Н У Х Т

Блискучий захист студентами заочної форми навчання дипломних проектів зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

13 лютого 2017

Блискучий захист студентами заочної форми навчання дипломних проектів зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

У Львівській філії нашого університету готують фахівців із різних спеціальностей. Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв постійно беруть участь у навчальному процесі філії - читають лекції для студентів заочної форми навчання та очолюють дипломне проектування.

10 лютого відбулися захисти дипломних робіт «бакалаврів» і «спеціалістів» зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв».

Тематика дипломних проектів в більшості стосувалася удосконалення обладнання та потокових ліній виробництва хліба, а також солоду. У дипломних проектах знайшли продовження та застосування наукові розробки потужної наукової школи з хлібопекарських печей, процесів і обладнання хлібопекарських виробництв, яка вже протягом 70 років діє в нашому університеті.

Екзаменаційну комісію із захисту бакалаврських робіт очолила доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун, а комісію із захисту дипломних робіт спеціалістів – головний інженер ПАТ «Концерн Хлібпром» - Львівський хлібозавод №1, випускник Львівської філії НУХТ Андрій Альфавіцький.

Членів екзаменаційної комісії та присутніх вразив високий рівень підготовки майбутніх фахівців. Тематика дипломних проектів була особливо актуальною для сьогодення. Студенти представили сучасні перспективні розробки енергоефективного технологічного обладнання, як для потужних хлібокомбінатів, так і підприємств малої продуктивності та міні-пекарень.

Слід підкреслити неоціненний внесок у якісну підготовку дипломних проектів, їх блискучий захист, якісну організацію дипломного проектування колективу Львівської філії під керівництвом директора Ольги Теслі.

Наполеглива праця студентів над проектами, високий рівень теоретичних знань і практичних навичок були високо оцінені екзаменаційними комісіями.

Щиро вітаємо нових фахівців і бажаємо їм творчих успіхів, цікавої роботи і швидкого кар'єрного зростання!

Опублікований: 13-02-2017
Читайте також:
Вивчаючи досвід – навчаємося!

Наукова спільнота вже сьогодні працює над вирішенням питань щодо  підвищення національної безпеки України. Здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ активно долучаються до міжнародних конференцій і лекторіїв, які визначають роль пам’яток культурної спадщини у формуванні національної безпеки. Для України отримання міжна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчаючи досвід – навчаємося! 11 листопада 2022

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають, як правильно виконати науково-дослідну роботу

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття «Науково-дослідна робота студентів» доцента Олександра Люльки з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень та технічної творчості» для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні декан факультету готельно-ресторанного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають, як правильно виконати науково-дослідну роботу 02 листопада 2018

Традиції спортивної історії міста продовжуватимуть студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч студентів механічного відділення з представниками академії мотоциклетного спорту «Поділля». Представники клубу розповіли студентам про історію створення і розвиток мотобольного спорту, який довгий час був візитною карткою міста. При підтримці місцевої влади та меценаті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції спортивної історії міста продовжуватимуть студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 09 лютого 2017

З інноваційними методами залучення клієнтської аудиторії знайомилися наші викладачі

Викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак, Інна Вінніченко, Любов Івченко, Тетяна Мірзодаєва долучилися до вебінару «Креативний турагент», присвяченого технологіям створення сторіс, постів у соціальних мережах і лендінг-сторінок туристичних компаній. Надзвичайно насичений інтерактив знайомив зі секретами оформлення публіка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними методами залучення клієнтської аудиторії знайомилися наші викладачі 13 грудня 2021