Н У Х Т

Нова наукова вершина підкорена магістранткою кафедри готельно-ресторанної справи

14 квітня 2023

Нова наукова вершина підкорена магістранткою кафедри готельно-ресторанної справи

Здобувачка освіти магістерського рівня кафедри готельно-ресторанної справи Ангеліна Романюк стала бронзовою переможницею Міжнародного конкурсу студентських наукових праць «Black Sea Science 2023», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-FoodAssociation.

На перший етап конкурсу за напрямом «Туризм та готельно-ресторанна справа» були подані 378 робіт з українських і закордонних закладів. За кожним напрямком були визначені фіналісти, які запрошені до участі у другому етапі конкурсу, зокрема й наша здобувачка освіти Ангеліна Романюк з роботою «Development of diabetic sweet dishes for hotel breakfast menus».

Конкурсанти захищали результати своїх наукових досліджень у діджитал-просторі англійською мовою. Журі високо оцінило роботу нашої здобувачки і присудило їй призове 3 місце.

До складу журі конкурсу 2023 року увійшли 145 спеціалістів-науковців, з них 78 – із 22 зарубіжних країн: Анголи, Беніну, США, Німеччини, Швейцарії, Італії, Великобританії, Греції, Китаю, Туреччини, Литви, Латвії, Словаччини, Естонії, Чехії, Казахстану, Польщі, Грузії, Румунії, Азербайджану, Болгарії, Молдови.

Окремо була відзначена наукова керівниця, доцентка кафедри Ольга Пушка за підготовку здобувачки освіти до участі у конкурсі та гідне представлення наукової роботи у міжнародному науковому просторі.

Вітаємо! Так тримати!

Опублікований: 14-04-2023
Читайте також:
Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для учасників сертифікатної програми відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на кафедрі технології молока і молочних продуктів під керівництвом доцента Тетяни Осьмак. Слухачі ознайомилися з технологічними етапами виробництва морозива і особливостями роботи фризера періодичної дії. Вони розрахували рецептуру і виготовили легк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 29 жовтня 2018

До пошуку інноваційних рішень у HoReCa долучаються викладачі університету

3 грудня 2025 року викладачі кафедр готельно-ресторанної справи та технології ресторанної і аюрведичної продукції Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Наталія Бондар, Оксана Кирпіченкова, Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Володимир Польовик, Ірина Силка, Наталія Стукальська взяли участь у науковому семінарі у форматі Круглого столу на тему «Відродження...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До пошуку інноваційних рішень у HoReCa долучаються викладачі університету 04 грудня 2025

Науково-дослідницький практикум магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Уже другий місяць в умовах карантину здобувачі вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» продовжують вивчати дисципліну «Науково-дослідницький практикум». Згідно з розкладом навчальних занять, здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідницький практикум магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 травня 2020

Нові ідеї з екологічної модернізації виробництв запропонували магістри

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Екологічна модернізація виробництва» магістрів спеціальності 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища». Онлайн-режим захисту не став на заваді студентам гідно представити курсові роботи, присвячені екологічній модернізації цілог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові ідеї з екологічної модернізації виробництв запропонували магістри 04 червня 2020