Н У Х Т

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

18 квітня 2018

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяв участь у Міжнародному форумі пивоварів і рестораторів, що працював у Києві 12-16 квітня.

Міжнародний форум пивоварів і рестораторів – унікальний захід. Це і з’їзд, і ділова, і науково-технічна конференція. Двічі на рік, навесні та восени, сотні пивоварів і представників пивного бізнесу зі всієї України зустрічаються, щоб обговорити свої проблеми і досягнення, нові проекти та шляхи розвитку галузі. Завжди є і гості з-за кордону.

Основні теми форуму – юридичний супровід і захист пивного бізнесу в Україні, виробництво і продаж пива, організація роботи пабів і пивних ресторанів, домашнє пивоваріння. Постачальники сировини і обладнання проводили презентації своєї продукції, з якою можна  було ознайомитися тут же на виставці.

Цьогоріч у програмі конференції – обговорення актуальних тенденцій розвитку пивоварної галузі за участю відомих пивоварів і рестораторів, депутатів, представників владних структур; технологічний форум «Ставка на якість» із європейськими та українськими експертами; круглий стіл «Юридичні основи пивного бізнесу від А до Я»; дискусії в секціях про економіку пивного закладу; ефективний пивний маркетинг і секрети успішних продажів у ресторанах-пивоварнях, пивних ресторанах, пабах, барах, спеціалізованих магазинах, через Інтернет і т.д .; про розвиток домашнього пивоваріння «Від хобі до бізнесу».

Одночасно відбулася колабораційна варка пива сорту «Майбок» із зірками українського та зарубіжного крафта в пивоварні  «Крапка Кома».

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
НУХТ – у 25-ці найпопулярніших серед вступників вишів

22 серпня завершився основний етап цьогорічної вступної кампанії – подання електронних заяв. Інформаційний портал OSVITA.UA склав ТОП-100 найпопулярніших вишів серед цьогорічних вступників на освітній ступень «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти. Надзвичайно приємно, що серед лідерів по кількості заяв від цієї категорії вступник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у 25-ці найпопулярніших серед вступників вишів 27 серпня 2020

Діалог зі старшокласниками викладачів кафедри економіки і права

Викладачі нашого університету намагаються завжди підтримувати діалог не лише з випускниками та студентами, а також зі вступниками. Одним із методів підтримки такого діалогу є відвідування шкіл. Доцент кафедри економіки і права Ольга Ткаченко в прохолодні дні листопада завітала до  Щигліївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Коростишівськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалог зі старшокласниками викладачів кафедри економіки і права 26 листопада 2019

Успішно долають виклики навчання у онлайн-форматі наші викладачі й здобувачі

Секція машинобудування кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв успішно працює зі здобувачами вищої освіти в онлайн-режимі. Викладачі відповідно до розкладу проводять лекційні, практичні та лабораторні заняття, й відзначають, що переважна більшість студентів активно включилась у навчальний процес у дистанційний формі, цікавить...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно долають виклики навчання у онлайн-форматі наші викладачі й здобувачі 24 вересня 2020

Науковий шлях розпочато: зустріч здобувачів ступеня PhD з гарантом

2 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася зустріч здобувачів першого року навчання освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності G21 «Біотехнології та біоінженерія» з гаранткою освітньо-наукової програми «Біотехнологія», професоркою Тетяною Пирог. До зустрічі доєдналися члени робочої групи програми – завідувач кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий шлях розпочато: зустріч здобувачів ступеня PhD з гарантом 03 жовтня 2025