Н У Х Т

З трендами ресторанних технологій на 2023 рік знайомилися наші викладачі

14 листопада 2022

З трендами ресторанних технологій на 2023 рік знайомилися наші викладачі

10 листопада 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і доцентки Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Людмила Мамченко, Людмила Дейниченко відвідали міжнародний вебінар «Тренди ресторанних технологій на 2023 рік», організований Національною асоціацією ресторанів США.

Спікерами заходу виступили спеціаліст з дослідженнь та знань Національної асоціації ресторанів США Хадсон Ріле, головна менеджерка з маркетингу компанії «Sage Intacct» Сьюзан Казелла і директорка по роботі з персоналом компанії «Laird Management», одного з найбільших франчайзі «Burger King» в Арізоні Пем Беккер.

Слухачі дізналися про те, як оператори американських ресторанів використовують технології для вирішення своїх бізнес-завдань і сприяння розвитку після пандемії, ознайомились із поточними результатами роботи мережі «Burger King», і отримали можливість почути, як клієнти Sage Intacct використовують хмарний облік і звітність у реальному часі для керування ключовими бізнес-питаннями.

Викладачі кафедри вдячні організаторам заходу за цікаву та актуальну інформацію. 

Опублікований: 14-11-2022
Читайте також:
Змістовні відповіді на всі свої питання та позитивні емоції отримали відвідувачі Дня відкритих дверей Сумського фахового коледжу НУХТ

13 березня в Сумському фаховому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Майбутніх вступників та їх батьків зустрічали студенти, викладачі та представники адміністрації. Викладачі та студенти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» підготували для гостей майстер-клас із виготовлення вареників із кольорового тіста. Тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовні відповіді на всі свої питання та позитивні емоції отримали відвідувачі Дня відкритих дверей Сумського фахового коледжу НУХТ 15 березня 2021

Вебінар Web of Science: пошук і аналіз грантової підтримки

Кафедра фізики продовжує аналізувати можливості отримання різних грантів. Спочатку науковці кафедри (завідувачка Світлана Літвинчук і старший викладач Володимир Вишняк) стали учасниками вебінару «Особливості підготовки колаборативних проєктів для участі у конкурсах Горизонт 2020». А зараз став у нагоді ще більш розібратися у питанні надання гранті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар Web of Science: пошук і аналіз грантової підтримки 09 листопада 2020

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю

Нещодавно відбувся другий етап загальноуніверситетського конкурсу «Brain-Ring». У зв'язку з карантинними обмеженнями захід відбувся на платформі Zoom, але, незважаючи на це, під час гри всі відчули драйвові емоції та заряд енергії. Участь у цьому етапі брали команди всіх навчальних підрозділів університету. Питань було небагато, але вони були креа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю 19 травня 2021

В університеті працюють освітні центри для вступу за спрощеною процедурою для вступників із тимчасово окупованих територій

У Національному університеті харчових технологій працюють освітні центри «Донбас-Україна» для осіб, місцем проживання яких є тимчасово окуповані території у Донецькій і Луганській областях, та «Крим-Україна» для осіб, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя. Такі вступники мають право вступати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті працюють освітні центри для вступу за спрощеною процедурою для вступників із тимчасово окупованих територій 04 серпня 2020