Н У Х Т

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

15 лютого 2023

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання. До складу екзаменаційної комісії увійшли професори кафедри Марина Білько і Віталій Прибильський та доцент Микола Бондар.

Очолив ЕК завідувач кафедри Анатолій Куц. На захисті також були присутні викладачі  кафедри, які достойно підготували своїх вихованців.

Теми кваліфікаційних робіт були присвячені модернізації та реконструкції цехів і відділень діючих підприємств пиво-безалкогольної і спиртової, лікеро-горілчаної галузі та виноробства. Дипломанти запропонували впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва пива, спирту, вина, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання, розроблення нового асортименту напоїв.

Усі здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» чітко і лаконічно представили результати своєї творчої роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

У перший день захистів роботи студентів були оцінені на «відмінно «і «добре», у другий день дві роботи отримали відмінні оцінки, решта студентів захистились на «добре».

Варто згадати блискучий захист кваліфікаційної роботи здобувачем освіти Юрієм Чемерисом, яку всі члени комісії оцінили на «відмінно». Додамо, що Юрій наразі захищає Україну у лавах ЗСУ.

Члени ЕК відзначили, що студенти добре підготовлені, мають гарні навички проєктування технологічних процесів. За результатами захисту всім здобувачам освіти присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Вітаємо випускників бакалаврату з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо нашим вихованцям старанно готуватись до вступу на освітній рівень «магістр»!

Опублікований: 15-02-2023
Читайте також:
Лекція від стейкхолдера для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до проведення аудиторних занять для здобувачів вищої освіти. 29 березня гостьову лекцію «Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів» прочитав фахівець-практик, провідний аудитор ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» Сергій Плічко. Лекція читалась у рамках в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від стейкхолдера для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 30 березня 2021

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів

Магістрантка спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Юлія Кошель (керівники – професор Михайло Мілюкін і доцент Наталія Сабадаш) переддипломну практику проходила на ТОВ «Пирятинський сирзавод». Основними напрямками діяльності ТОВ «Пирятинський с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів 01 листопада 2019

Вітаємо новачків-Biotechівців

Після осіннього семестру родина наукового гуртка «Biotech» кафедри біотехнології і мікробіології завжди поповнюється новими, талановитими студентами-біотехнологами. Хоч цьогорічне поповнення й не велике, але юним науковцям вже є чим похвалитися. Студентка групи БТ-3-1 Валентина Жданюк розпочала свій науковий шлях в Інституті мікробіології і вірусо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо новачків-Biotechівців 10 лютого 2020

XІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі»

16 травня 2023 року в університеті відбулася XІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі». Модератором заходу виступив факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння партнерів університету: Українсько-американського університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

XІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі» 17 травня 2023