Н У Х Т

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства

15 листопада 2024

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства

На запрошення членів міжнародної благодійної асоціації «Supreme Master Ching Hai» (SMCHIA), адептів веганського харчування Хуо Чжу та Ірини Балицької викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, професорка Наталія Фролова, доценти Наталія Ющенко, Людмила Мамченко, Ірина Силка, Ірина Корецька, Володимир Польовик, старша викладачка Раїса Матюшенко та асистентка Марія Омельченко завітали до веган кафе «Loving Hut» – затишного закладу, що знаходиться в історичній частині міста Києва.

Колектив кафедри приємно вразила затишна, гармонійна атмосфера закладу та доброзичливий персонал. Кафе пропонує різноманітне меню з виключно веганських страв – великий асортимент закусок, перших і других страв: зокрема салат тофчик із грибочками, салат теплий із копченю грушею, човник-авокадо з грайливою сальсою, суши та роли, супи-пюре та навіть борщ. Окрім того, кафе пропонує різноманітне меню бізнес-ланчів, а також десерти, гарячі та холодні напої (але виключно безалкогольні).

Оригінальні страви – авторство колективу «Loving Hut», особисто фундаторки Ірини Балицької та фахівців міжнародної асоціації «Supreme Master Ching Hai» (SMCHIA), зокрема представників Таїланду, Китаю, Індонезії та Австрії.

Колектив «Loving Hut» проводить величезну роботу на волонтерських засадах, забезпечуючи харчування наших воїнів як на передовій, так і під час реабілітації, здійснює підтримку родин військових, допомагає дитячим будинкам і притулкам для тварин.

Під час зустрічі обговорювались напрями подальшої співпраці між університетом і веган кафе «Loving Hut», зокрема проведення майстер-класів для здобувачів освіти, майбутніх вступників і викладачів університету; проходження практик здобувачів НУХТ із перспективою працевлаштування; реалізація спільних науково-практичних проєктів із розроблення веганських страв на основі вітчизняної сировинної бази та відповідно до кулінарних вподобань українців.

Глибока шана членам міжнародної асоціації «Supreme Master Ching Hai», колективу «Loving Hut» і особисто Хуо Чжу та Ірині Балицькій за їхню працю, підтримку наших воїнів, допомогу тим, хто її потребує, просування ідеї веганства в Україні.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячні за запрошення й сподіваються на подальшу плідну співпрацю у реалізації спільних проєктів.

Опублікований: 15-11-2024
Читайте також:
Мікробіологічна чистота лікарських засобів

Про мікробіологічний контроль нестерильних лікарських засобів у межах вивчення дисципліни «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР» здобувачі-біотехнологи 4 курсу змогли дізнатися від інженера технологічної лабораторії центральної лабораторії фармацевтичної розробки АТ «Фармак» Валентина Моцара. Зокрема, фахівець зазначив, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічна чистота лікарських засобів 29 вересня 2021

Карантин із користю: участь в онлайн майстер-класах

Із незмінною користю проводять час карантину студенти-біотехнологи. І у цьому їм допомагають фахівці ТОВ «Triglav international» (стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Упродовж двох тижнів вони надали можливість студентам кафедри біотехнології і мікробіології взяти участь у дев’яти різних онлайн-заходах. Першим був майстер-клас «Як використ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин із користю: участь в онлайн майстер-класах 06 травня 2020

Новий науковий рік із «Cella mirabilis»

Науково-дослідна робота студентів є тим особливим компонентом освітнього процесу на кафедрі біотехнології і мікробіології, який дозволяє не тільки підвищити якість підготовки фахівців-біотехнологів, здатних творчо мислити і самостійно вирішувати складні завдання, пов’язані з невизначеністю умов біотехнологічних систем, але також є одним із найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік із «Cella mirabilis» 20 січня 2023

Магістранти успішно завершують опанування матеріалів наукових вебінарів від «Clarivate»

Здобувачка освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко прослухала заключні вебінари із серії «Research Smarter» на теми «Оцінка міжнародної співпраці» та «Підтримка чесності досліджень за допомогою надійних інструментів та даних». Міжнародна співпраця виводить проведення наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти успішно завершують опанування матеріалів наукових вебінарів від «Clarivate» 14 березня 2024