Н У Х Т

Блискучий захист студентами заочної форми навчання дипломних проектів зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

13 лютого 2017

Блискучий захист студентами заочної форми навчання дипломних проектів зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

У Львівській філії нашого університету готують фахівців із різних спеціальностей. Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв постійно беруть участь у навчальному процесі філії - читають лекції для студентів заочної форми навчання та очолюють дипломне проектування.

10 лютого відбулися захисти дипломних робіт «бакалаврів» і «спеціалістів» зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв».

Тематика дипломних проектів в більшості стосувалася удосконалення обладнання та потокових ліній виробництва хліба, а також солоду. У дипломних проектах знайшли продовження та застосування наукові розробки потужної наукової школи з хлібопекарських печей, процесів і обладнання хлібопекарських виробництв, яка вже протягом 70 років діє в нашому університеті.

Екзаменаційну комісію із захисту бакалаврських робіт очолила доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун, а комісію із захисту дипломних робіт спеціалістів – головний інженер ПАТ «Концерн Хлібпром» - Львівський хлібозавод №1, випускник Львівської філії НУХТ Андрій Альфавіцький.

Членів екзаменаційної комісії та присутніх вразив високий рівень підготовки майбутніх фахівців. Тематика дипломних проектів була особливо актуальною для сьогодення. Студенти представили сучасні перспективні розробки енергоефективного технологічного обладнання, як для потужних хлібокомбінатів, так і підприємств малої продуктивності та міні-пекарень.

Слід підкреслити неоціненний внесок у якісну підготовку дипломних проектів, їх блискучий захист, якісну організацію дипломного проектування колективу Львівської філії під керівництвом директора Ольги Теслі.

Наполеглива праця студентів над проектами, високий рівень теоретичних знань і практичних навичок були високо оцінені екзаменаційними комісіями.

Щиро вітаємо нових фахівців і бажаємо їм творчих успіхів, цікавої роботи і швидкого кар'єрного зростання!

Опублікований: 13-02-2017
Читайте також:
У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася першість міста з волейболу

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася першість міста з волейболу пам’яті А.І. Шамшуріна. Розіграш цього кубку є традиційним і проводиться щорічно в день зустрічі випускників коледжу. Захід був відкритий товариською зустріччю збірних команд дівчат «Сміла» (Смілянський коледж харчових технологій) та «Астра» (Черкаський політехніч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася першість міста з волейболу 12 червня 2018

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Здобувачка четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування» Олександра Пазюк взяла участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Технології та бізнес: інтеграція, перспективи, можливості», що відбулася на факультеті технологій та бізнесу Державного торговельно-економічного університету й об’єднала здобувачів вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» 08 травня 2025

На відеозв’язку – Грузія: на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий гастрономічний лекторій

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» долучилися до освітнього лекторію. На відеозв’язку у Zoom – випускник кафедри і су-шеф ресторану 5* готелю міжнародної мережі Le Meridien у Батумі (Грузія) Андрій Корольчук. Історія успіху гостьового лектора – це поєднання освіти за спеціальністю і кар’єрного злету. Професійний бекграунд нашо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На відеозв’язку – Грузія: на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий гастрономічний лекторій 08 грудня 2020

Триває активна профорієнтаційна робота

Колективи кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій організували спільну профорієнтаційну зустріч із майбутніми вступниками. Викладачі познайомили учнів зі структу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває активна профорієнтаційна робота 30 жовтня 2023