Н У Х Т

Блискуча лекція з органічної хімії від доцента кафедри харчової хімії

22 березня 2018

Блискуча лекція з органічної хімії від доцента кафедри харчової хімії

21 березня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Карбонільні сполуки. Альдегіди і кетони» кандидата хімічних наук, доцента Наталії Сімурової з дисципліни «Органічна хімія» для студентів першого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю.

На лекції були присутні викладачі кафедри харчової хімії – доктор хімічних наук, в.о. завідувача кафедри Світлана Бондаренко, професори Сергій Шульга та Анатолій Салюк, доценти Олена Майборода, Інна Попова, Віра Іщенко, Олександр Макаренко, Світлана Ковальова, Лариса Мазур, старші викладачі Олексій Муратов та Христина Омельченко. Також була присутня фахівець Навчально-методичного управління Алла Оскілко.

Впродовж лекції викладачу вдалось змістовно та лаконічно донести до студентів такі основні питання, як: класифікація, номенклатура та основні методи одержання альдегідів і кетонів, їх фізичні та хімічні властивості. Темп викладання дозволяв студентам ретельно конспектувати матеріал. Наталія Сімурова за допомогою роздаткового матеріалу і візуальних пояснень на дошці, наглядно продемонструвала особливості хімічної структури цього класу сполук.

Слід зазначити тісну та продуктивну взаємодію лектора з аудиторією – жодне запитання лектора не залишилось без відповіді.

Як висновок – відкрита лекція проведена на високому науково-методичному рівні, добре структурована, інформативно насичена та послідовно викладена.

Бажаємо Наталії В’ячеславівні наукових успіхів і досягнень у викладацькій кар’єрі!

Опублікований: 22-03-2018
Читайте також:
Першокурсники спеціальності «Туризм» знайомляться з провідними підприємствами індустрії гостинності

Фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу знайомлять студентів першого курсу спеціальності «Туризм» із провідними підприємствами індустрії гостинності. Цього разу вони побували у готелі «Radisson Blu Hotel», де ознайомилися з номерним фондом готелю, його інфраструктурою та особливостями роботи. Такі екскурсії є традиційними для студентів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Туризм» знайомляться з провідними підприємствами індустрії гостинності 30 січня 2017

Вітаємо перших бакалаврів-біотехнологів 2018 року!

День захисту дипломних робіт! Цього дня чекають всі, а особливо студенти кафедри біотехнології і мікробіології. Адже похизуватись своїми знаннями, здобутими за 4 роки навчання, та ще й перед цілою аудиторією уважних слухачів ой як не легко… Сьогодні найсміливіші студенти 4 курсу можуть зітхнути з полегшенням. Так, вони це зробили! Чи то сонячна пог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо перших бакалаврів-біотехнологів 2018 року! 12 червня 2018

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

За ініціативи декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка була організована онлайн-зустріч «ЄВІ на 200 балів» для здобувачів 4 курсу із завідувачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською. Відбулося три сесії на платформі Zoom зі студентами спеціальностей факультету – «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 травня 2020

Профорієнтація від першокурсників

У Навчально-науковому інституті харчових технологій традиційно до заходів з профорієнтаційної роботи залучають як студентів випускових кафедр у період проходження практики, так і здобувачів-першокурсників, що у перші роки навчання в НУХТ підтримують контакти з навчальними закладами, в яких отримали середню освіту. Такі комунікації полегшують старшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від першокурсників 12 лютого 2024