Н У Х Т

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства

15 листопада 2024

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства

На запрошення членів міжнародної благодійної асоціації «Supreme Master Ching Hai» (SMCHIA), адептів веганського харчування Хуо Чжу та Ірини Балицької викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, професорка Наталія Фролова, доценти Наталія Ющенко, Людмила Мамченко, Ірина Силка, Ірина Корецька, Володимир Польовик, старша викладачка Раїса Матюшенко та асистентка Марія Омельченко завітали до веган кафе «Loving Hut» – затишного закладу, що знаходиться в історичній частині міста Києва.

Колектив кафедри приємно вразила затишна, гармонійна атмосфера закладу та доброзичливий персонал. Кафе пропонує різноманітне меню з виключно веганських страв – великий асортимент закусок, перших і других страв: зокрема салат тофчик із грибочками, салат теплий із копченю грушею, човник-авокадо з грайливою сальсою, суши та роли, супи-пюре та навіть борщ. Окрім того, кафе пропонує різноманітне меню бізнес-ланчів, а також десерти, гарячі та холодні напої (але виключно безалкогольні).

Оригінальні страви – авторство колективу «Loving Hut», особисто фундаторки Ірини Балицької та фахівців міжнародної асоціації «Supreme Master Ching Hai» (SMCHIA), зокрема представників Таїланду, Китаю, Індонезії та Австрії.

Колектив «Loving Hut» проводить величезну роботу на волонтерських засадах, забезпечуючи харчування наших воїнів як на передовій, так і під час реабілітації, здійснює підтримку родин військових, допомагає дитячим будинкам і притулкам для тварин.

Під час зустрічі обговорювались напрями подальшої співпраці між університетом і веган кафе «Loving Hut», зокрема проведення майстер-класів для здобувачів освіти, майбутніх вступників і викладачів університету; проходження практик здобувачів НУХТ із перспективою працевлаштування; реалізація спільних науково-практичних проєктів із розроблення веганських страв на основі вітчизняної сировинної бази та відповідно до кулінарних вподобань українців.

Глибока шана членам міжнародної асоціації «Supreme Master Ching Hai», колективу «Loving Hut» і особисто Хуо Чжу та Ірині Балицькій за їхню працю, підтримку наших воїнів, допомогу тим, хто її потребує, просування ідеї веганства в Україні.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячні за запрошення й сподіваються на подальшу плідну співпрацю у реалізації спільних проєктів.

Опублікований: 15-11-2024
Читайте також:
Підсумки роботи секції «Експертиза харчових продуктів»

7 квітня 2023 року у межах 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Експертиза харчових продуктів». Відкрила роботу секції вітальним словом завідувачка кафедри експертизи харчових продуктів, д.т.н., професорка Ларис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки роботи секції «Експертиза харчових продуктів» 10 квітня 2023

Із новітніми технологіями, обладнанням та інгредієнтами познайомилися третьокурсники кафедри технології консервування

15 вересня 2021 року, після тривалого періоду навчання в онлайн-форматі, здобувачі вищої освіти груп ТК-3-9 і ТК-3-9 ск відвідали 29-ту Міжнародну спеціалізовану виставку обладнання та технологій для харчової промисловості «Inprodmash-2021» та 21-у Міжнародну виставку пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «Upakovka». В експозиції «Inprod...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новітніми технологіями, обладнанням та інгредієнтами познайомилися третьокурсники кафедри технології консервування 16 вересня 2021

Неформальна освіта магістрантів

Здобувачі-магістранти освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Єлизавета Шеліна, Марія Забрудська, Аліса Козакова, Олександр Гудков, Віталій Шестопал, Максим Парубець, Ілля Кукарцев, Арсен Таран та Юрій Монджиєвський успішно завершили онлайн-курс «Ресурсоефективне та чисте виробництво» й отримали не лише актуальні для май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неформальна освіта магістрантів 17 червня 2025

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Відбулося нагородження здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій, які вибороли перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2023-2024 н.р. з-поміж учасників із 16 закладів вищої освіти України. З вітальним словом до здобувачів звернувся заступник голови орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 24 травня 2024