Н У Х Т

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик

02 грудня 2021

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик

На кафедрі технології консервування 1 грудня відбулася гостьова лекція «Вдосконалення методів проведення маркетингового дослідження ринку ТОВ «ЕКО сфера», яку прочитала спеціалістка з концентрованих соків Дарина Присяжна.

Лекція була організована для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології» та освітнього ступеня «магістр», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та перероблення плодів та овочів» у межах дисциплін «Хімія і технологія сировини в консервній промисловості», «Технології зберігання, консервування та перероблення плодів та овочів», «Фізико-хімічні основи технології консервної галузі», «Технологія соусів», «Технології овочевих та фруктових консервів».

До заходу також долучилися викладачі кафедри технології консервування, професор Віталій Шутюк, доцентки Оксана Точкова, Тетяна Левківська, Катерина Рубанка.

Лекторка розповіла про особливості проведення технологічного процесу на ТОВ «ЕКО-СФЕРА», представила асортимент продукції, що отримують на підприємстві. Представлена презентація глибоко висвітлювала увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства і добре сприймалася аудиторією.

Здобувачі занурились у процес виробництва, отримали відповіді на актуальні питання, пов’язані з надходженням та якістю сировини на підприємство. Познайомились із представленим асортиментом готової продукції, дізналися про розміщення та роботу логістичних центрів підприємства ТОВ «ЕКО-СФЕРА». Відчули важливість співпраці виробництва з наукою, важливість і відповідальність професії технолога харчових виробництв.

Варто зазначити, що фахівчиня паралельно отримує ступінь «магістр» в нашому університеті за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перероблення плодів та овочів». Колектив кафедри щиро вдячний їй за цікавий освітній івент для здобувачів освіти.

Опублікований: 02-12-2021
Читайте також:
Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите  заняття «Основні поняття. Об’єкти, суб’єкти інтелектуальної власності та правові засоби її охорони. Законодавча база України» з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність», яке доцент кафедри, к.т.н. Микола Бондара провів для здобувачів-магістрантів напряму підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 01 жовтня 2020

Нетворкінг кафедри готельно-ресторанної справи з випускниками

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на запрошення випускниці кафедри і проджект-менеджера «International Hospitality Awards» Тетяни Калініченко відвідали серію онлайн-заходів для представників сфери HoReCa. Засновником і організатором премії виступає Клуб готельєрів та рестораторів «Hoteliero», а також серед проектів компанії – Нац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг кафедри готельно-ресторанної справи з випускниками 01 червня 2020

Перший захист кваліфікаційних робіт менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти

15-16 лютого 2024 року на кафедрі економіки праці та менеджменту вперше відбулися засідання екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» заочної форми здобуття освіти. У складі екзаменаційної комісії працювали: п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший захист кваліфікаційних робіт менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти 16 лютого 2024

Бакалаври-третьокурсники освітньої програми «Технології харчування» побували у Кулінарному Центрі МХП

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Силка разом зі здобувачами-бакалаврами третього курсу освітньої програми «Технології харчування» у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відвідали Кулінарний Центр МХП. Технології та обладнання Кулінарного центру дозволяють випускати продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-третьокурсники освітньої програми «Технології харчування» побували у Кулінарному Центрі МХП 06 грудня 2023