Н У Х Т

У Полтавському коледжі НУХТ відбувся тиждень спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»

10 квітня 2018

У Полтавському коледжі НУХТ відбувся тиждень спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»

2-6 квітня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж».

2 квітня в спортивній залі коледжу відбулися змагання з волейболу, перемогу в яких здобула команда групи 31-К, 2 місце посіла команда групи 41-К, 3 місце - команда групи 21-К. Усі призери були нагороджені солодкими призами.

3 квітня до коледжу завітали майстри виготовлення писанок. Вони провели майстер-клас для студентів групи 11-К з техніки розпису яєць. Також до заходу долучилися викладачі циклової комісії «Обслуговування ком’ютерних систем і мереж» Людмила Хименко, Оксана Бортнік і Павло Гак. Це був перший досвід студентів у писанкарстві. Всі учасники залишилися задоволеними від проведеного заходу.

Цього ж дня під керівництвом викладачів Людмили Хименко та Павла Гака  був проведений турнір «Швидкі шашки». Змагання проводилися на трьох ігрових дошках. Кожна партія тривала 10 хвилин.

Після проведених семи турів визначився переможець змагань. Ним став студент групи 21-К Валентин Аксюк. У підсумку він набрав 6 очок із 6 можливих.

Друге місце виборов студент групи 41-К Євгеній Білий, а бронзовим призером став студент групи 31-К Олександр Бибик.

4 квітня відбулася студентська конференція «Розвиток сучасних комп’ютерних мереж», у якій взяли участь студенти груп 21-К та 31-К під керівництвом викладачів спецдисциплін Павла Гака, Людмили Хименко та Оксани Бортнік. На конференції були розглянуті: сучасні технології  комп’ютерних мереж, перспективи розвитку комп’ютерних мереж в Україні, перспективи розвитку та модернізації комп’ютерних мереж в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ.

 На конференції виступили студенти групи 41-К Антон Крутських, Микола Лавренко та Євген Медуха. Вони поділились своїми знаннями про сучасні комп’ютерні мережі. Також розповіли про модернізацію комп’ютерної мережі коледжу, яку вони провели в січні під час практики. На завершення конференції старшокурсники відповіли на всі запитання своїх молодих колег.

5 квітня відбулася Студентська Ліга Сміху. Програма турніру була насиченою та цікавою. Конкурсантам потрібно було пройти шлях із чотирьох  етапів: «Привітання», «Музикалка», «Домашка», «Конкурс капітанів - Алфавіт».

До складу журі  увійшли голова ради кураторів коледжу Еліна Романишина (голова журі), викладач спецдисциплін Людмила Хименко, голова студради коледжу Богдан Цись, хореограф коледжу Дарія Хан та голова циклової комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Павло Гак.

На сцену були запрошені дві команди «Де-Факто» та «Ромашка». Учасники команд зробили все, щоб глядачі отримали позитивні емоції від заходу. В результаті запеклої боротьби перемогу отримала команда «Де-Факто».

Звання кращих акторів Студентської Ліги Сміху дісталися Павлу Чепурному з команди «Ромашка» та Анатолію Гуліці з команди «Де-Факто».

Учасники були нагороджені солодкими призами, а переможець отримав Кубок.

Опублікований: 10-04-2018
Читайте також:
Профорієнтаційні рейди тривають: маємо нових друзів

Профорієнтаційні команди наших випускових кафедр продовжують активно спілкуватися з учнівською молоддю, популяризуючи спеціальності, за якими здійснюють підготовку спеціалістів. Не секрет, що нині Україна потребує фахівців інженерного спрямування, держава надає таким спеціальностям особливу підтримку – здобувачі освіти мають певні преференції при в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні рейди тривають: маємо нових друзів 10 лютого 2021

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє

У межах вивчення навчальних дисциплін «Барна справа та організація роботи сомельє» й «Етнічні кухні» лекторки, доцентки Ольга Пушка і Лариса Шаран організували для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» online-лекторій «Супернова історія шампанського в Україні». Гостьовий спікер – професійний сомельє, член А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про супернову історію шампанського в Україні дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє 15 грудня 2023

Уряд спростив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету

Уряд спростив і вдосконалив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету. Відповідний Порядок був затверджений Постановою Кабінету Міністрів України. Документ визначає нові правила, за якими головні розпорядники бюджетних коштів, зокрема міністерства, національні академії наук,  ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд спростив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету 16 січня 2018

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

28 лютого 2020 року в університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології». З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко та завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Підтримати конкурсантів прийшли члени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 03 березня 2020