Н У Х Т

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

18 квітня 2018

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяв участь у Міжнародному форумі пивоварів і рестораторів, що працював у Києві 12-16 квітня.

Міжнародний форум пивоварів і рестораторів – унікальний захід. Це і з’їзд, і ділова, і науково-технічна конференція. Двічі на рік, навесні та восени, сотні пивоварів і представників пивного бізнесу зі всієї України зустрічаються, щоб обговорити свої проблеми і досягнення, нові проекти та шляхи розвитку галузі. Завжди є і гості з-за кордону.

Основні теми форуму – юридичний супровід і захист пивного бізнесу в Україні, виробництво і продаж пива, організація роботи пабів і пивних ресторанів, домашнє пивоваріння. Постачальники сировини і обладнання проводили презентації своєї продукції, з якою можна  було ознайомитися тут же на виставці.

Цьогоріч у програмі конференції – обговорення актуальних тенденцій розвитку пивоварної галузі за участю відомих пивоварів і рестораторів, депутатів, представників владних структур; технологічний форум «Ставка на якість» із європейськими та українськими експертами; круглий стіл «Юридичні основи пивного бізнесу від А до Я»; дискусії в секціях про економіку пивного закладу; ефективний пивний маркетинг і секрети успішних продажів у ресторанах-пивоварнях, пивних ресторанах, пабах, барах, спеціалізованих магазинах, через Інтернет і т.д .; про розвиток домашнього пивоваріння «Від хобі до бізнесу».

Одночасно відбулася колабораційна варка пива сорту «Майбок» із зірками українського та зарубіжного крафта в пивоварні  «Крапка Кома».

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Цікава методика викладання – пріоритет наших викладачів

12 лютого викладач спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ, к.т.н. Дмитро Стеценко провів відкрите заняття «Класифікація АСР» з предмету «Теорія автоматичного регулювання» в групі 2-А-96. Цікава методика викладання дозволила студентам зрозуміти с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава методика викладання – пріоритет наших викладачів 13 лютого 2018

Трагічні голоси минулого

23-24 листопада 2018 року у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів, присвячених вшануванню жертв Голодомору 1932-1933 років і жертв політичних репресій. Відкривав заходи мітинг-реквієм у пам’ять страшних подій 1932-1933 років. Викладач суспільних дисциплін Валентин Решетняк прочитав фрагмент поеми Миколи Руденка «Хре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трагічні голоси минулого 26 листопада 2018

Інтернет речей і квадрокоптер у кваліфікаційних роботах четвертокурсників

На кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління відбулися захисти здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія відзначила високою оцінкою кілька захистів, які виділялися своєю інноваційністю. Цього року здобувачі у своїх кваліфікаційних роботах почали презентувати рішення з використанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет речей і квадрокоптер у кваліфікаційних роботах четвертокурсників 18 червня 2021

Складні питання у доступному викладі: відбулася відкрита лекція на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцентки кафедри Зоряни Романової з дисципліни «Інжиніринг харчових виробництв» для здобувачів 4 курсу, збірної групи ТБ-4-8, 8 ск. Відкрита лекція була присвячена питанням проєктування підприємств бродильної галузі промисловості. Тема заняття згідно з робочою про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складні питання у доступному викладі: відбулася відкрита лекція на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 26 жовтня 2023