Н У Х Т

Відкрита лекція професорки кафедри економіки і права для здобувачів освітньо-наукового ступеня Ph.D

08 березня 2023

Відкрита лекція професорки кафедри економіки і права для здобувачів освітньо-наукового ступеня Ph.D

З метою обміну досвідом відбулася відкрита лекція професорки кафедри економіки і права Оксани Гривківської на актуальну тему «Стратегія розвитку продовольчих ринків в умовах євроінтеграції» для здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» (Ph.D.) першого року навчання.

Заняття відвідали викладачі кафедр Навчально-наукового інституту економіки і управління, а також здобувачі освітнього ступеня «Магістр» спеціальностей 051 «Економіка» та 073 «Менеджмент».

Професорка структуровано та послідовно подала матеріали, що спонукали до багатостороннього розгляду теми й дали змогу розібрати особливості процесу євроінтеграції та вектору руху країни. Інформація була доповнена змістовними ілюстраціями з елементами аналітики і статистики у вигляді презентації.

Цікава та актуальна тема викликала жваву дискусію, яка дала можливість висловити думку всім присутнім здобувачам і аргументувати позитивні сторони процесу євроінтеграції для функціонування ринку України. Це стало яскравим завершенням розгляду лекційного матеріалу, а високий рівень професіоналізму та володіння інформацією лекторки ‒ чудовим розвитком і підвищенням кваліфікації для колег. 

Опублікований: 08-03-2023
Читайте також:
На кафедрі економіки і права з’ясовували чи корисний штучний інтелект

Штучний інтелект так стрімко входить у наше повсякденне життя, що викликає багато протиріч щодо його корисності. Одразу виникають й інші питання: де його застосовують на благо; в яких сферах життя він став незамінним; та чи правда, що в сучасному житті без нього вже не обійтися, тощо? Щоб зрозуміти і дати відповіді, кафедра економіки і права і корп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі економіки і права з’ясовували чи корисний штучний інтелект 25 жовтня 2023

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти 2-го курсу 6-ї академічної групи Навчально-наукового інституту харчових технологій під час проходження ознайомлювально-виробничої практики разом із керівником практики, доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Наталією Ющенко відвідали одне із найбільш відомих підприємств молокопереробної галузі України – ТОВ «Люстдорф» (м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 17 лютого 2018

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі

15 листопада 2022 р. Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Харчова безпека кожного дня» (Food Safety Every Day), присвячений посиленню програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства. Спікерами заходу виступили віце-президент із безпеки харчових продуктів компанії Steritech Кріс Бойлз і менеджерка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі 16 листопада 2022

Ще до одного туристичного івенту долучилися наші здобувачі

25-27 лютого 2021 р. у рамках вивчення дисципліни «Організація виставкової діяльності» здобувачі 2 і 3 курсів спеціальності «Туризм» відвідали віртуальний Міжнародний туристичний ярмарок «Travel Turkey Izmir Digital», організований під егідою Міністерства культури і туризму та Міністерства торгівлі Турецької Республіки за співпраці з «IZFAS» і стол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще до одного туристичного івенту долучилися наші здобувачі 01 березня 2021