Очолив ЕК завідувач кафедри Анатолій Куц. На захисті також були присутні викладачі  кафедри, які достойно підготували своїх вихованців.

Теми кваліфікаційних робіт були присвячені модернізації та реконструкції цехів і відділень діючих підприємств пиво-безалкогольної і спиртової, лікеро-горілчаної галузі та виноробства. Дипломанти запропонували впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва пива, спирту, вина, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання, розроблення нового асортименту напоїв.

Усі здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» чітко і лаконічно представили результати своєї творчої роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

У перший день захистів роботи студентів були оцінені на «відмінно «і «добре», у другий день дві роботи отримали відмінні оцінки, решта студентів захистились на «добре».

Варто згадати блискучий захист кваліфікаційної роботи здобувачем освіти Юрієм Чемерисом, яку всі члени комісії оцінили на «відмінно». Додамо, що Юрій наразі захищає Україну у лавах ЗСУ.

Члени ЕК відзначили, що студенти добре підготовлені, мають гарні навички проєктування технологічних процесів. За результатами захисту всім здобувачам освіти присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Вітаємо випускників бакалаврату з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо нашим вихованцям старанно готуватись до вступу на освітній рівень «магістр»!

Опублікований: 15-02-2023
Читайте також:
Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху

17 січня 2019 р. у рамках ознайомлювально-виробничої практики, студенти 2-го курсу навчання, академічних груп 6 та 7 у супроводі доцента кафедри технології молока і молочних продуктів Алли Тимчук і асистента Тетяни Пшеничної відвідали кафе-виробництво молочних продуктів «Milk Point» (м. Київ). Студенти ознайомилися з принципом роботи міні-цеху каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології молока і молочних продуктів наочно знайомить другокурсників із родзинками майбутнього фаху 18 січня 2019

Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 129-те місце у світі серед 2764 учасників і 5 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі 18 серпня 2021

Продовжують опановувати методику здійснення акредитації освітніх програм за новими вимогами наші викладачі

Викладачі університету продовжують опановувати методику здійснення акредитації освітніх програм відповідно до нових вимог. 22 січня вони взяли участь у черговому семінарі Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, присвяченому цим питанням. На семінарі були представлені результати акредитацій 2019 року, перспективи акредитації о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують опановувати методику здійснення акредитації освітніх програм за новими вимогами наші викладачі 23 січня 2020

Світ природних харчових барвників: від історії до сучасних тенденцій

Викладачі університету не втрачають жодної нагоди поділитися родзинками фаху зі здобувачами освіти нашого навчально-наукового комплексу. Про різноманіття природних харчових барвників і джерел їх отримання, а також світові тенденції переходу до натуральних барвників, що отримують з рослинних і тваринних джерел, дізналися днями здобувачі освіти відо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світ природних харчових барвників: від історії до сучасних тенденцій 14 березня 2025