Н У Х Т

Відкрита лекція для магістрантів освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCaв туризмі»

23 жовтня 2024

Відкрита лекція  для магістрантів освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCaв туризмі»

22 жовтня 2024 року к.т.н., доцентка кафедти технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок прочитала відкриту лекцію на тему «Сучасний стан молокопереробної галузі України. Промислова та крафтова сировина молочної галузі для HoReCa. Характеристика традиційної та нетрадиційної молочної сировини» з дисципліни «Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa» для магістрантів першого курсу міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCaв туризмі».

Метою лекції було ознайомлення здобувачів із молочною галуззю України, класифікацією підприємств і характеристикою крафтових виробників молочної промисловості.

Лекторка звернула особливу увагу на державні стандарти щодо вимог до молочної сировини, а також на особливості хімічного складу різних видів нетрадиційної (крафтової) сировини.

Здобувачі освіти активно долучилися до обговорення особливостей отримання сировинних ресурсів і способів виявлення фальсифікації молочної сировини, оскільки мають виробничий досвід і займаються переробленням коров’ячого та козиного молока.

Лекція супроводжувалася мультимедійною презентацією, що містила наочний матеріал, який допоміг магістрантам отримати візуалізацію молочного виробництва в цілому та уявлення про принцип дії особливого обладнання, що використовується в молочній галузі для організації виробництва.

Заняття відбулося в режимі конференції ZOOM, до якої приєдналися завідувач кафедри Василь Пасічний, гарантка освітньо-наукової програми Оксана Топчій і всі викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

Опублікований: 23-10-2024
Читайте також:
Вітаємо німецького партнера з відзнакою!

На святковій церемонії з нагоди Дня Берлінського університету прикладних наук нагороду отримав наш добрий друг і партнер, професор Стефан Юнге. Було відзначено його внесок у розвиток співпраці з нашим університетом, підготовку кваліфікованих фахівців та сприяння їх світовому визнанню. Співпраця між нашими університетами триває з 2019 року і має до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо німецького партнера з відзнакою! 22 листопада 2023

Актуальні теми на відкритих заняттях

13 жовтня на кафедрі фінансів відбулася відкрита лекція, присвячена актуальній темі розвитку малого бізнесу – франчайзингу. Доцент Юрій Кулинич ознайомив третьокурсників-бакалаврів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» із ключовими аспектами цієї моделі підприємництва, яка набирає популярності як в Україні, так і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні теми на відкритих заняттях 14 жовтня 2025

Як обчислюється конкурсний бал вступників до магістратури у 2019 році

У нашому університеті продовжуються вступні випробування до магістратури. Сьогодні вступні випробування з іноземної мови складають претенденти на вступ на усі спеціальності до магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та спеціальності «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології» факультету автомат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як обчислюється конкурсний бал вступників до магістратури у 2019 році 09 липня 2019

Про усі нюанси свого навчання дізналися першокурсники-екологи

15 вересня відбулася зустріч гарантки бакалаврської освітньо-професійної програми «Екологія» Оксани Ничик з першокурсниками, які вступили на навчання у 2025 році. Зустріч розпочалася з теплих привітань і побажань успішного старту. Викладачка наголосила, що студентські роки – це не лише лекції та заліки, а й час для самореалізації, пошуку себе та у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про усі нюанси свого навчання дізналися першокурсники-екологи 16 вересня 2025