Н У Х Т

З трендами ресторанних технологій на 2023 рік знайомилися наші викладачі

14 листопада 2022

З трендами ресторанних технологій на 2023 рік знайомилися наші викладачі

10 листопада 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і доцентки Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Людмила Мамченко, Людмила Дейниченко відвідали міжнародний вебінар «Тренди ресторанних технологій на 2023 рік», організований Національною асоціацією ресторанів США.

Спікерами заходу виступили спеціаліст з дослідженнь та знань Національної асоціації ресторанів США Хадсон Ріле, головна менеджерка з маркетингу компанії «Sage Intacct» Сьюзан Казелла і директорка по роботі з персоналом компанії «Laird Management», одного з найбільших франчайзі «Burger King» в Арізоні Пем Беккер.

Слухачі дізналися про те, як оператори американських ресторанів використовують технології для вирішення своїх бізнес-завдань і сприяння розвитку після пандемії, ознайомились із поточними результатами роботи мережі «Burger King», і отримали можливість почути, як клієнти Sage Intacct використовують хмарний облік і звітність у реальному часі для керування ключовими бізнес-питаннями.

Викладачі кафедри вдячні організаторам заходу за цікаву та актуальну інформацію. 

Опублікований: 14-11-2022
Читайте також:
Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу

29 жовтня 2019 року відбулася відкрита лекція «Природно-антропогенні рекреаційно-туристичні ресурси» к.г.н., доцента кафедри туристичного і готельного бізнесу Олени Харченко з дисципліни «Туристичне краєзнавство» для здобувачів 2 курсу спеціальності 242 «Туризм». Основні питання, розглянуті під час лекції – поняття про об’єкти природно-заповідного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу 30 жовтня 2019

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками

Початок навчання в магістратурі – особливий етап у житті кожного студента. Саме тому на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася дружня зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентки Вікторії Красінько з магістрантами першого курсу. Під час спілкування йшлося не лише про особливості навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками 09 вересня 2025

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт випускниками спеціалізації «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів». Екзаменаційну комісію очолив голова Правління Київського маргаринового заводу «Олком» Юрій Євенко, котрий, до речі, є ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра 26 лютого 2019

Інформаційно-аналітичну компетентність вчилися розвивати викладачі кафедри економічної теорії

Викладачі кафедри економічної теорії Ольга Соломка, Галина Кундєєва, Тетяна Швед та Альона Ферт відвідали дуже цікавий та пізнавальний тренінг «Розвиток інформаційно-аналітичної компетентності педагога в умовах трансформаційних змін суспільства», що проводився провідними фахівцями Університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформаційно-аналітичну компетентність вчилися розвивати викладачі кафедри економічної теорії 28 жовтня 2019