Н У Х Т

Інноваційні технології сприяють навчанню

13 березня 2024

Інноваційні технології сприяють навчанню

У рамках проведення планових гостьових лекцій з базових і вибіркових дисциплін для здобувачів вищої освіти на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, за ініціативи професорки кафедри Ірини Шевченка та завідувача кафедри, професора Василя Пасічного 12 березня 2024 року був організований, за участю викладачів кафедри, лекційно-лабораторний практикум «CLEAN SMOKE – чисте копчення, висока якість та екологічні переваги». Його провели стейкхолдер, директор ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» Олександр Чернов і менеджер компанії по напрямку м’ясних технологій Іван Чернов.

Воркшоп відбувався у змішаному – онлайн і офлайн-форматі для магістрантів кафедри, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса», міждисциплінарною освітньо-науковою програмою «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», а також аспірантів кафедри освітньо-наукової програми «Харчові технології».

Протягом двох пар лекційно-практичного заняття здобувачі освіти опанували теоретичні матеріали і набули практичні навички щодо якісного складу ароматів диму, хімічного складу та технологічних особливостей використання сучасних коптильних агрегатів за технологію «Clean Smoke», оснащених єдиним атомайзером «PWRSMOKER BUDGET AUTO».

Ефективність і якість технології «Чистого Копчення» була підтверджена високою дегустаційною оцінкою виробленої в рамках лекційно-лабораторного заняття продукції.

Проведення гостьового заходу, направленого на підвищення фахових компетенцій і практичних навичок здобувачів, стало можливим завдяки ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», яке, при проведенні технічного переоснащення науково-дослідної лабораторії кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів передало кафедрі варильно-коптильну пілотну установку «Термікс М-50-Е», яка дозволяє реалізувати інноваційну технології «Clean Smoke».

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів висловлює подяку стейкхолдерам за можливість успішної реалізації профільних освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти.

Опублікований: 13-03-2024
Читайте також:
Зима – не перешкода профорієнтаційному марафону!

Напередодні чергового Дня відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 29 січня, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Світлана Тетеріна організувала зустріч зі старшокласниками НВК «Гімназія ЗОШ І-ІІІ ступенів» і Згурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у форматі Zoom-конференції. Профорієнтаційна команда на чолі з деканкою факультету біотехнології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зима – не перешкода профорієнтаційному марафону! 24 січня 2022

Наші викладачі оцінюють роботи учасників Малої академії наук

У святковий день жінок у науці журі секції прикладної мікро- і макроекономіки Київської малої академії наук, до складу якого увійшла старша викладачка кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Тетяна Швед, оцінило постерний захист робіт школярів-науковців. Тематика представлених учнівських досліджень охоп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі оцінюють роботи учасників Малої академії наук 13 лютого 2023

Міжнародний день студента у форматі онлайн святкували у Сумському фаховому коледжі НУХТ

Міжнародний день студента – найулюбленіше свято всієї молоді. На жаль, цьогоріч воно проходило в особливих умовах, адже студентство навчається в дистанційному режимі. Проте, святкові заходи все ж таки відбулися. Зокрема, адміністрація Сумського фахового коледжу нашого університету онлайн привітала студентську спільноту. Колектив художньої самодіял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день студента у форматі онлайн святкували у Сумському фаховому коледжі НУХТ 18 листопада 2020

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України

З кожним роком розуміння того, що співпраця бізнесу та навчальних закладів має змінювати свій формат стає все актуальнішим. Доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор і Оксана Ничик взяли участь у підписанні Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України (ПАЕУ). 19 вересня в Києві ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України 20 вересня 2019