Н У Х Т

Популяризуємо Добру їжу

17 серпня 2023

Популяризуємо Добру їжу

Студенти спеціальності 181 «Харчові технології» та викладачі Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ взяли участь у трьох локаціях фестивалю «Доброї їжі»: у Книзі Рекордів України; у популяризації рослинної їжі, яка ґрунтується на гармонії з природою та у дискусії круглого столу «Освіта і наука – Бізнес – Держава – Єдина Платформа».

Команда нашого коледжу продумала і приготувала п’ять страв згідно з вимогами конкурсу, щоб внести свій доробок у заявку на 100 страв без м'яса і яєць для фіксації рекорду у Книзі Рекордів України. У приміщенні їдальні Львівського торговельно-економічного університету працювала експертна комісія від Книги Рекордів України. Оператори Львівського телебачення проводили зйомку результатів творчої майстерності присутніх навчальних закладів та брали інтерв’ю в учасників.

Згодом у Стрийському парку відбулася виставка страв і частування відвідувачів, а також проводилася профорієнтаційна робота і популяризація навчального закладу викладачками Лесею Ковальською, Вікторією Лазаревич, Ольгою Любою та Ольгою Маслійчук.

Організаторка заходу від коледжу, завідувачка технологічного відділення Ольга Люба разом із викладачками Вікторією Лазаревич та Ольгою Маслійчук взяли участь в обговоренні почину поєднання наших науковців, наших фермерів і давніх традицій в один успішний рецепт, завданням якого є здоров’я людей та пропагування науково обґрунтованого здорового способу життя, споживаючи добру їжу. На фестиваль приїхали відомі особистості і шанувальники споживання корисної їжі. Тож спілкування було дуже цікавим і пізнавальним.

Цей Фестиваль мистецтва їжі підтримувався виключно за рахунок приватних коштів та ініціатив. Адміністрація коледжу вдячна заступнику генерального директора ТОВ «АЛЬЯНС МАРКЕТ» Ігорю Новоставському за меценатську ініціативу підтримки участі навчального закладу у Фестивалі.

Опублікований: 17-08-2023
Читайте також:
Проблемні питання працевлаштування молоді обговорили фахівці НУХТ на конференції ініціативи Nestle Needs YOUth

Нещодавно представники університету – директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій і доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ігор Житнецький взяли участь у конференції з нагоди 10-ї річниці заснування ініціативи Nestle Needs YOUth. Nestle Needs YOUth – соціальна і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемні питання працевлаштування молоді обговорили фахівці НУХТ на конференції ініціативи Nestle Needs YOUth 06 листопада 2023

Харчування – епігенетичний ключ до здорового довголіття

17-18 лютого 2024 р. відбувся ІV Opinion Leaders Міждисциплінарний симпозіум нутриціології та дієтології «Харчування як епігенетичний ключ: від фетального програмування до здорового довголіття», у роботі якого взяли участь представники нашого університету, зокрема викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчування – епігенетичний ключ до здорового довголіття 19 лютого 2024

Знайомство студентів із високопродуктивними технологічними лініями на одному з  провідних підприємств країни

Відвідування студентами Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого провідних вітчизняних підприємств – це завжди цікаво! Особливо, коли потрапляєш у таке фантастичне місце, як завод «Coca-Cola»! Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування Тарас Погорілий і Олександра Свідерська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство студентів із високопродуктивними технологічними лініями на одному з провідних підприємств країни 18 січня 2020

Здобувачі запрошують на День вступника НУХТ

Здобувачі групи ТІ-2-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій Максим Баглюк, Дарина Киричок, Софія Киричок і Єлизавета Розумійко за ініціативи старшої кураторки, асистентки кафедри технології цукру і підготовки води Ірини Самченко відвідали Броварський ліцей №9, де зустрілися й поспілкувалися з учнями 11 класу. Здобувачі освіти розповіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі запрошують на День вступника НУХТ 19 листопада 2024