Н У Х Т

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман»

19 квітня 2018

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман»

18 квітня 2018 р. розпочався курс лекцій від ТОВ «Торговий дім «Інкерман» у рамках договору про творчу співпрацю між НУХТ і цим підприємством.

Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин та формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій.

Лекції розраховані на студентів 3-4 курсів, хоча на них були присутні й магістранти та викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на чолі із завідувачем Анатолієм Куцом, а також студенти з інших факультетів.

Лектором виступив бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» Євгеній Сагал, який розповів про  особливості сприйняття смаків та ароматів вина, причини появи та попередження неприємних запахів.

У подальшому – ще декілька лекцій про маркетинг у винному бізнесі  та технологічні аспекти виробництва з дегустацією найкращих вин ТМ «Інкерман».

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Магістранти долучаються до вебінарів для науковців від «Clarivate»

У 2024 році компанія Clarivate продовжує проводити вебінари та пропонує дві серії цих онлайн-заходів – «Clarivate Essential» і «Research Smarter». Clarivate є власником і виробником потужних ресурсів та інструментів, що допомагають науковцям проводити, аналізувати, презентувати наукові дослідження на світовому рівні. 25 січня 2024 року у серії «R...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти долучаються до вебінарів для науковців від «Clarivate» 02 лютого 2024

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінили рівень знань випускників Львівської філії НУХТ

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Віра Дробот. До складу комісії увійшли також доцент кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінили рівень знань випускників Львівської філії НУХТ 20 лютого 2020

Першокурсниця Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ – срібний призер Чемпіонату України

Днями в СК «Будівельник» відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України зі стрільби з лука в приміщенні серед кадетів 1999-2001 року народження і 2002 року народження і молодших, в якому брали участь 173 спортсмени з 10 областей. Переможці Чемпіонату у квітні-червні братимуть участь в міжнародних змаганнях – Кубку Європи серед юніорів (до 20 рокі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсниця Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ – срібний призер Чемпіонату України 21 лютого 2017

Об’єднуємося з професіоналами

Встановлення партнерських відносин із зовнішніми стейкхолдерами є одним із напрямків розвитку освітніх програм. Для забезпеченні високої якості професійної підготовки фахівців спеціальності «Туризм» кафедра туристичного та готельного бізнесу ініціювала співпрацю з Громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація гідів» (ВАГ), яка об’єднує гідів на заса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Об’єднуємося з професіоналами 23 січня 2023