Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко прочитала відкриту лекцію «Caucasian cuisine» із використанням інноваційних технологій навчання з дисципліни «Culinary ethnology» для студентів напряму підготовки 242 «Туризм».
Лекція була присвячена кухні країн Кавказу та Закавказзя. Протягом заняття була розглянута дуже цікава інформація щодо особливостей використання сировинних матеріалів, кухонного обладнання та технологічних прийомів, що застосовуються для приготування страв Азербайджану, Вірменії та Грузії, а також особливостей виробництва, продажу та споживання алкогольних і безалкогольних напоїв, поширених на території цих країн. Матеріал був викладений згідно з методичними рекомендаціями, англійською мовою, із застосуванням мультимедійних технологій. Під час лекції використовувалися інтерактивні методи і форми навчання.
Лекцію відвідали представники деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, завідувач та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, а також завідувач кафедри іноземних мов професійного спрямування.
Широке впровадження інноваційних технологій навчання сприятиме якісній підготовці конкурентноспроможних фахівців, розкриттю їхніх особистих якостей, ефективному оволодінню фаховими компетенціями.
Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції поздоровляє Людмилу Дейниченко з успішно проведеним заняттям і бажає подальших наукових та творчих успіхів!