Н У Х Т

Вінницький коледж НУХТ зустрів своє нове покоління студентів святково-урочистим заходом

04 вересня 2018

Вінницький коледж НУХТ зустрів своє нове покоління студентів святково-урочистим заходом

Із року в рік Вінницький коледж нашого університету підтримує добру традицію зустрічати новий навчальний рік, як велике і радісне свято, свято усієї коледжанської родини, яка поповнюється новими студентами.

У святково-урочистому заході, присвяченому 27-ій річниці Незалежності України та Дню знань взяв участь 331 студент нового покоління, їх батьки та рідні, і, звичайно, керівники новоутворених груп.

Зворушливо привітавши усіх присутніх зі святом, директор коледжу Володимир Керницький вручив студентам першого курсу символічний студентський квиток і ключ до знань.

Члени студентської ради коледжу  Максим Розпутняк, Анастасія Мороз, Ярослав Сапливий, Катерина Пивовар звернулися до першокурсників із проханням будувати мости дружби і взаєморозуміння. Побажали новому поколінню студентів знайти себе, зберегти і примножити славні традиції коледжу.

Іменинники свята – першокурсники, з усією серйозністю та подякою прийняли високе звання студента Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій та пообіцяли дбати про його добре ім’я.

Учасники художньої самодіяльності привітали гостей свята вокально-хореографічними композиціями.

Студенти прослухали свою першу виховну годину «Українці серед інших європейських країн», яку підготувала та провела, кандидат історичних наук, викладач суспільних дисциплін Людмила Романець.

Свято завершилось, а плідний навчальний рік лише розпочався. Бажаємо, щоб цей рік у коледжі був мирним і щасливим, врожайним на добро, успіхи, щастя і любов!

Опублікований: 04-09-2018
Читайте також:
Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію

Два тижні, що пройшли після першого засідання хімічного лекторію, пролетіли як одна мить. Напевно, це сталося тому, що колектив кафедри харчової хімії, дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій, фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності НУХТ із нетерпінням чекали на друге заняття. Чи прийдуть вступники на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію 11 лютого 2019

Мовний патруль

15 травня 2023 року у Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбулося тематичне інтерактивне заняття «Мовний патруль», яке провели викладачка української мови і літератури Вікторія Жаголкіна та викладачка англійської мови Анна Чуб. Участь у заході, що відбувся в межах тижня циклової комісії загальноосвітніх, гуманітарних та соціально-економічних дисц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мовний патруль 16 травня 2023

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція «Супровідні документи. Продаж харчових добавок В2В напрямок» менеджера компанії Elton Corporation Івана Зоренкана. Лекція відбулась в рамках вивчення дисципліни «Регулювання використання харчових добавок та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шлях...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 листопада 2022

Освітній процес призупиняється і оголошуються канікули на два тижні

Відповідно до рекомендації Міністерства освіти і науки України в університеті призупиняється освітній процес і оголошуються канікули на два тижні. 25 лютого МОН надіслало листа, у якому рекомендує з метою убезпечення всіх учасників освітнього процесу припинити освітній процес в усіх закладах освіти та оголосити канікули на два тижні. Зокрема, мін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній процес призупиняється і оголошуються канікули на два тижні 25 лютого 2022