Н У Х Т

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

02 грудня 2019

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

На кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітали викладачі та студенти Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників».

Про основні переваги навчання в університеті, й зокрема, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, проходження виробничої практики, перспективи працевлаштування, навчання в магістратурі та аспірантурі, організацію дозвілля їм розповіла завідувач кафедри Тамара Носенко.

Своїми враженнями про студентське життя в НУХТ та навчання на кафедрі поділилася випускниця коледжу, а нині – студентка 3-го курсу Віта Гиренко.

Квінтесенцією зустрічі став майстер-клас «Органічний майонез», який провів для гостей доцент кафедри Володимир Бахмач. Після приготування майонезу, студенти продегустували його і оцінили його смак та властивості.

У зустрічі взяли участь також завідувач відділення технології та організації виробництва коледжу Світлана Горбачова, старший викладач відділення Леся Кротова та класний керівник Наталя Огородник.

 

Опублікований: 02-12-2019
Читайте також:
Майстер-класи для майбутніх вступників…

30 та 31 січня 2018 р. викладачі та студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели майстер-класи «Виробництво заварних тістечок» і «Розроблення та випікання тістечок із листкового тіста» для учнів 8-10-х класів КУ Сумської загальноосвітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи для майбутніх вступників… 01 лютого 2018

Економіка – шлях до успіху

Викладачі кафедри економіки і права в межах гостьової лекції «Економіка – шлях до успіху!» зустрілися зі здобувачами ВСП «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ». Протягом зустрічі у комфортній атмосфері всі разом обговорили ключові категорії економіки та функції економіста на підприємстві, роль і значення економічних зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Економіка – шлях до успіху 20 березня 2025

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. На цей раз зібрання англомовного клубу було присвячене Thanksgiving Day і мало дуже святковий настрій. Засідання проходило у форматі за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club 03 грудня 2018

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії

Студенти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, які опановують спеціальність «Видавництво та поліграфія» скористалися чудовою нагодою послухати лекцію «Технології виготовлення гнучкої упаковки та можливості компанії «Immer Group» від випускника НУХТ, а нині – начальника сектора департаменту R&D компанії «Immer Ukrplasti...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії 03 березня 2020