Н У Х Т

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

02 грудня 2019

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

На кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітали викладачі та студенти Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників».

Про основні переваги навчання в університеті, й зокрема, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, проходження виробничої практики, перспективи працевлаштування, навчання в магістратурі та аспірантурі, організацію дозвілля їм розповіла завідувач кафедри Тамара Носенко.

Своїми враженнями про студентське життя в НУХТ та навчання на кафедрі поділилася випускниця коледжу, а нині – студентка 3-го курсу Віта Гиренко.

Квінтесенцією зустрічі став майстер-клас «Органічний майонез», який провів для гостей доцент кафедри Володимир Бахмач. Після приготування майонезу, студенти продегустували його і оцінили його смак та властивості.

У зустрічі взяли участь також завідувач відділення технології та організації виробництва коледжу Світлана Горбачова, старший викладач відділення Леся Кротова та класний керівник Наталя Огородник.

 

Опублікований: 02-12-2019
Читайте також:
День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8-9 травня Україна традиційно відзначає День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 8 травня в рамках декади циклової комісії суспільних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся мітинг пам’яті та примирення з нагоди відзначення 73-річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 08 травня 2018

Олімпіада з іноземних мов

Кафедра іноземних мов професійного спрямування провела 1 етап Всеукраїнської студентської олімпіади з іноземних мов 2024/2025 навчального року. Студенти мали змогу показати свої знання з англійської, французької і німецької. Завдання були високого рівня і тому достатньо складними. Додаткове напруження учасникам надавало обмеження в часі, але саме ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Олімпіада з іноземних мов 17 березня 2025

В університеті стало на два члена Міжнародної академії холоду більше

Фахівці нашого університету користуються заслуженим авторитетом і повагою серед колег за високий професійний рівень й вагомі здобутки. Їх праця високо оцінюється на самих різних рівнях – від державного до фахових і академічних інституцій. Ось і ще два наших колеги здобули заслужене визнання. У рамках наукового семінару, що відбувся на кафедрі тепл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стало на два члена Міжнародної академії холоду більше 06 червня 2019

Кращі технологічні рішення від фахівців-практиків

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція технологині ТОВ «Лесаффр Україна» Тетяни Голікової на тему «Технологічні рішення компанії Lesaffre для заморожених напівфабрикатів». Лекція відбулася в рамках вивчення дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для здобувачів освітнього ступеня «Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі технологічні рішення від фахівців-практиків 07 березня 2024