Н У Х Т

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ

29 липня 2019

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ

У Києві вже вшістнадцяте відбулася щорічна церемонія нагородження переможців рейтингу народних вподобань «Фаворит Успіху». Переможці рейтингу визначаються за підсумками національного дослідження громадських переваг і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Рейтинги гравців ринку складаються просто і прозоро – завдяки анкетуванню галузевих фахівців професійного журі (в якому все експерти представлені організаторами поіменно), паралельно з Інтернет-голосуванням небайдужих споживачів.

До комісії експертів-професіоналів входять фахівці за галузевими напрямками діяльності, у відповідних категоріях конкурсу. Це – професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері своєї компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісне і неангажоване оцінювання конкурсантів. Відповідно до оригінальної методики дослідження, фахівці, що представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, у яких представлені марки їх компанії.

Традиційно й цього разу організатори конкурсу не обійшлися без авторитетної думки фахівців НУХТ – до складу комісії знову увійшли провідний науковий співробітник Науково-дослідної частини університету Галина Дмитровська, що виступила експертом у 86 номінаціях конкурсу категорії «Продукти харчування» і доктор технічних наук, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський, який дав оцінку в 24 номінаціях категорій «Продукти харчування» і «Напої». Також цього року до складу експертів увійшла викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ Ольга Дулька, що проголосувала у 11 номінаціях категорії «Напої».

У даний момент триває визначення найкращих торгових марок вже поточного, 2019 року, і наші науковці – також у числі експертів.

Опублікований: 29-07-2019
Читайте також:
Поповнюються фонди Науково-технічної бібліотеки університету

Триває поповнення фондів Науково-технічної бібліотеки університету. Щоб ознайомити користувачів і усіх зацікавлених з новими надходженнями літератури та періодичних видань, що надійшли у травні-липні 2023 року, фахівці бібліотеки підготували інформаційний бюлетень «Нові надходження №5-7 (травень-липень)», з яким можна ознайомитися у розділі «Інформ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнюються фонди Науково-технічної бібліотеки університету 04 серпня 2023

Мехатроніка майбутнього: коли знання керують машинами

У сучасних умовах стрімкого розвитку технологій робототехніка виступає не лише модним напрямом, а й ключовим чинником трансформації базових галузей економіки. Вона активно змінює харчову промисловість, пакувальну індустрію, логістику, медицину, а також побутові сфери життя, об’єднуючи у собі досягнення програмування, мехатроніки, автоматизації та ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мехатроніка майбутнього: коли знання керують машинами 19 травня 2025

Новий ресурс для навчання, досліджень і професійного розвитку

Науково-технічна бібліотека університету повідомляє, що з грудня 2024 року спільнота НУХТ має доступ до сучасного оnline-сервісу «Будстандарт». Цей ресурс дозволяє швидко знаходити актуальну інформацію про нормативні документи за галузевими напрямами (харчова промисловість, будівництво, охорона праці, пожежна безпека, екологія тощо). Щоб отримати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий ресурс для навчання, досліджень і професійного розвитку 02 січня 2025

Виховна година для здобувачів Волинського фахового коледжу від гостьових лекторок харчового інституту НУХТ

15 жовтня 2024 року професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик і доцентка цієї ж кафедри Юлія Бондаренко, а також директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко провели виховну годину у форматі гостьової лекції у двох академічних групах випускного курсу Волинського фахов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виховна година для здобувачів Волинського фахового коледжу від гостьових лекторок харчового інституту НУХТ 15 жовтня 2024