Н У Х Т

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора

22 грудня 2020

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора

21 грудня 2020 р. здобувачі вищої освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу дізнавалися, хто такий підприємець і чим він займається, у рамках цікавого вебінару американського професора Даніела Сема.

Зокрема, під час спілкування наголошувалося на ключових рисах справжнього підприємця, серед яких: відсутність страху невдач; відкритість до критики; нетерплячість – він робить справи, в той час як інші говорять; пристрасність – робить те, що йому потрібно; наполегливість – з позитивним ставленням до всього; знаходження рішення там, де інші бачать перепони.

Позитивні якості підприємця здобувачі обговорювали також і на прикладах відомих людей, на кшталт Стіва Джобса, що дало змогу переконатись у важливості ключових характеристик і навичок справді талановитих підприємців. 

Опублікований: 22-12-2020
Читайте також:
Інсайти для хімтехнологів від фахівчині ТОВ «Біотестлаб»

20 листопада на запрошення доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олени Подобій гостьову лекцію «Організація хімічної лабораторії відповідно до вимог GMP (на прикладі ТОВ «Біотестлаб») прочитала завідувачка лабораторії фізико-хімічного контролю якості ТОВ «Біотестлаб», випускниця університету ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти для хімтехнологів від фахівчині ТОВ «Біотестлаб» 23 листопада 2023

Хіміки-технологи опановують хімію гетероциклічних сполук

На кафедрі харчової хімії 25-го жовтня відбулася запланована відкрита лекція доцента Світлани Ковальової з дисципліни «Хімія гетероциклічних сполук» для студентів групи ХТ-2-9. Тема заняття – «Шестичленні гетероциклічні сполуки. Піридин». На початку лекції доцент зупинилася на застосуванні цього класу органічних сполук у харчовій та фармацевтичних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хіміки-технологи опановують хімію гетероциклічних сполук 28 жовтня 2019

Осіннє свято науки

Як і попередні три роки, нинішня осінь принесла всім адептам здорового харчування очікуване свято – IV Міжнародну науково-практичну конференцію «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Наукова спільнота України була представлена визначними фахівцями в галузі медицини, біотехнології, харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осіннє свято науки 28 жовтня 2024

Фіналістка Міжнародного кулінарного конкурсу від Culinary Arts Academy (Швейцарія) – наша студентка

Під час дистанційного навчання, впровадженого у зв’язку із загальнонаціональним карантином і його суворими заходами, кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацювала зі своїм міжнародним освітнім партнером – Швейцарською освітньою групою (Swiss Education Group, SEG). Колектив кафедри був радий онлайн-зустрічі під час гостьового лекторію з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фіналістка Міжнародного кулінарного конкурсу від Culinary Arts Academy (Швейцарія) – наша студентка 16 червня 2020