Н У Х Т

Франківські кухарики

17 травня 2023

Франківські кухарики

Служба у справах дітей Івано-Франківська започаткувала проєкт «Кулінарна школа «Франківські кухарики» за участю дітей, якими опікується. Базою для проведення заходів проєкту став Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ, досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання якого вже провели у рамках «Франківських кухариків» два майстер-класи.

На першому ділилися з дітьми секретами приготування тіста на дріжджах, розказували про особливі інгредієнти, завдяки яким випічка стає смачнішою, і показували як гарно сформувати кожен виріб. Кожний учасник зміг розкрити свої творчі здібності, а також спробували себе в професії пекаря. Десять кілограмів рогаликів з повидлом, випечених дітьми з любов’ю та вдячністю до наших Захисників, були передані з волонтерами до військових шпиталів для наших бійців, що лікуються чи проходять реабілітацію.

На другому майстер-класі опановували приготування перших страв – супів. Цього разу основна увага приділялася спілкуванню, навчанню готувати разом, вивченню їжі. Отримані навички діти «перевірили на смак» під час фінальної дегустації в щирій атмосфері. Хлопці та дівчата за святковим столом куштували смачні супи, які ж самі приготували.

Служба у справах дітей Івано-Франківська висловила подяку колективові нашого коледжу за цікаві майстер-класи для дітей.

Проєкт триває, тож попереду нові зустрічі й нові «смачні» майтер-класи. Можливо, хтось із учасників кулінарної школи уже й визначився з майбутньою професією і своєю майбутньою альма матер. Щиро сподіваємося на нові зустрічі з франківськими кухариками, уже як зі здобувачами освіти навчально-наукового комплексу НУХТ!

Опублікований: 17-05-2023
Читайте також:
Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта

Днями викладачі та здобувачі освіти кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта 24 березня 2025

Магістранти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вливаються у виробничу еліту України!

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся захист переддипломної практики здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Прикладна механіка». Цьогорічна географія баз практики вражає своєю масштабністю: ПрАТ «Оболонь», ТОВ «ЄВРОФУДСЕРВІС», ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «РОШЕН», Київський маргариновий з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вливаються у виробничу еліту України! 26 вересня 2024

Два дні тривав ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики

23 та 24 травня 2020 р. відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики. Олімпіада проводилася дистанційно з використанням платформи відеоконференцій Zoom. За два дні в олімпіаді взяли участь 49 майбутніх вступників. Для визначення рівня підготовки школярам були запропоновані 10 завдань: три – тестові, які оцінювались по 5 балів, чотири...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два дні тривав ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики 26 травня 2020

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи

Кафедра готельно-ресторанної справи сфокусована на профорієнтаційній роботі зі здобувачами фахових коледжів. Цього разу на відеозв’язку – Львів. 23 листопада до освітнього онлайн-простору Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій» завітали за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи 25 листопада 2021