Н У Х Т

Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна

25 жовтня 2021

Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко прочитав відкриту лекцію з дисципліни «Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. Модуль 1. Оптимізація технологічних процесів в зернових технологіях» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології зберігання і переробки зерна».

На відкритій лекції були присутні викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна та фахівчиня навчально-методичного відділу Алла Оскілко.

Тема лекційного заняття – «Основні поняття оптимізації». Під час лекції були розглянуті питання властивостей математичних моделей, етапів побудови і застосування математичних моделей, поняття про оптимальне керування технологічним процесом. Особливу увагу лектор акцентував на питанні створення моделі об’єкта керування, що в подальшому дасть змогу здобувачам правильно підібрати математичну модель керування окремими об’єктами та/або окремими етапами технологічного процесу для проведення наукових досліджень за обраними темами кваліфікаційних робіт.

Лекція була прочитана на високому методичному рівні та супроводжувалася мультимедійною презентацією. Лектор активно залучав здобувачів до дискусії і наголошував на важливості теми лекційного заняття під час опрацювання отриманих результатів досліджень наукової роботи. 

Опублікований: 25-10-2021
Читайте також:
Міжнародний день англійської мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Міжнародний день англійської мови або День англійської мови в ООН – свято, що відзначається щорічно 23 квітня. Воно було засноване ООН відносно нещодавно – в 2010 році для святкування багатомовності та культурного різноманіття, а також для сприяння рівноправному використанню всіх шести офіційних мов ООН. Дата 23 квітня була обрана на пам’ять про в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день англійської мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 26 квітня 2021

Уряд спростив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету

Уряд спростив і вдосконалив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету. Відповідний Порядок був затверджений Постановою Кабінету Міністрів України. Документ визначає нові правила, за якими головні розпорядники бюджетних коштів, зокрема міністерства, національні академії наук,  ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд спростив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету 16 січня 2018

Широке коло актуальних питань обговорили в рамках конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»

14 вересня в рамках наукової програми Всеукраїнського тижня харчових технологій кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з ТОВ «АССО Іnternational» провела V Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві». Учасників наукового зібрання привітав проректор унів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке коло актуальних питань обговорили в рамках конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» 14 вересня 2021

Благодійний концерт на підтримку патронатної служби 5-ої Київської ОШБр

Від початку загарбницьких дій агресора на території нашої країни, студентсько-викладацький колектив навчально-наукового комплексу нашого університету активно й регулярно долучається до волонтерської діяльності, бере участь у найрізноманітніших заходах та ініціативах, всіма доступними способами допомагає нашим захисникам і захисницям наближати нашу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійний концерт на підтримку патронатної служби 5-ої Київської ОШБр 30 квітня 2024