Н У Х Т

Стежками Закарпаття на п'єдестал змагань зі спортивного орієнтування

03 листопада 2023

Стежками Закарпаття на п'єдестал змагань зі спортивного орієнтування

Наприкінці жовтня 2023 року в м. Ужгород відбувся Чемпіонат України та Всеукраїнські змагання, присвячені 60-річчю спортивного орієнтування в Україні. У змаганнях брали участь понад 100 команд із 540 спортсменів з 18 областей України, м. Києва та інших країн Європейського Союзу – Словакії, Румунії, Литви, Чехії та Норвегії.

Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація спортивного орієнтування України, Департамент освіти і науки молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації – обласної військової державної адміністрації, Ужгородська районна державна адміністрація, Ужгородська міська рада, Баранинська ОТГ і Федерація спортивного орієнтування Закарпатської області.

Спортсмени були представлені у вікових категоріях Ч/Ж 12-85 років. Згідно із затвердженим регламентом було проведено три старти на короткій, довгій та спринтерській дистанціях. Усі три дні проводились у особистому заліку.

Результати спортсмена визначались за найменшим часом проходження дистанції. У перший і другий дні учасники змагались на дистанціях у лісі, а на третій день – у серці міста Ужгород та в Ужгородському замку.

Переможці та призери змагань у кожній із вікових груп були нагороджені фірмовими медалями та дипломами. Перед нагородженням усі учасники вшановували пам’ять загиблих воїнів та орієнтувальників хвилиною мовчання.

Здобувач другого курсу групи БТ-2-1 Максим Клименко посів І-місце в особистому заліку на короткій дистанції (6,4 кілометри), ІІІ місце на довгій дистанції (10,3 кілометри) та ІІ місце на спринтерській дистанції (5,4 кілометри) по групі Ч18.

Вітаємо нашого здобувача з черговими перемогами! Так тримати!

Опублікований: 03-11-2023
Читайте також:
Знову movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Здобувачі групи ГС-2-9ск і викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук провели черговий movie club.  Нагадаємо, movie club – освітньо-культурологічний проєкт кафедри, у рамках якого здобувачі освіти разом із викладачами переглядають та обговорюють кіно або анімаційні фільми мовою оригіналу. Цього разу до перегляду обрали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знову movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування 17 квітня 2024

Nanomaterials for Energy Storage

Нещодавно професор Університету Дрекселя (США) Юрій Гогоці прочитав цикл онлайн-лекцій, що стосувалися наноматеріалів і нанотехнологій. Лекції могли відвідувати усі бажаючі, чим і скористались наші магістранти освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», а також здобувачі наукового ступеня «доктор філософії» разом із л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Nanomaterials for Energy Storage 26 березня 2024

Вплив харчових підприємств на навколишнє середовище оцінюють наші здобувачі

«Оцінювання впливу на довкілля» – дуже важлива дисципліна для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія». Оцінювання впливу на довкілля або оцінювання впливу на навколишнє середовище призначена для виявлення особливостей, інтенсивності та ступеня небезпечності планованої господарської діяльності будь-якого виду на стан довкілля і здоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вплив харчових підприємств на навколишнє середовище оцінюють наші здобувачі 13 січня 2021

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються

Для магістрантів першого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову випала чудова можливість дізнатися про ринок фармацевтичних компаній, а за тим і про можливість працевлаштування. Адже як не як, а у магістрантів-біотехнологів попереду новий щабель життя – пошук і влаштування на роботу за спеціальністю. Отож на цей раз н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються 13 травня 2019