Н У Х Т

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти

11 лютого 2020

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося відкрите заняття «Інформаційна безпека особистості» з дисципліни «Технології захисту інформації».

Заняття проводилося в форматі круглого столу, під час якого студенти обговорили ризики та загрози, які існують в мережі Інтернет, дослідили надійність паролів, перевірили свій цифровий слід і визначили правила, щоб зробити перебування онлайн більш безпечним.

Опублікований: 11-02-2020
Читайте також:
Викладачі опановують написання заявок для участі у міжнародних проєктах

У глобалізованому співтоваристві, в якому ми живемо, програми міжнародного співробітництва допомагають інтеграції України у світовий освітній простір. Викладачі та майстри виробничого навчання відділення туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету взяли участь у онлайн тренінгу-практикуму з написання зая...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі опановують написання заявок для участі у міжнародних проєктах 02 серпня 2024

НАЗЯВО оголосило конкурсний донабір експертів з акредитації освітніх програм

13 січня 2020 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти оголосило додатковий конкурсний відбір експертів із акредитації освітніх програм у сфері вищої освіти. Ключовим елементом акредитації освітніх програм є оцінювання діяльності закладу вищої освіти незалежною виїзною експертною групою. Із метою забезпечення якісної експерт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НАЗЯВО оголосило конкурсний донабір експертів з акредитації освітніх програм 15 січня 2020

Новий тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає з профорієнтації

Новий навчальний тиждень – нові профорієнтаційні зустрічі на кафедрі готельно-ресторанної справи. До гімназії № 48 Шевченківського району м. Києва завітала заступниця декана по роботі зі студентами факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко і випускниця гімназії Дарія Лукашук, яка є ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає з профорієнтації 16 квітня 2024

Як в університеті хіміко-біологічний клас 238-ї школи приймали

5 грудня 2018 року завідувачем Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентиною Кудіною і відповідальною за профорієнтаційну роботу факультету біотехнології та екологічного контрою (БТЕК) Наталією Володченковою була організована та проведена оглядова по університету та ознайомча по кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як в університеті хіміко-біологічний клас 238-ї школи приймали 07 грудня 2018