Н У Х Т

Рухаємось у європейському напрямку

24 квітня 2020

Рухаємось у європейському напрямку

Незважаючи на тимчасові труднощі, пов’язані з карантином, продовжуємо рухатись у європейському напрямку. У рамках двох проектів Еразмус+ в університеті планується 25-26 червня 2020 року провести цьогорічну Школу Жана Моне та Міжнародну конференцію з Європейських Вимірів Сталого Розвитку.

Організатори сподіваються на повноцінний формат, але допускають і онлайн-участь (виходячи зі ситуації). Про деталі повідомимо пізніше, коли буде остаточно сформована програма заходів, а поки що запрошуємо до участі і у Школі, і у Конференції (подання тез – обов’язкове, стаття до збірника – по бажанню). Участь, публікації, сертифікати – безкоштовно (за рахунок проектів).

Реєстраційні форми Школи Жана Моне та Міжнародної конференції з Європейських Вимірів Сталого Розвитку відкриті, подання тез доповідей для зареєстрованих учасників – до 10 червня 2020 р. на електронну пошту nuft_jean_monnet@ukr.net

Запрошення

До зустрічі на заходах!

Опублікований: 24-04-2020
Читайте також:
Пізнавальна екскурсія до хроматографічної лабораторії «УКРМЕТТЕСТСТАНДАРТ»

У рамках співпраці з дослідження компонентного складу та біологічної цінності рослинних олій кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів НУХТ і ДП «УКРМЕТТЕСТСТАНДАРТ» завідувачка кафедри Тамара Носенко, аспірантка Ганна Вовк і партнери з Університету Природних ресурсів та природничих наук (БОКУ, Відень) ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна екскурсія до хроматографічної лабораторії «УКРМЕТТЕСТСТАНДАРТ» 13 грудня 2021

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води

Кожний день протягом тижня на кафедрі технології цукру і підготовки води невпинно проходили захисти – магістранти представляли свої дипломні роботи на розгляд Екзаменаційній комісії. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води 26 лютого 2020

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря»

Повномасштабне вторгнення агресора внесло свої жорстокі корективи у наше життя й зруйнувало безліч планів – особистих, професійних, освітніх. Ще 3 лютого 2022 року доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко за дорученням оргкомітету Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» 09 жовтня 2023

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи

Кафедра готельно-ресторанної справи сфокусована на профорієнтаційній роботі зі здобувачами фахових коледжів. Цього разу на відеозв’язку – Львів. 23 листопада до освітнього онлайн-простору Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій» завітали за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи 25 листопада 2021