Н У Х Т

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

02 грудня 2019

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

На кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітали викладачі та студенти Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників».

Про основні переваги навчання в університеті, й зокрема, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, проходження виробничої практики, перспективи працевлаштування, навчання в магістратурі та аспірантурі, організацію дозвілля їм розповіла завідувач кафедри Тамара Носенко.

Своїми враженнями про студентське життя в НУХТ та навчання на кафедрі поділилася випускниця коледжу, а нині – студентка 3-го курсу Віта Гиренко.

Квінтесенцією зустрічі став майстер-клас «Органічний майонез», який провів для гостей доцент кафедри Володимир Бахмач. Після приготування майонезу, студенти продегустували його і оцінили його смак та властивості.

У зустрічі взяли участь також завідувач відділення технології та організації виробництва коледжу Світлана Горбачова, старший викладач відділення Леся Кротова та класний керівник Наталя Огородник.

 

Опублікований: 02-12-2019
Читайте також:
Професійну роль жінки-матері в сучасному українському суспільстві обговорили магістри на занятті з ділової іноземної мови

Цього року студенти-магістранти відсвяткували День матері по-особливому. На занятті з ділової іноземної мови з викладачем, доцентом кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець, обговорюючи англійською мовою професійну роль жінки-матері в сучасному українському суспільстві, студенти групи ТЦ 1-13 М презентували доповіді про акту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійну роль жінки-матері в сучасному українському суспільстві обговорили магістри на занятті з ділової іноземної мови 16 травня 2018

Практичну допомогу промисловості надають фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна

Професор кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігор Гапонюк виступив із двома доповідями – «Особливості режимів та способів управління закордонними сушарками» та «Інноваційні технології зберігання зерна експортного призначення в металевих ємностях» перед керівниками підрозділів агрохолдингу «Астарта». Загальна тривалість виступу була близ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичну допомогу промисловості надають фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна 02 квітня 2019

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти

19-20 жовтня в Дніпрі на території парку розваг «Лавина» відбувся четвертий фестиваль «Interpipe TechFest». Його головна мета – сприяти популяризації інженерії, робототехніки і технологій, зокрема й нової спеціальності – мехатроніки. Організатор фестивалю, велика металургійна компанія «Interpipe» забезпечує суспільний інтерес до технічних спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти 21 жовтня 2019

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяв участь у Міжнародному форумі пивоварів і рестораторів, що працював у Києві 12-16 квітня. Міжнародний форум пивоварів і рестораторів – унікальний захід. Це і з’їзд, і ділова, і науково-технічна конференція. Двічі на рік, навесні та восени, сотні пивоварів і представників пивного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасник Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 18 квітня 2018