Н У Х Т

Зворушлива церемонія вручення дипломів бакалаврам факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – свято знань, стійкості й незламності духу української молоді у часи війни

09 july 2025

Зворушлива церемонія вручення дипломів бакалаврам факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – свято знань, стійкості й незламності духу української молоді у часи війни

3 липня 2025 р. у актовій залі університету зібралася дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, щоб привітати своїх випускників – бакалаврів зі спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм».

У залі на цю особливу подію — урочисту церемонію вручення дипломів про вищу освіту – зібралися найрідніші: батьки, друзі, викладачі, які були поруч протягом чотирьох незабутніх студентських років.

Викладацько-студентській родині факультету хотілося подарувати світле свято тим, хто в умовах війни, між сигналами повітряної тривоги, навчалися, проходили практичну підготовку, захистили кваліфікаційну роботу – і здобули перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, а також займалися благодійністю, волонтерили, гідно тримали виклики часу.

Зворушливо вітали випускників деканеса факультету Віта Цирульнікова, завідувачки випускових кафедр – технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, голова студентської ради факультету і випускниця Поліна Ляхович.

Від імені випускників із теплими словами до викладачів, наставників, батьків і друзів звернулися Анна Огієнко (освітня програма «Готельно-ресторанна справа») та Марина Макарова (освітня програма «Технології харчування»).

Ведучими найважливішої події літа стали талановиті й харизматичні випускники спеціальності «Харчові технології», активні учасники факультетського життя – Олександра Головатюк і Владислав Ключников. Натхненні музичні композиції прозвучали у виконанні студентки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Анни Кочергіної та Владислава Ключникова. Разом із ним, під слайд-шоу з пам’ятними світлинами та відео, випускники пригадали щасливі миті студентського життя.

Серед цьогорічних випускників – відмінники навчання, які отримали дипломи з відзнакою. Бакалаври з харчових технологій – Дарина Вареник, Владислав Ключников, Катерина Кошман, Тетяна Осьмак, Катерина Повар, Максим Тренчук, Дар’я Фокша, Поліна Ляхович, Дар’я Булгакова, Павло Кокізюк, Ігор Корміч, Володимир Мозговий. Бакалаври з готельно-ресторанної справи – Катерина Ніколаєнко, Надія Хайнос, Анна Огієнко, Ярослава Рожкова, Аліса Блінова, Анна Грицина, Оксана Загоруй.

Наші бакалаври мають вражаючі наукові здобутки: Поліна Ляхович і Владислав Ключникова – призери ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 навчального року (Диплом ІІ ступеня); Анна Грицина – переможниця І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (Диплом І ступеня), призерка І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з готельно-ресторанної справи (Диплом ІІІ ступеня); Аліса Блінова – переможниця університетської олімпіади з німецької мови 2024 (Диплом І ступеня), призерка Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» 2024 (Диплом ІІ ступеня), призерка І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 2025 (Диплом ІІІ ступеня).

Випускники розвивали студентське самоврядування, брали участь у національно-патріотичних, культурно-мистецьких, профорієнтаційних, професійних заходах: Поліна Ляхович – голова студентської ради факультету у 2024-2025 навчальному році, стипендіатка Верховної ради України, ТОП-6 фіналістка Всеукраїнського Young Chefs Challenge 2024, володарка Гран-прі факультетського конкурсу МАСНИЦЯ-FEST 2025; Владислав Ключников – володар Гран-прі Фестивалю-конкурсу української пісні НУХТ 2024 і золотий призер (І місце) цього ж конкурсу у 2023 році, стипендіат Президента України; Анна Огієнко – заступниця голови інформаційного сектору студентської ради університету, яка створювала і розвивала комунікацій канал університету у мережі TikTok; Діана Милка – голова культурно-мистецького сектору студентської ради факультету, талановита вокалістка Студії естрадної пісні НУХТ, срібна призерка (ІІ місце) Фестивалю-конкурсу української пісні НУХТ 2024; Арина Новікова – голова навчально-виховного сектору студентської ради факультету.

З ініціативи студентської ради, очолюваної Поліною Ляхович, випускники активно займалися благодійною діяльністю і реалізовували соціально важливі ініціативи, зокрема благодійну кулінарну лотерею, виготовлення національно-патріотичного печива для поранених Захисників, які проходять реабілітацію у Tytanovi rehab, збір коштів для 43-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ і збір коштів до Великодня для виготовлення пасок для Захисників.

Свято промайнуло, залишивши в серцях тепло, сльози радості й гордість за кожного випускника. Завершенням стала зворушлива традиція – виконання гімну факультету, що об’єднала всіх у спільному ритмі вдячності й надії.

Дорогі випускники, щиро вітаємо вас! Пишаємося вашими досягненнями й віримо у світле професійне майбутнє. Нехай здобуті знання стануть міцним фундаментом для реалізації мрій у вільній, сильній Україні.

З нетерпінням чекаємо на вас у рідній Alma Mater – уже як на магістрантів!

Published on: 09-07-2025
Read also:
НУХТ – серед найкращих українських університетів у міжнародному рейтингу UniRank

Днями був оприлюднений міжнародний рейтинг UniRank, в якому наш університет посів 39 місце у переліку найкращих українських вишів 2023 року. Всього до рейтингу увійшов 181 вітчизняний заклад вищої освіти. Критеріями входження до цього рейтингу є: наявність статуту, ліцензії чи акредитації відповідної української організації вищої освіти; наявність...

READ YOURSELF

НУХТ – серед найкращих українських університетів у міжнародному рейтингу UniRank 27 march 2023

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна в...

READ YOURSELF

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 23 january 2019

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє

Зовсім нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція засновника Асоціації сомельє України Дмитра Сидоренка, і ось нова зустріч, цього разу офлайн. Колектив кафедри побував на дегустації у фахівця, який представив нову лінійку «Вина Болгарії». Локацією для професійного спілкування став київський заклад...

READ YOURSELF

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє 10 may 2024

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

            Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк. Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками д...

READ YOURSELF

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 march 2022