Н У Х Т

Інноваційні технології сприяють навчанню

13 march 2024

Інноваційні технології сприяють навчанню

У рамках проведення планових гостьових лекцій з базових і вибіркових дисциплін для здобувачів вищої освіти на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, за ініціативи професорки кафедри Ірини Шевченка та завідувача кафедри, професора Василя Пасічного 12 березня 2024 року був організований, за участю викладачів кафедри, лекційно-лабораторний практикум «CLEAN SMOKE – чисте копчення, висока якість та екологічні переваги». Його провели стейкхолдер, директор ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» Олександр Чернов і менеджер компанії по напрямку м’ясних технологій Іван Чернов.

Воркшоп відбувався у змішаному – онлайн і офлайн-форматі для магістрантів кафедри, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса», міждисциплінарною освітньо-науковою програмою «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», а також аспірантів кафедри освітньо-наукової програми «Харчові технології».

Протягом двох пар лекційно-практичного заняття здобувачі освіти опанували теоретичні матеріали і набули практичні навички щодо якісного складу ароматів диму, хімічного складу та технологічних особливостей використання сучасних коптильних агрегатів за технологію «Clean Smoke», оснащених єдиним атомайзером «PWRSMOKER BUDGET AUTO».

Ефективність і якість технології «Чистого Копчення» була підтверджена високою дегустаційною оцінкою виробленої в рамках лекційно-лабораторного заняття продукції.

Проведення гостьового заходу, направленого на підвищення фахових компетенцій і практичних навичок здобувачів, стало можливим завдяки ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», яке, при проведенні технічного переоснащення науково-дослідної лабораторії кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів передало кафедрі варильно-коптильну пілотну установку «Термікс М-50-Е», яка дозволяє реалізувати інноваційну технології «Clean Smoke».

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів висловлює подяку стейкхолдерам за можливість успішної реалізації профільних освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти.

Published on: 13-03-2024
Read also:
На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

21 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти магістрантів денної форми навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Екзаменаційна комісія засідала у дві зміни і оцінила 13 представлених робіт. Аудиторія, де проходив захист, була багатолюдною, адже підтримати своїх колег прийшли студенти 3 і 4 курсів бака...

READ YOURSELF

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання 22 february 2019

Дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками

21 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами. Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних п...

READ YOURSELF

Дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками 24 february 2020

Вишиванка, обпалена війною

15 травня творчий колектив Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку подарував нам і гостям нашого університету незабутнє яскраве свято – концерт, приурочений зразу до кількох пам’ятних дат – Дня вишиванки, Дня матері, Дня сім’ї та Дня вступника НУХТ. Дійство було сповнене щирими емоціями, гарними піснями і гордістю за т...

READ YOURSELF

Вишиванка, обпалена війною 16 may 2025

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя

У нашому університеті навчання в умовах воєнного стану відбувається не лише у студентів, а й у викладачів. Нещодавно старша викладачка кафедри біотехнології і мікробіології Олена Гудзенко завершила проходження міжнародного стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах осві...

READ YOURSELF

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя 20 april 2022