Н У Х Т

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ

29 липня 2019

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ

У Києві вже вшістнадцяте відбулася щорічна церемонія нагородження переможців рейтингу народних вподобань «Фаворит Успіху». Переможці рейтингу визначаються за підсумками національного дослідження громадських переваг і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Рейтинги гравців ринку складаються просто і прозоро – завдяки анкетуванню галузевих фахівців професійного журі (в якому все експерти представлені організаторами поіменно), паралельно з Інтернет-голосуванням небайдужих споживачів.

До комісії експертів-професіоналів входять фахівці за галузевими напрямками діяльності, у відповідних категоріях конкурсу. Це – професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері своєї компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісне і неангажоване оцінювання конкурсантів. Відповідно до оригінальної методики дослідження, фахівці, що представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, у яких представлені марки їх компанії.

Традиційно й цього разу організатори конкурсу не обійшлися без авторитетної думки фахівців НУХТ – до складу комісії знову увійшли провідний науковий співробітник Науково-дослідної частини університету Галина Дмитровська, що виступила експертом у 86 номінаціях конкурсу категорії «Продукти харчування» і доктор технічних наук, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський, який дав оцінку в 24 номінаціях категорій «Продукти харчування» і «Напої». Також цього року до складу експертів увійшла викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ Ольга Дулька, що проголосувала у 11 номінаціях категорії «Напої».

У даний момент триває визначення найкращих торгових марок вже поточного, 2019 року, і наші науковці – також у числі експертів.

Опублікований: 29-07-2019
Читайте також:
Діалог роботодавця з кандидатом на посаду: лайфхаки для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

11 грудня 2020 року кафедрою обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» була організована зустріч у zoom-форматі з провідною експерткою з працевлаштування, випускницею кафедри Валентиною Бардадим. На початку зустрічі фахівчиня визначила основні три елементи діа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалог роботодавця з кандидатом на посаду: лайфхаки для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» 14 грудня 2020

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Українські автентичні солодощі»

Традиційно кожного року навесні наставниці академічних груп кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій проводять тематичні заходи. Цього року студенти підготували яскраві і змістовні презентації, присвячені українським автентичним солодощам. Українськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Українські автентичні солодощі» 14 травня 2024

Корпорація «Артеріум» підтримує юних біотехнологів

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології, що є переможцями конкурсу студентських наукових проєктів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум», представили річні звіти щодо етапів виконаної наукової роботи за 2019-2020 н.р. і про цільове використання наданих на виконання наукових проектів коштів. Доповідачам побажала успіху директор з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корпорація «Артеріум» підтримує юних біотехнологів 30 червня 2020

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З 19 по 23 березня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», у якому активну участь взяли студенти І-ІV курсів. 19 березня відбувся конкурс «Кращий електромеханік 2018». Цей конкурс вперше провели у 1981 році, а тепер він став т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 26 березня 2018