Н У Х Т

Про сучасні технології соєвої індустрії дізнавалися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

11 лютого 2022

Про сучасні технології соєвої індустрії дізнавалися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

9-10 лютого у Президент готелі (м. Київ) відбулась ІV міжнародна конференція «Сучасні технології соєвої індустрії», організатором якої є компанія «Експерт-агро».

Робота конференції відбувалась у змішаному форматі – частина доповідачів та учасників брали участь дистанційно в online-режимі. Проте, значна кількість учасників приїхала для живого спілкування.

Традиційно конференція розпочалася із захоплюючої доповіді голови Асоціації «Укроліяпром» Степана Капшука, який представив глибокий аналіз стану олійно-жирової галузі в цілому та перспективи вирощування і перероблення соєвих бобів в Україні.

Потенціал використання сої у кормовиробництві проаналізував у своїй доповіді президент Української асоціації виробників і переробників сої Віктор Тимченко.

Також на конференції обговорювали економічні показники сегменту виробництва і перероблення насіння сої в Україні, інноваційні технології та обладнання для перероблення сої, виробництво та використання соєвих лецитинів, перспективи вирощування не ГМО сої.

Учасниками конференції були фахівці з Австрії, Чехії, Нідерландів, Білорусії та інших країн.

У роботі конференції взяли участь завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, доцент Володимир Бахмач та аспірантка Діана Жупанова. 

Опублікований: 11-02-2022
Читайте також:
Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції

15 квітня в університеті розпочала роботу 87-ма Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки традиційно взяв у ній участь в межах секції «Машини та технології пакування». Робота секції розпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції 15 квітня 2021

Плідна співпраця з фахівцями-практиками: викладачі переймають досвід експертів

Виїзне науково-практичне заняття для викладацького складу кафедри готельно-ресторанної справи відбулося на базі підприємства ТОВ «М'ясоріг». Проводив заняття засновник підприємства Антон Іллючок. Ключова тематика – «Крафтове виробництво ковбасних та м'ясних виробів за технологією Smoked BBQ та Pulled BBQ». Викладачі кафедри мали змогу ознайомитися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця з фахівцями-практиками: викладачі переймають досвід експертів 27 червня 2025

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку

У рамках святкування Дня працівників харчової промисловості та 140-річчя нашого університету 17-18 жовтня відбувся ІІ-й Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості». Тематичні напрями форуму: тренди та стратегії розвитку промислових і крафтових виробництв; інноваційні харчові технології та продукти дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку 21 жовтня 2024

Літня наукова практика наших міжнародників у Литві

Завідувачка кафедри міжнародної економіки, докторка економічних наук, професорка Світлана Гуткевич і здобувачка першого курсу магістерської програми «Міжнародна економіка» Валерія Гладкова з 4 липня по 28 серпня в рамках проєкту «Літня студентська наукова практика», організованого Дослідницькою радою Литви (RCL), проходять стажування на Каунаському...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літня наукова практика наших міжнародників у Литві 18 серпня 2023