Н У Х Т

Четвертокурсники розпочали захищати курсові проєкти

16 грудня 2021

Четвертокурсники розпочали захищати курсові проєкти

Закінчується навчальний семестр, і у наших здобувачів настала гаряча пора захистів курсових проєктів, здавання заліків та іспитів.

14 грудня 2021 року свої курсові захищали здобувачі освіти четвертого курсу Полтавського фахового коледжу НУХТ. У групі 41-Т, здобувачі якої навчаються за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка м’яса» та  «Зберігання, консервування та переробка молока», відбувся захист курсових робіт з дисциплін «Технологія м’яса і м’ясопродуктів» та «Технологія молока і молокопродуктів», а студенти групи 41-М (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування») захищали курсові проєкти з дисципліни «Будова і експлуатація обладнання».

Захисти здобувачів групи 41-Т оцінювала комісія у складі завідувачки комп’ютерно-технологічного відділення Людмили Васецької, викладачок фахових дисциплін Ніни Василевської, Ірини Гузевської, Таміли Михайлик та Ніни Деряги. Доробок студентів групи 41-М оцінила комісія, до складу якої увійшли директор коледжу Анатолій Палаш, доцент Сергій Ястреба, викладач спецдисциплін Іван Тригуба. 

Свої курсові роботи студенти виконали за допомогою комп’ютерних програм і підготували змістовні  доповіді. На питання, які задавали члени комісій давали чіткі, грамотні та професійні відповіді.

Обидві комісії відзначили гарну підготовку курсових проєктів, достатній рівень фахових знань студентів. Серед тих, хто захищався найкраще, відмітили Олександру Філіпову, Вікторію Годович, Аміну Чорну, Вікторію Співак.

Опублікований: 16-12-2021
Читайте також:
Проаналізували ринок органічної продукції доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко відвідали ХІІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на території  Національного комплексу «Експоцентр України» 19 вересня 2020 року. Захід був організований Федерацією органічного руху України за  підтримки Міністерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проаналізували ринок органічної продукції доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2020

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Кейтеринг»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Кейтеринг», яке провела старший викладач Лариса Литвинець для магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» спеціалізації «Готельна і ресторанна справа». Згідно з робочою програмою навчальної дисципліни, тема лекційного заняття «Повносервісне кейтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Кейтеринг» 17 квітня 2018

Наші на «Цукровому Давосі-2021»

І влітку викладачі наших кафедр продовжують займатися науковими дослідженнями та брати участь науково-технічних конференціях. 14-15 липня 2021р. у м. Ладижин Вінницької області працювала науково-технічна конференція «Цукровий Давос-2021», організована відділом технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші на «Цукровому Давосі-2021» 15 липня 2021

Відкрита лекція професорки кафедри економіки і права для здобувачів освітньо-наукового ступеня Ph.D

З метою обміну досвідом відбулася відкрита лекція професорки кафедри економіки і права Оксани Гривківської на актуальну тему «Стратегія розвитку продовольчих ринків в умовах євроінтеграції» для здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» (Ph.D.) першого року навчання. Заняття відвідали викладачі кафедр Навчально-наукового інституту ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція професорки кафедри економіки і права для здобувачів освітньо-наукового ступеня Ph.D 08 березня 2023