Н У Х Т

Блискуча лекція з органічної хімії від доцента кафедри харчової хімії

22 березня 2018

Блискуча лекція з органічної хімії від доцента кафедри харчової хімії

21 березня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Карбонільні сполуки. Альдегіди і кетони» кандидата хімічних наук, доцента Наталії Сімурової з дисципліни «Органічна хімія» для студентів першого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю.

На лекції були присутні викладачі кафедри харчової хімії – доктор хімічних наук, в.о. завідувача кафедри Світлана Бондаренко, професори Сергій Шульга та Анатолій Салюк, доценти Олена Майборода, Інна Попова, Віра Іщенко, Олександр Макаренко, Світлана Ковальова, Лариса Мазур, старші викладачі Олексій Муратов та Христина Омельченко. Також була присутня фахівець Навчально-методичного управління Алла Оскілко.

Впродовж лекції викладачу вдалось змістовно та лаконічно донести до студентів такі основні питання, як: класифікація, номенклатура та основні методи одержання альдегідів і кетонів, їх фізичні та хімічні властивості. Темп викладання дозволяв студентам ретельно конспектувати матеріал. Наталія Сімурова за допомогою роздаткового матеріалу і візуальних пояснень на дошці, наглядно продемонструвала особливості хімічної структури цього класу сполук.

Слід зазначити тісну та продуктивну взаємодію лектора з аудиторією – жодне запитання лектора не залишилось без відповіді.

Як висновок – відкрита лекція проведена на високому науково-методичному рівні, добре структурована, інформативно насичена та послідовно викладена.

Бажаємо Наталії В’ячеславівні наукових успіхів і досягнень у викладацькій кар’єрі!

Опублікований: 22-03-2018
Читайте також:
Основоположні поняття для першокурсників на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії

Дуже насиченим видався цей тиждень для кафедри харчової хімії. Одразу три доценти кафедри провели відкриті лекції у жовтні 2020 року. Незважаючи на перехід університету на дистанційну форму навчального процесу, ранком 15 жовтня 2020 року відбулось онлайн лекційне заняття з дисципліни «Загальна та неорганічна хімія» для здобувачів першого курсу (гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основоположні поняття для першокурсників на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії 15 жовтня 2020

«Коли війна стає особистою» – викладачі та здобувачі на презентації книжки латвійського письменника Юріса Улманіса

30 жовтня 2023 року в Інформаційно-виставковому центрі Музею Майдану відбулася презентація книжки латвійського письменника, громадського діяча та волонтера Юріса Улманіса. Вона присвячена п’ятьом загиблим українським воїнам, які були друзями автора. 26 епізодів розповідають про особисті переживання та побачене автором за перший рік повномасштабної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Коли війна стає особистою» – викладачі та здобувачі на презентації книжки латвійського письменника Юріса Улманіса 03 листопада 2023

Наші студенти виступили експертами у журі змагань «Mechatronic Battle»

15-16 вересня в Дніпрі на території парку розваг «Лавина» відбувся третій фестиваль «Interpipe TechFest». Його головна мета – сприяти популяризації інженерії, техніки і технологій, зокрема й нової спеціальності – мехатроніки.  Організатор фестивалю, велика металургійна компанія «Interpipe», уже відчула на собі проблему зниження суспільного інтересу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти виступили експертами у журі змагань «Mechatronic Battle» 17 вересня 2018

Про структуру внутрішніх комунікацій і корпоративну культуру в агроіндустріальному холдингу «МХП» дізналися наші здобувачі

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом «МХП» 25 березня 2021 р. відбулася гостьова лекція «Структура внутрішніх комунікацій «МХП». Корпоративна культура» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Спікерка, керівниця відділу вн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про структуру внутрішніх комунікацій і корпоративну культуру в агроіндустріальному холдингу «МХП» дізналися наші здобувачі 26 березня 2021