Н У Х Т

Експертне оцінювання харчової продукції опановують наші студенти

01 лютого 2017

Експертне оцінювання харчової продукції опановують наші студенти

1 лютого 2016 року Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ за ініціативи досвідченого викладача товарознавства Олесі Стахів відбулася навчальна лекція з питань стандартизації та оцінки харчової продукції для студентів І-ІІ курсів комерційно-економічного напряму, яку прочитала начальник випробувального центру ДП Івано-Франківськстандартметрологія Тетяна Стасів.

Завдання заняття - ознайомити майбутніх фахівців комерційної сфери діяльності із новою нормативно-правовою документацією з питань стандартизації харчової продукції, визначити технологічні процеси щодо проведення оцінки якості та сертифікації продуктів харчування.

Заняття проводилось у цікавій інтерактивній формі з використанням технологій ситуативного моделювання.

На завершальному етапі лекції були підбиті підсумки та вияснені незрозумілі питання.

Опублікований: 01-02-2017
Читайте також:
Підкорювачі першого рівня вищої освіти: 50 випускників бакалаврату – кваліфіковані біотехнологи!

Традиційно атмосфера у червні на кафедрі біотехнології і мікробіології напружена, схвильована, відповідальна та зрештою радісна – це час захистів кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «бакалавр». Остаточні доопрацювання завдань, попередній захист, купа документації та зрештою «велика сцена» для здобувача – захист кваліфікаційної роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорювачі першого рівня вищої освіти: 50 випускників бакалаврату – кваліфіковані біотехнологи! 27 червня 2024

Зустріч студентів-бакалаврів із гарантом освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

17 листопада 2022 року, у міжнародний День студента, відбулася зустріч гаранта освітньої-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», доцента кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Романа Якобчука зі здобувачами першого курсу, що навчаються за цією освітньою програмою. Гарант привіта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч студентів-бакалаврів із гарантом освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 22 листопада 2022

Унікальний практичний досвід здобувають студенти-біотехнологи на ПАТ «Фармак»

Протягом двох тижнів шестеро студентів четвертого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю проходять практику у відділі контролю якості на ПАТ «Фармак». Після ознайомчої екскурсії по лабораторіях відділу, студенти були розподілені по місцях проходження практики. Ними стали: відділ вхідного контролю, мікробіологічна лабораторія, анал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальний практичний досвід здобувають студенти-біотехнологи на ПАТ «Фармак» 02 лютого 2017

Вступники до магістратури отримали рекомендації на бюджет

За результатами конкурсного відбору оприлюднено рейтингові списки вступників, рекомендованих для зарахування до магістратури на бюджетну форму навчання. Статус їхніх заяв в електронному кабінеті змінено зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (бюджет)». Крім того, навпроти заяви, за якою вступник рекомендований на навчання за бюджетні кошти,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури отримали рекомендації на бюджет 27 серпня 2025