На кафедрі технології консервування 1 грудня відбулася гостьова лекція «Вдосконалення методів проведення маркетингового дослідження ринку ТОВ «ЕКО сфера», яку прочитала спеціалістка з концентрованих соків Дарина Присяжна.
Лекція була організована для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології» та освітнього ступеня «магістр», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та перероблення плодів та овочів» у межах дисциплін «Хімія і технологія сировини в консервній промисловості», «Технології зберігання, консервування та перероблення плодів та овочів», «Фізико-хімічні основи технології консервної галузі», «Технологія соусів», «Технології овочевих та фруктових консервів».
До заходу також долучилися викладачі кафедри технології консервування, професор Віталій Шутюк, доцентки Оксана Точкова, Тетяна Левківська, Катерина Рубанка.
Лекторка розповіла про особливості проведення технологічного процесу на ТОВ «ЕКО-СФЕРА», представила асортимент продукції, що отримують на підприємстві. Представлена презентація глибоко висвітлювала увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства і добре сприймалася аудиторією.
Здобувачі занурились у процес виробництва, отримали відповіді на актуальні питання, пов’язані з надходженням та якістю сировини на підприємство. Познайомились із представленим асортиментом готової продукції, дізналися про розміщення та роботу логістичних центрів підприємства ТОВ «ЕКО-СФЕРА». Відчули важливість співпраці виробництва з наукою, важливість і відповідальність професії технолога харчових виробництв.
Варто зазначити, що фахівчиня паралельно отримує ступінь «магістр» в нашому університеті за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перероблення плодів та овочів». Колектив кафедри щиро вдячний їй за цікавий освітній івент для здобувачів освіти.