Н У Х Т

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

15 лютого 2023

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання. До складу екзаменаційної комісії увійшли професори кафедри Марина Білько і Віталій Прибильський та доцент Микола Бондар.

Очолив ЕК завідувач кафедри Анатолій Куц. На захисті також були присутні викладачі  кафедри, які достойно підготували своїх вихованців.

Теми кваліфікаційних робіт були присвячені модернізації та реконструкції цехів і відділень діючих підприємств пиво-безалкогольної і спиртової, лікеро-горілчаної галузі та виноробства. Дипломанти запропонували впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва пива, спирту, вина, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання, розроблення нового асортименту напоїв.

Усі здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» чітко і лаконічно представили результати своєї творчої роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

У перший день захистів роботи студентів були оцінені на «відмінно «і «добре», у другий день дві роботи отримали відмінні оцінки, решта студентів захистились на «добре».

Варто згадати блискучий захист кваліфікаційної роботи здобувачем освіти Юрієм Чемерисом, яку всі члени комісії оцінили на «відмінно». Додамо, що Юрій наразі захищає Україну у лавах ЗСУ.

Члени ЕК відзначили, що студенти добре підготовлені, мають гарні навички проєктування технологічних процесів. За результатами захисту всім здобувачам освіти присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Вітаємо випускників бакалаврату з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо нашим вихованцям старанно готуватись до вступу на освітній рівень «магістр»!

Опублікований: 15-02-2023
Читайте також:
Тонкощі проєктування й дизайну підприємств готельного та ресторанного господарства від фахівців-практиків

На кафедрі готельно-ресторанної справи активно тривають гостьові лекторії від стейкхолдерів, представників бізнесу та роботодавців індустрії гостинності. Цього разу четвертокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках вивчення дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства» слухали лекцію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі проєктування й дизайну підприємств готельного та ресторанного господарства від фахівців-практиків 14 березня 2025

Кембриджська експертка розкрила таємниці реконструкції генома на лекції для здобувачів-біотехнологів

Днями здобувачі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології мали унікальну нагоду віртуально відвідати один із провідних світових наукових центрів і зануритися у світ передових генетичних технологій. Із над...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кембриджська експертка розкрила таємниці реконструкції генома на лекції для здобувачів-біотехнологів 13 травня 2025

Успішні акредитації освітніх програм тривають: перша в університеті акредитація з визначенням «зразкова»!

17 травня 2022 року відбулося чергове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому розглядалася акредитація освітньо-професійних та освітньо-наукових програм закладів вищої освіти. До протоколу засідання був внесений і розгляд акредитаційних справ нашого університету, що був відтермінований через військову агресі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні акредитації освітніх програм тривають: перша в університеті акредитація з визначенням «зразкова»! 23 травня 2022

Традиція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відзначати найвизначніші дати та свята англомовних країн продовжується!

Дистанційне навчання – не привід відмовлятися від давніх традицій кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відзначати найвизначніші дати та свята англомовних країн. Тож, викладач кафедри Наталія Божок разом із американським гостем Stuart Snuggs провели зі студентами-магістрантами факультету автоматизації і комп’ютерних систем святк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відзначати найвизначніші дати та свята англомовних країн продовжується! 03 листопада 2020