Н У Х Т

Блискуча лекція з органічної хімії від доцента кафедри харчової хімії

22 березня 2018

Блискуча лекція з органічної хімії від доцента кафедри харчової хімії

21 березня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Карбонільні сполуки. Альдегіди і кетони» кандидата хімічних наук, доцента Наталії Сімурової з дисципліни «Органічна хімія» для студентів першого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю.

На лекції були присутні викладачі кафедри харчової хімії – доктор хімічних наук, в.о. завідувача кафедри Світлана Бондаренко, професори Сергій Шульга та Анатолій Салюк, доценти Олена Майборода, Інна Попова, Віра Іщенко, Олександр Макаренко, Світлана Ковальова, Лариса Мазур, старші викладачі Олексій Муратов та Христина Омельченко. Також була присутня фахівець Навчально-методичного управління Алла Оскілко.

Впродовж лекції викладачу вдалось змістовно та лаконічно донести до студентів такі основні питання, як: класифікація, номенклатура та основні методи одержання альдегідів і кетонів, їх фізичні та хімічні властивості. Темп викладання дозволяв студентам ретельно конспектувати матеріал. Наталія Сімурова за допомогою роздаткового матеріалу і візуальних пояснень на дошці, наглядно продемонструвала особливості хімічної структури цього класу сполук.

Слід зазначити тісну та продуктивну взаємодію лектора з аудиторією – жодне запитання лектора не залишилось без відповіді.

Як висновок – відкрита лекція проведена на високому науково-методичному рівні, добре структурована, інформативно насичена та послідовно викладена.

Бажаємо Наталії В’ячеславівні наукових успіхів і досягнень у викладацькій кар’єрі!

Опублікований: 22-03-2018
Читайте також:
Шляхами Великого Кобзаря...

Тарас Шевченко –  одна з тих культових особистостей, яка сформувала обличчя української нації. Слово Кобзаря торкається душі кожного українця, об’єднує їх, спонукає до зміцнення могутності України. Поринути в дух Шевченкового часу мали змогу студенти першого курсу університету, які разом із професоркою кафедри гуманітарних дисциплін Надією Левицьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхами Великого Кобзаря... 21 листопада 2023

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завершився традиційний конкурс «Масниця- Fest 2023», і кафедри, здобувачі освіти яких брали в ньому участь, підсумували результати. Від кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у конкурсі взяли участь 27 здобувачів освіти різних курсів. Нагадаємо, к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 березня 2023

Відповідно до світових стандартів

Фонд навчальної літератури поповнився підручником «Гігієнічні вимоги до проектування обладнання харчових виробництв». Автори підручника – доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Чепелюк і старший викладач цієї ж кафедри Юрій Доломакін та доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до світових стандартів 29 січня 2018

Члени наукового гуртка «Спортивний туризм» здійснили сходження на Говерлу

З 18 по 22 жовтня 2018 року, у рамках роботи наукового гуртка «Спортивний туризм» під керівництвом викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу Ігоря Рудєва відбулося традиційне колективне сходження на гору Говерла. Участь у туристичному заході брали студенти 2, 3 і 4 курсів спеціальності «Туризм» та їх друзі. У рамках екскурсійної програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Члени наукового гуртка «Спортивний туризм» здійснили сходження на Говерлу 22 жовтня 2018