Н У Х Т

Вінницький коледж НУХТ зустрів своє нове покоління студентів святково-урочистим заходом

04 вересня 2018

Вінницький коледж НУХТ зустрів своє нове покоління студентів святково-урочистим заходом

Із року в рік Вінницький коледж нашого університету підтримує добру традицію зустрічати новий навчальний рік, як велике і радісне свято, свято усієї коледжанської родини, яка поповнюється новими студентами.

У святково-урочистому заході, присвяченому 27-ій річниці Незалежності України та Дню знань взяв участь 331 студент нового покоління, їх батьки та рідні, і, звичайно, керівники новоутворених груп.

Зворушливо привітавши усіх присутніх зі святом, директор коледжу Володимир Керницький вручив студентам першого курсу символічний студентський квиток і ключ до знань.

Члени студентської ради коледжу  Максим Розпутняк, Анастасія Мороз, Ярослав Сапливий, Катерина Пивовар звернулися до першокурсників із проханням будувати мости дружби і взаєморозуміння. Побажали новому поколінню студентів знайти себе, зберегти і примножити славні традиції коледжу.

Іменинники свята – першокурсники, з усією серйозністю та подякою прийняли високе звання студента Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій та пообіцяли дбати про його добре ім’я.

Учасники художньої самодіяльності привітали гостей свята вокально-хореографічними композиціями.

Студенти прослухали свою першу виховну годину «Українці серед інших європейських країн», яку підготувала та провела, кандидат історичних наук, викладач суспільних дисциплін Людмила Романець.

Свято завершилось, а плідний навчальний рік лише розпочався. Бажаємо, щоб цей рік у коледжі був мирним і щасливим, врожайним на добро, успіхи, щастя і любов!

Опублікований: 04-09-2018
Читайте також:
У виробничих умовах

Відповідно до графіку проведення ознайомлювально-виробничої практики студенти групи ТІ-ІІ-1 під керівництвом завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Олега Шаповаленка та доцента Олени Супрун-Крестової відвідали млин №1 ПрАТ «Київмлин». З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі та основними технологічними опера...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У виробничих умовах 23 січня 2018

Запрошуємо на Open Day НУХТ!

До уваги старшокласників, випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів та їх батьків! Національний університет харчових технологій запрошує на День відкритих дверей. Коли – 7 жовтня 2023 року. Де – м. Київ, вул. Володимирська, 68, корпус А або ZOOM Стартуємо – о 10:30 Програма заходу та інформація щодо онлайн-формату за посиланням. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо на Open Day НУХТ! 29 вересня 2023

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club

Уже стало доброю традицією на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації проводити пізнавальні та наукові заходи за участі іноземних гостей. Нещодавно відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, як завжди за участі спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. До порядку денного засідання ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club 21 листопада 2019

Навички soft skills у процесі

22 березня в умовах лабораторії кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше відбулося лабораторне заняття з вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички soft skills у процесі 25 березня 2024