Н У Х Т

Весняний марафон профорієнтацій

20 березня 2024

Весняний марафон профорієнтацій

Триває просвітницько-профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології. Цього разу команда кафедри у складі асистентки Ірини Ковшар і другокурсниці Анастасії Бондарук відвідала київську школу №127.

Хто краще розповість про спеціальність, як не її випускник? Тож Ірина Ковшар, що тільки-но закінчила магістратуру за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», із захопленням знайомила школярів із сучасним і актуальним напрямком підготовки фахівців – біотехнологією. Отримали учні і ґрунтовну інформацію про наш університет, зокрема про надзвичайно широкі можливості, що мають наші студенти, – формувати свою освітню траєкторію, самостійно обираючи до 25% дисциплін, навчатися за гнучкими графіками або за дуальною формою освіти, брати участь у програмах національної та міжнародної академічної мобільності, стажуватися і проходити практику у провідних компаніях, у тому числі за кордоном тощо. Також школярі ознайомилися зі структурними підрозділами та іншими спеціальностями, що пропонує наш університет.

Наприкінці зустрічі старшокласники отримали відповіді на свої запитання та запрошення до участі у Біотехнологічних студіях НУХТ, що розпочнуть свою роботу вже 25 березня.

А завершили уже традиційним розіграшем сувенірів від партнерів факультету біотехнології та екологічного контролю. Також, дівчата активно долучали слухачів до чату вступника, де можна спілкуватися з викладачами й студентами кафедри, дізнаватися актуальну інформацію та ставити запитання щодо вступу і навчання.

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології висловлює подяку адміністрації школи №127 за допомогу в організації профорієнтаційної зустрічі й сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 20-03-2024
Читайте також:
З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів

Одним із основних аспектів виховної роботи кафедри технології молока і молочних продуктів є професійна орієнтація, що передбачає заходи, спрямовані на допомогу молоді у виборі майбутньої професії. Головною метою цієї роботи є популяризація нашого університету харчових технологій та вищої освіти загалом. Важливою частиною профорієнтаційних заходів є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів 13 травня 2024

Розширений міжкафедральний науковий семінар відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи

Наприкінці навчального року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений міжкафедральний науковий семінар старшого викладача кафедри Олени Блощинської. Тема доповіді – «Удосконалення технології безглютенових фонданів». Здобувач представила результати наукових досліджень за темою дисертаційної роботи, керівником якої є доцент кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширений міжкафедральний науковий семінар відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи 26 грудня 2018

Збереженням науки під час війни опікується наша колега

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва разом із командою науково-популярного медіа «Куншт» та українськими науковцями взяла участь у презентації платформи Science at risk, завдяки якій популяризуватимуть експертизу українських вчених, знаходитимуть міжнародні партнерства і розповідатимуть історії науковців під час вій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збереженням науки під час війни опікується наша колега 24 квітня 2023

Свято  з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

28 лютого 2019 року – особливий день для 160 випускників денної та заочної форм навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Цього дня вони розпрощалися зі своїм студентським життям і факультетом, з яким зріднилися, де пізнали перші вагомі перемоги й здобутки, навчилися мислити, приймати рішення й нести за них відповідальність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 лютого 2019