Н У Х Т

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

15 лютого 2023

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання. До складу екзаменаційної комісії увійшли професори кафедри Марина Білько і Віталій Прибильський та доцент Микола Бондар.

Очолив ЕК завідувач кафедри Анатолій Куц. На захисті також були присутні викладачі  кафедри, які достойно підготували своїх вихованців.

Теми кваліфікаційних робіт були присвячені модернізації та реконструкції цехів і відділень діючих підприємств пиво-безалкогольної і спиртової, лікеро-горілчаної галузі та виноробства. Дипломанти запропонували впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва пива, спирту, вина, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання, розроблення нового асортименту напоїв.

Усі здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» чітко і лаконічно представили результати своєї творчої роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

У перший день захистів роботи студентів були оцінені на «відмінно «і «добре», у другий день дві роботи отримали відмінні оцінки, решта студентів захистились на «добре».

Варто згадати блискучий захист кваліфікаційної роботи здобувачем освіти Юрієм Чемерисом, яку всі члени комісії оцінили на «відмінно». Додамо, що Юрій наразі захищає Україну у лавах ЗСУ.

Члени ЕК відзначили, що студенти добре підготовлені, мають гарні навички проєктування технологічних процесів. За результатами захисту всім здобувачам освіти присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Вітаємо випускників бакалаврату з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо нашим вихованцям старанно готуватись до вступу на освітній рівень «магістр»!

Опублікований: 15-02-2023
Читайте також:
Триває онлайн-спілкування здобувачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв із колегами з Берлінського університету прикладних наук

НУХТ – наша alma mater. Сам це було темою сьогоднішньої, вже третьої онлайн-конференції здобувачів і викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв із групою студентів і професорів Берлінського університету прикладних наук. Кожний із учасників мав змогу поділитися своєю історією про місце та значення університету в його ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває онлайн-спілкування здобувачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв із колегами з Берлінського університету прикладних наук 20 листопада 2020

Студенти-хіміки на найбільшій beauty-події 2023 року – InterCHARM-Україна

Студенти другого та третього курсу разом із наставниками груп, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук і доценткою кафедри харчової хімії Тетяною Петренко занурились у атмосферу краси і високих технологій на найбільшій виставці індустрії краси України – InterCHARM-Ukraine2023. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-хіміки на найбільшій beauty-події 2023 року – InterCHARM-Україна 22 вересня 2023

Магістри-міжнародники захищають кваліфікаційні роботи

На кафедрі міжнародних економічних відносин Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт. Екзаменаційну комісію очолила докторка економічних наук, професорка, завідувачка сектору міжнародних фінансових досліджень ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України» Олена Борзенко. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-міжнародники захищають кваліфікаційні роботи 12 лютого 2021

Зміни до діючих редакцій ОПП і ОНП стейкхолдерами підтримано!

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання робочих груп із проведення локального моніторингу освітніх програм. Гарантки освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології», доцентки Оксана Петруша та Світлана Усатюк представили освітньо-професійні програми «Технологічна експертиза та безпека харчової про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни до діючих редакцій ОПП і ОНП стейкхолдерами підтримано! 03 лютого 2025