Н У Х Т

Стежками Закарпаття на п'єдестал змагань зі спортивного орієнтування

03 листопада 2023

Стежками Закарпаття на п'єдестал змагань зі спортивного орієнтування

Наприкінці жовтня 2023 року в м. Ужгород відбувся Чемпіонат України та Всеукраїнські змагання, присвячені 60-річчю спортивного орієнтування в Україні. У змаганнях брали участь понад 100 команд із 540 спортсменів з 18 областей України, м. Києва та інших країн Європейського Союзу – Словакії, Румунії, Литви, Чехії та Норвегії.

Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація спортивного орієнтування України, Департамент освіти і науки молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації – обласної військової державної адміністрації, Ужгородська районна державна адміністрація, Ужгородська міська рада, Баранинська ОТГ і Федерація спортивного орієнтування Закарпатської області.

Спортсмени були представлені у вікових категоріях Ч/Ж 12-85 років. Згідно із затвердженим регламентом було проведено три старти на короткій, довгій та спринтерській дистанціях. Усі три дні проводились у особистому заліку.

Результати спортсмена визначались за найменшим часом проходження дистанції. У перший і другий дні учасники змагались на дистанціях у лісі, а на третій день – у серці міста Ужгород та в Ужгородському замку.

Переможці та призери змагань у кожній із вікових груп були нагороджені фірмовими медалями та дипломами. Перед нагородженням усі учасники вшановували пам’ять загиблих воїнів та орієнтувальників хвилиною мовчання.

Здобувач другого курсу групи БТ-2-1 Максим Клименко посів І-місце в особистому заліку на короткій дистанції (6,4 кілометри), ІІІ місце на довгій дистанції (10,3 кілометри) та ІІ місце на спринтерській дистанції (5,4 кілометри) по групі Ч18.

Вітаємо нашого здобувача з черговими перемогами! Так тримати!

Опублікований: 03-11-2023
Читайте також:
Можливості неформальної освіти безмежні

Здобувачі-біотехнологи вважають, що університет – це лише частина їх професійного навчання і шляху, який дає можливості для самореалізації та отримання необхідних знань, і активно користуються можливостями неформальної освіти, яка передбачає персональну зацікавленість та постійне розширення свого кругозору у професійному світі. Наразі у них є широ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості неформальної освіти безмежні 01 квітня 2024

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

23 та 24 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист звітів виробничої практики здобувачами 3 курсу денної та скороченої форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» за допомогою відеоконференції ZOOM. Виробнича практика проходила дистанційно у період з 1 по 21 червня 2020 року. За період практики здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику 26 червня 2020

МОН розробило алгоритм дій у разі виявлення у здобувачів чи працівників університету ознак гострого респіраторного захворювання

Міністерство освіти і науки України надіслало до університету лист із рекомендованим алгоритмом дій у разі виявлення у здобувачів, викладачів або працівників ознак гострого респіраторного захворювання. Зокрема, якщо у здобувача під час навчання з’явилися ознаки гострого респіраторного захворювання: студент має одягнути маску та перейти до спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН розробило алгоритм дій у разі виявлення у здобувачів чи працівників університету ознак гострого респіраторного захворювання 07 вересня 2020

Гідні магістратури – вердикт Екзаменаційної комісії кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Не зважаючи на усі складнощі й проблеми, що виникли у зв’язку з оголошенням воєнного стану через повномасштабну агресію проти нашої країни, дистанційне навчання, на щастя, жодним чином не вплинуло на якість освіти. І яскравим підтвердженням цьому стали захисти кваліфікаційних робіт за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідні магістратури – вердикт Екзаменаційної комісії кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 червня 2022