Н У Х Т

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик

02 грудня 2021

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик

На кафедрі технології консервування 1 грудня відбулася гостьова лекція «Вдосконалення методів проведення маркетингового дослідження ринку ТОВ «ЕКО сфера», яку прочитала спеціалістка з концентрованих соків Дарина Присяжна.

Лекція була організована для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології» та освітнього ступеня «магістр», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та перероблення плодів та овочів» у межах дисциплін «Хімія і технологія сировини в консервній промисловості», «Технології зберігання, консервування та перероблення плодів та овочів», «Фізико-хімічні основи технології консервної галузі», «Технологія соусів», «Технології овочевих та фруктових консервів».

До заходу також долучилися викладачі кафедри технології консервування, професор Віталій Шутюк, доцентки Оксана Точкова, Тетяна Левківська, Катерина Рубанка.

Лекторка розповіла про особливості проведення технологічного процесу на ТОВ «ЕКО-СФЕРА», представила асортимент продукції, що отримують на підприємстві. Представлена презентація глибоко висвітлювала увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства і добре сприймалася аудиторією.

Здобувачі занурились у процес виробництва, отримали відповіді на актуальні питання, пов’язані з надходженням та якістю сировини на підприємство. Познайомились із представленим асортиментом готової продукції, дізналися про розміщення та роботу логістичних центрів підприємства ТОВ «ЕКО-СФЕРА». Відчули важливість співпраці виробництва з наукою, важливість і відповідальність професії технолога харчових виробництв.

Варто зазначити, що фахівчиня паралельно отримує ступінь «магістр» в нашому університеті за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перероблення плодів та овочів». Колектив кафедри щиро вдячний їй за цікавий освітній івент для здобувачів освіти.

Опублікований: 02-12-2021
Читайте також:
Цьогорічне гасло Дня охорони праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці»

100 років назад Міжнародна організація праці (МОП) оголосила про заснування нового свята – Всесвітнього дня охорони праці. 28 квітня в Україні теж відзначають День охорони праці. Цього року Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цьогорічне гасло Дня охорони праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці» 26 квітня 2019

Першокурсники спеціальності «Туризм» знайомляться з провідними підприємствами індустрії гостинності

Фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу знайомлять студентів першого курсу спеціальності «Туризм» із провідними підприємствами індустрії гостинності. Цього разу вони побували у готелі «Radisson Blu Hotel», де ознайомилися з номерним фондом готелю, його інфраструктурою та особливостями роботи. Такі екскурсії є традиційними для студентів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Туризм» знайомляться з провідними підприємствами індустрії гостинності 30 січня 2017

Актуальні питання стійкості, інклюзивності та соціальної відповідальності у фінансовому бізнесі

Завідувачка кафедри фінансів, професорка Лада Шірінян взяла участь у ХV Міжнародній науково-практичній конференції «Грудневі читання-2024» «Фінансовий бізнес: стійкість, інклюзивність і соціальна відповідальність», що 5-6 грудня працювала у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Головні теми винесні на обговорення – стратегії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання стійкості, інклюзивності та соціальної відповідальності у фінансовому бізнесі 06 грудня 2024

Здобувачі спеціальності «Харчові технології» тепер знають, як працює олійно-екстракційний завод

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює із компанією Kernel. Зокрема, фахівці Kernel читають гостьові лекції та роблять презентації, а здобувачі освіти проходять практику на підприємствах компанії. Цього року було започатковано проведення виїзних практичних занять на підприємств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Харчові технології» тепер знають, як працює олійно-екстракційний завод 17 листопада 2025