Н У Х Т

Інноваційні технології сприяють навчанню

13 березня 2024

Інноваційні технології сприяють навчанню

У рамках проведення планових гостьових лекцій з базових і вибіркових дисциплін для здобувачів вищої освіти на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, за ініціативи професорки кафедри Ірини Шевченка та завідувача кафедри, професора Василя Пасічного 12 березня 2024 року був організований, за участю викладачів кафедри, лекційно-лабораторний практикум «CLEAN SMOKE – чисте копчення, висока якість та екологічні переваги». Його провели стейкхолдер, директор ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» Олександр Чернов і менеджер компанії по напрямку м’ясних технологій Іван Чернов.

Воркшоп відбувався у змішаному – онлайн і офлайн-форматі для магістрантів кафедри, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса», міждисциплінарною освітньо-науковою програмою «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», а також аспірантів кафедри освітньо-наукової програми «Харчові технології».

Протягом двох пар лекційно-практичного заняття здобувачі освіти опанували теоретичні матеріали і набули практичні навички щодо якісного складу ароматів диму, хімічного складу та технологічних особливостей використання сучасних коптильних агрегатів за технологію «Clean Smoke», оснащених єдиним атомайзером «PWRSMOKER BUDGET AUTO».

Ефективність і якість технології «Чистого Копчення» була підтверджена високою дегустаційною оцінкою виробленої в рамках лекційно-лабораторного заняття продукції.

Проведення гостьового заходу, направленого на підвищення фахових компетенцій і практичних навичок здобувачів, стало можливим завдяки ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», яке, при проведенні технічного переоснащення науково-дослідної лабораторії кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів передало кафедрі варильно-коптильну пілотну установку «Термікс М-50-Е», яка дозволяє реалізувати інноваційну технології «Clean Smoke».

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів висловлює подяку стейкхолдерам за можливість успішної реалізації профільних освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти.

Опублікований: 13-03-2024
Читайте також:
Кафедра безпеки життєдіяльності організувала лекцію для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» до Всесвітнього дня здоров’я

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я та напередодні Всесвітнього дня охорони праці, за ініціативи викладачів кафедри безпеки життєдіяльності, до університету були запрошені фахівці Київського міського правобережного центру для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді, які провели семінар «Вибір в твоєму житті» для студентів 1 курсу спеціальності «Готельно-рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра безпеки життєдіяльності організувала лекцію для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» до Всесвітнього дня здоров’я 13 квітня 2018

Бібліотека – завжди поруч!

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету нагадує, що для університетської спільноти протягом 2025 року відкрито доступ до низки провідних онлайн-платформ, які можуть бути корисними як для освітніх, так і для наукових цілей. Наразі маємо доступ до: • Довідника спеціаліста з охорони праці – ресурсу для пошуку нормативної документації, пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека – завжди поруч! 10 липня 2025

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій відправив великодні посилки для бійців АТО

Доброю традицією в Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ) є доброчинність, якою займаються і студенти, і викладачі. Напередодні найбільшого християнського свята – Великодня, колектив інституту за участі своєї студентської ради та волонтера Костянтина Скопи приготували для бійців АТО великодні посилки. Аби наші захисники змогли х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій відправив великодні посилки для бійців АТО 06 квітня 2018

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

10 та 12 червня 2020 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент»  освітньо-професійних спрямувань «Менеджмент». Не зважаючи на те,  що це відбувалося вперше дистанційно в режимі онлайн-конферецій на платформі Z...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент» 15 червня 2020