Н У Х Т

Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

24 жовтня 2019

Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З метою національно-патріотичного, естетичного виховання молоді засобами мистецтва, забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості відповідно до її інтересів та можливостей, підтримки талановитої молоді 23 жовтня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся фестиваль-конкурс художньої самодіяльності серед студентів нового прийому «Ярмарок талантів».

Учасники представили концертну програму, що складалася з п’яти обов’язкових номінацій: «Вокальний жанр», «Хореографічний жанр», «Інструментальний жанр», «Театральний жанр», «Декламаторське мистецтво».

Оцінювало творчі здібності студентів нового прийому журі, до складу якого входили куратори груп четвертого курсу.

За результатами конкурсу місця розподілились наступним чином:

1-е місце - група 11-Х (куратор – Еліна Романишина) та збірна студентів груп другого курсу (куратори – Наталія Аксюк, Лора Орлова, Таміла Михайлик, Людмила Хименко, Наталія Гайворонська, Павло Ксенженко);
2-е місце -  група 11-ТХ (куратор – Ніна Василевська);
3-е місце – група 11-К (куратор – Павло Гак).

Кращими виступами у номінаціях визнані:

«Вокальний жанр» - група 32-ТХ (куратор – Людмила Грінченко);
«Театральний жанр»  -  група 11-А (куратор – Марина Радченко).

Учасники були відзначені грамотами та солодкими призами від адміністрації та профкому коледжу. 

Опублікований: 24-10-2019
Читайте також:
ПрАТ АК «Київводоканал» зацікавлене у студентах і випускниках НУХТ!

4 грудня за сприяння навчально-методичного відділу до університету завітали представники ПрАТ АК «Київводоканал», щоб поспілкуватися зі студентами й запропонувати їм проходження практики, стажування та працевлаштування у компанії. На зустріч із роботодавцями прийшли студенти різних курсів факультету біотехнології та екологічного контролю, Навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПрАТ АК «Київводоканал» зацікавлене у студентах і випускниках НУХТ! 04 грудня 2019

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-4-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали пивоварню «Carlsberg». Київський пивоварний завод був офіційно відкритий 7 червня 2004 року, і на сьогодні він є найсучаснішим пивоварним заводом в Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам 11 січня 2019

Європейські технології оцінювання випускників  Івано-Франківського коледжу  ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі  ресторанного сервісу і туризму нашого університету тривають державні екзамени. 21 червня 2018  року студенти груп кулінарного та ресторанного напряму розпочали практичну частину державного екзамену, яка проходила за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейські технології оцінювання випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 22 червня 2018

У біотехнологів немає кордонів!

2020 рік став складним випробуванням для наукової спільноти та здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології. Однак, для біотехнологів не існує проблем, які вони не могли б вирішити. Якщо зачинені територіальні кордони, то вони зайдуть через наукові. Аспіранти, магістранти та студенти 4 курсу вирішили підкорювати міжнародну конференцію «ACTUAL ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У біотехнологів немає кордонів! 30 листопада 2020