Н У Х Т

Весняний марафон профорієнтацій

20 березня 2024

Весняний марафон профорієнтацій

Триває просвітницько-профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології. Цього разу команда кафедри у складі асистентки Ірини Ковшар і другокурсниці Анастасії Бондарук відвідала київську школу №127.

Хто краще розповість про спеціальність, як не її випускник? Тож Ірина Ковшар, що тільки-но закінчила магістратуру за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», із захопленням знайомила школярів із сучасним і актуальним напрямком підготовки фахівців – біотехнологією. Отримали учні і ґрунтовну інформацію про наш університет, зокрема про надзвичайно широкі можливості, що мають наші студенти, – формувати свою освітню траєкторію, самостійно обираючи до 25% дисциплін, навчатися за гнучкими графіками або за дуальною формою освіти, брати участь у програмах національної та міжнародної академічної мобільності, стажуватися і проходити практику у провідних компаніях, у тому числі за кордоном тощо. Також школярі ознайомилися зі структурними підрозділами та іншими спеціальностями, що пропонує наш університет.

Наприкінці зустрічі старшокласники отримали відповіді на свої запитання та запрошення до участі у Біотехнологічних студіях НУХТ, що розпочнуть свою роботу вже 25 березня.

А завершили уже традиційним розіграшем сувенірів від партнерів факультету біотехнології та екологічного контролю. Також, дівчата активно долучали слухачів до чату вступника, де можна спілкуватися з викладачами й студентами кафедри, дізнаватися актуальну інформацію та ставити запитання щодо вступу і навчання.

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології висловлює подяку адміністрації школи №127 за допомогу в організації профорієнтаційної зустрічі й сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 20-03-2024
Читайте також:
Як магістри-біотехнологи опановували невіддільні від подальшого працевлаштування дисципліни

Протягом семестру, що завершився, магістри-біотехнологи у межах дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» опановували аспекти стандартизації лікарських засобів, нормативну базу фармацевтичної розробки, системи управління якістю фармацевтичної продукції, фармакологічний нагляд. Крім опрацювання лекційного матеріалу, під час практичних ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як магістри-біотехнологи опановували невіддільні від подальшого працевлаштування дисципліни 30 грудня 2021

Формат новацій: другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

У сучасних умовах для підготовки висококваліфікованих фахівців широко використовуються технології змішаного навчання, які передбачають використання в освітньому процесі як класичних, так і інноваційних методів навчання. З метою підвищення якості надання освітніх послуг і створення найбільш сприятливих умов для саморозвитку студента в нашому універс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формат новацій: другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання 13 січня 2020

«Масниця-FEST 2025» – яскраве, смачне й натхненне поєднання українських традицій зі сучасними гастрономічними тенденціями

Зі смаком, натхненням і щирими емоціями фінішував «Масниця-FEST 2025» – щорічний кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, що об’єднав традиції та сучасність. Конкурс, як і завжди, відбувся за ініціативи деканки факультету Віти Цирульнікової та заступниці деканки по роботі зі студентами О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Масниця-FEST 2025» – яскраве, смачне й натхненне поєднання українських традицій зі сучасними гастрономічними тенденціями 28 березня 2025

Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Виробнича практика другокурсників-бакалаврів денної форми здобуття вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» проходить у кращих готельних підприємствах нашої країни, які продовжують гостинно зустрічати відвідувачів навіть в умовах воєнного стану. Серед баз практик – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2024