Н У Х Т

Аспіранти покращують свої навички викладання

24 лютого 2025

Аспіранти покращують свої навички викладання

Педагогічна практика – важлива складова частина підготовки майбутніх докторів філософії. Вона забезпечує поєднання теоретичної і практичної складової навчання за третім рівнем вищої освіти, сприяє формуванню творчого ставлення здобувача ступеня PhD до педагогічної діяльності. Саме тому обов’язковим компонентом освітньої складової підготовки докторів філософії за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» є педагогічна практика, яку здобувачі проходять у ІІ семестрі першого року навчання.

У ході своєї педагогічної практики аспірант кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Віталій Околіта, що працює на ДП «Альфа Лаваль Україна», долучився до проведення лекційного заняття з дисципліни «Високоефективні процеси і обладнання галузі» для своїх колег-здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії» освітньо-професійної програми «Машини та апарати харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» та детально розповів все про сучасну номенклатуру обладнання для молочної промисловості.

Аспіранти високо оцінили лекцію фахівця-практика, яка дозволила їм поглиблено розглянути принципи дії інноваційного обладнання, їх ефективність і отримати цінні знання, що стануть їм у пригоді у професійній діяльності.

Опублікований: 24-02-2025
Читайте також:
Підсумкове засідання вченої ради університету у 2021 році

23 грудня 2021 року відбулося останнє у календарному році планове засідання вченої ради університету. Розпочали традиційно, привітавши членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, після чого перейшли до розгляду питань порядку денного. Про виконання Стратегічного плану розвитку університету у 2021 р. доповів перший проректор, Вол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумкове засідання вченої ради університету у 2021 році 23 грудня 2021

Бібліотека у онлайн-режимі

Науково-технічна бібліотека університету з 8 по 24 січня 2021 р. не приймає відвідувачів і перейшла в режим дистанційної роботи у зв’язку зі введенням локдауну на території України. Фахівці бібліотеки продовжують надавати послуги онлайн. Зв’язатися з ними можна за допомогою сервісу «JivoSite» через вебсайт або за електронною адресою library@nuft.ed...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека у онлайн-режимі 15 січня 2021

Експериментальна і креативна кухня від професіонала для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 березня 2018 року відбувся неймовірний майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова з елементами молекулярної гастрономії для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології» (спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експериментальна і креативна кухня від професіонала для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 березня 2018

На високому рівні виконали й захистили кваліфікаційні роботи магістранти кафедри біохімії та екологічного контролю

У зв’язку із загостренням екологічних проблем на території нашої держави, на виробництві все гостріше постає питання про пошук висококваліфікованого спеціаліста-еколога. Тож не дарма, з року в рік на кафедрі біохімії та екологічного контролю відбувається випуск магістрів-екологів, які своєю діяльністю можуть перешкодити утворенню шкідливих токсичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На високому рівні виконали й захистили кваліфікаційні роботи магістранти кафедри біохімії та екологічного контролю 20 лютого 2017