Н У Х Т

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора

22 грудня 2020

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора

21 грудня 2020 р. здобувачі вищої освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу дізнавалися, хто такий підприємець і чим він займається, у рамках цікавого вебінару американського професора Даніела Сема.

Зокрема, під час спілкування наголошувалося на ключових рисах справжнього підприємця, серед яких: відсутність страху невдач; відкритість до критики; нетерплячість – він робить справи, в той час як інші говорять; пристрасність – робить те, що йому потрібно; наполегливість – з позитивним ставленням до всього; знаходження рішення там, де інші бачать перепони.

Позитивні якості підприємця здобувачі обговорювали також і на прикладах відомих людей, на кшталт Стіва Джобса, що дало змогу переконатись у важливості ключових характеристик і навичок справді талановитих підприємців. 

Опублікований: 22-12-2020
Читайте також:
Тиждень академічної доброчесності для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – запорука якісного навчального процесу. Традиційно новий навчальний рік для першокурсників на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності має керуватися академічна спільнота під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень академічної доброчесності для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 07 жовтня 2022

Ряди кафедри харчової хімії поповнились кандидатом хімічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.183.01 в Інституті колоїдної хімії та хімії води ім. A.B. Думанського HAH України відбувся захист дисертації «Розроблення хімічних процесів комплексної переробки карбонатного осаду цукрового виробництва» провідного інженера кафедри харчової хімії НУХТ Тетяни Петренко на здобуття наукового ступеня кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди кафедри харчової хімії поповнились кандидатом хімічних наук 04 червня 2018

Перший серйозний крок у професійній підготовці біотехнологів-третьокурсників

У здобувачів-біотехнологів освітнього ступеня «бакалавр» 3-й курс є «переломним» за такими причинами. По-перше, саме на третьому курсі вони отримують «постійну прописку» на випусковій кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ), оскільки з цього часу більшість освітніх компонент освітньо-професійної програми є дисциплінами фахового професійного сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший серйозний крок у професійній підготовці біотехнологів-третьокурсників 02 травня 2022

Другокурсники знайомляться з виробництвами

Здобувачі освіти групи ТІ-2-3 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із кураторкою, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Іриною Радзієвською відвідали ТОВ «Пивоварня Зіберта». Начальник виробництва Микола Васик познайомив майбутніх фахівців із виробництвом пива, сидру та к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з виробництвами 06 жовтня 2022