Н У Х Т

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти

11 лютого 2020

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося відкрите заняття «Інформаційна безпека особистості» з дисципліни «Технології захисту інформації».

Заняття проводилося в форматі круглого столу, під час якого студенти обговорили ризики та загрози, які існують в мережі Інтернет, дослідили надійність паролів, перевірили свій цифровий слід і визначили правила, щоб зробити перебування онлайн більш безпечним.

Опублікований: 11-02-2020
Читайте також:
Документальний фільм виробництва нашого студента-філолога здобув перемогу на «Колофільм Фест»!

Документальне кіно здобувача першого курсу освітньої програми «Мовнокомунікатівні студії в кіберпросторі», продюсера Артема Голубєва здобуло перемогу на першому міжнародному кінофестивалі «Колофільм Фест», що відбувся 12-15 січня в кінотеатрі «Стрічка» в Коломиї. Глядацькій аудиторії був представлений повнометражний документальний фільм «Бартка», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Документальний фільм виробництва нашого студента-філолога здобув перемогу на «Колофільм Фест»! 30 січня 2025

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку

Агроіндустріальний холдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) відкриє при нашому університеті R&D-центр (центр досліджень і розвитку).   Планується, що це буде сучасна кухня-лабораторія, на базі якої наші здобувачі освіти, викладачі й науковці експериментуватимуть над приготуванням кулінарних продуктів за допомогою сучасного обладнання та створ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку 17 грудня 2020

Обговорення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

25 січня 2024 року відбулося розширене засідання робочої групи бакалаврської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» за участю здобувачів освіти 1-4 курсів, стейкхолдерів-HR-практиків, викладачів, задіяних у викладанні дисциплін за освітньою програмою, для обговорення результатів локального моніторингу освітньо-професійної програми «Ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 25 січня 2024

Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв дослідили у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

У конференц-залі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулася науково-практична конференція «Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв», вперше організована викладачами циклової комісії хімічних дисциплін. У заході брали участь студенти груп БВ-2 і ГО-4б, які розповіли п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв дослідили у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 08 листопада 2019