Здобувачі першого курсу групи ТІ -1-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій ознайомилися з технологією виготовлення комбучі.
Підприємство «Еat easy» гостинно зустріло наших першокурсників, таку можливість було надано випускниками кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, а нині директором з виробництва Євгеном Хромцем, головним технологом підприємства Назаром Косіковським та старшою технологинею Інною Ренейською.
Здобувачі разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем ознайомилися з історією створення підприємства та різними технічними і технологічними питаннями.
Після екскурсії виробництвом студенти змогли продегустувати напої й висловити свої враження.
Здобувачі освіти залишилися задоволеними від відвідування підприємства та вдячними всім його співробітникам.